اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خراب شدن ماژول کاهنده باک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خراب شدن ماژول کاهنده باک

درودبر شما
    این تاپیک شروعش یه تاپیک دیگست ولی اون به دلیل مخدوش بودن ای سی و پیچ در پیچ شدن کنسل شد اینجا از اول
    اول برای کسایی که نمی دونن یه توضیح ریز بدم
    من یه ماژول کاهنده خریدم
    https://eshop.eca.ir/ماژول-تغذیه-ولتاژ-و-شارژ/10739-ماژول-کاهنده-20-آمپری-dc-dc-با-کنترل-ولتاژ-و-جریان-300w.html
    داشتم خیلی عادی باهاش کار میکردم که حین چرخوندن ولوم ها(مولتی ترن ها رو با ولوم هم اندازه جایگزین کردم) ولتاژ روی حداکثر (همون مقدار ورودی) قفل شد
    موقع چک کردن متاسفانه سهولا با پراب مولتی متر دو تا پایه ماسفت رو اتصال کوتاه کردم و بعد از تست خارج از مدار متوجه شدم دو تاشون سوختن
    بعدش کلی اتفاقات شَک برانگیز افتاد که فهمیدم آی سی رو اشتباه متوجه شدم چیه
    LM5116 هست
    دیتاشیت رو یه نگاهی بندازید لطفاً

حالا شما عزیزان اگه بتونید کمکم کنید که عیب یابی کنم ممنون میشم
    چیزایی که در اختیار دارم هویه مولتی متر منبع تغذیه ۱۷ تا ۲۷ ولت ۱۵ آمپر و خود ماژول
    متشکرم
    جدیدترین ویرایش توسط Amirali701; ۱۴:۳۴ ۱۴۰۳/۰۵/۰۸.

پایه vcc رو خودت 7.4 ولت بساز بهش بده ببین راه میفته یا نه
    اگه اشکال رگلاتور باشه درست میشه اگه نه دیگه پیش نرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      پایه vcc رو خودت 7.4 ولت بساز بهش بده ببین راه میفته یا نه
      اگه اشکال رگلاتور باشه درست میشه اگه نه دیگه پیش نرو
      دمت گرم
      باید آی سی رو از مدار خارج کنم یا نه
      یعنی بدون خارج کردنش از مدار ۷.۴ بدم به vcc بعد ورودی بدم ببینم خروجی میده یا نه درسته؟
      یه سوال دیگه
      روی ماژول تا جایی که من دیدم رگولاتور نبود منظورتون کدوم رگولاتور هست رگولاتور داخلی ؟
      راستی
      ماسفت ها خارج شدند و همه تست هام بدون ماسفت هاست
      وقتی ورودی بهش میدم بعد از گذشته ۲_۳ دقیقه حدود ۶۰ درجه میشه ای سی طبیعیه؟
      جدیدترین ویرایش توسط Amirali701; ۱۶:۲۴ ۱۴۰۳/۰۵/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirali701 نمایش پست ها

دمت گرم
        باید آی سی رو از مدار خارج کنم یا نه
        یعنی بدون خارج کردنش از مدار ۷.۴ بدم به vcc بعد ورودی بدم ببینم خروجی میده یا نه درسته؟
        یه سوال دیگه
        روی ماژول تا جایی که من دیدم رگولاتور نبود منظورتون کدوم رگولاتور هست رگولاتور داخلی ؟
        داخل آیسی یک رگلاتور ولتاژه که خروجیش میره به یه پایه که یک خازن روشه دیتاشیت رو نگاه کنی متوجه میشی
        آره روی همون ماژول ، لازم نیست آی سی بلند کنی
        حساسترین بخش مدار این آی سی رگلاتورشه که اگه از بیرون بهش ولتاژ بدی شروع به کار میکنه
        اگه این کارو کردی و راه نیفتاد بقیه قسمت ها مانند اسیلاتور و ... زیاد پایه ورودی و خروجی ندارن تا بتونی اونا رو مجزا راه بندازی و به آیسی بدی
        افزایش دما عادی نیست اگه آمپر نکشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X