اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هویه وات و یا حرارت بالا بالا چی بخرم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هویه وات و یا حرارت بالا بالا چی بخرم؟

سلام دوستان و اساتید گرامی
    من چند هویه قلمی و یک هویه تفنگی دارم....
    مشکلی که است وقتی می خواهم سیمهای کلفت و آمپر بالا را هویه کنم و یا لوله مسی را هویه کنم ....
    اصطلاحا قلع روی سیم و یا لوله مسی می ماسد... حتما تجربه کردید.....
    شما دوستان چه وات یا مدلی یا حرارتی از هویه را پیشنهاد میدهید که برای کارهای این چنینی کم نیاورد و قیمتی مناسب داشته باشد....
    بسیار ممنون میشم من را راهنمایی کنید...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

یک 100 وات داشته باش با یه دیمر یا دیود متغیرش کن - تجربه منه

دیدگاه

سلام
      از لحاظ قیمت من برای وات بالا ی بابلیس قدیمی رو المنت زدم خیلی ارزون تموم شد، کلید قطع و وصل و های و لو هم داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام دوستان و اساتید گرامی
        من چند هویه قلمی و یک هویه تفنگی دارم....
        مشکلی که است وقتی می خواهم سیمهای کلفت و آمپر بالا را هویه کنم و یا لوله مسی را هویه کنم ....
        اصطلاحا قلع روی سیم و یا لوله مسی می ماسد... حتما تجربه کردید.....
        شما دوستان چه وات یا مدلی یا حرارتی از هویه را پیشنهاد میدهید که برای کارهای این چنینی کم نیاورد و قیمتی مناسب داشته باشد....
        بسیار ممنون میشم من را راهنمایی کنید...
        درود...
        در این موارد بنده از هویه 200 وات برند سومو استفاده میکنم و بخوبی برای جوشکاری لوله مسی جواب میدهد و خودم هم حتی برای کابل گیج 6 آمپلی فایر خودروی خودم استفاده کرده ام و بسیار راضی بودم!!! ( اما حرارتش برای برد زیاد است و بدرد لحیم کاری برد نمیخورد زیرا مسیر های مسی برد را میسوزاند و بلند میکند...)
        اما خود قلع و روغن لحیم هم باید جنس مرغوب باشد تا کیفیت بالاتر برود....
        بنده خودم از سیم قلع آساهی و روغن لحیم ممتاز استفاده میکنم و جواب خوبی هم میدهد.... ( دقت کنید که هرچه نقطه ذوب روغن لحیم پایین تر باشد بهتر است!!!)
        قبل از لحیم سیم یا لوله یا ... حتما کمی روغن لحیم قبل از لحیم کاری بزنید تا بهتر بچسبد...
        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
          درود...
          در این موارد بنده از هویه 200 وات برند سومو استفاده میکنم و بخوبی برای جوشکاری لوله مسی جواب میدهد و خودم هم حتی برای کابل گیج 6 آمپلی فایر خودروی خودم استفاده کرده ام و بسیار راضی بودم!!! ( اما حرارتش برای برد زیاد است و بدرد لحیم کاری برد نمیخورد زیرا مسیر های مسی برد را میسوزاند و بلند میکند...)
          اما خود قلع و روغن لحیم هم باید جنس مرغوب باشد تا کیفیت بالاتر برود....
          بنده خودم از سیم قلع آساهی و روغن لحیم ممتاز استفاده میکنم و جواب خوبی هم میدهد.... ( دقت کنید که هرچه نقطه ذوب روغن لحیم پایین تر باشد بهتر است!!!)
          قبل از لحیم سیم یا لوله یا ... حتما کمی روغن لحیم قبل از لحیم کاری بزنید تا بهتر بچسبد...
          سلام و عزص ادب....
          بسیار ممنون دوست عزیز ... پس یک هویه 200 وات سومو کیفایت میکند برای جوش لوله مسی و سیمهای کلفت آمپر بالا....
          هویه های من همه 20 تا 40 وات بود... باید هم کم میاورد.....این هویه که میفرمایید همین است که عکسش را قرار دادم؟

پ.ن: پس برای هویه لوله مسی هم باید از روغن استفاده کرد؟ نمیدونستم....؟ محلول فلاکس چی؟ اصلا کلا فرق محلول فلاکس با
          روغن لحیم چیست؟؟؟ فرقی بین این دو وجود دارد (البته یکی مایع مانند و دیگری روغنی است)؟کجا ها باید از هر کدام استفاده کرد؟

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عزص ادب....
            بسیار ممنون دوست عزیز ... پس یک هویه 200 وات سومو کیفایت میکند برای جوش لوله مسی و سیمهای کلفت آمپر بالا....
            هویه های من همه 20 تا 40 وات بود... باید هم کم میاورد.....این هویه که میفرمایید همین است که عکسش را قرار دادم؟

پ.ن: پس برای هویه لوله مسی هم باید از روغن استفاده کرد؟ نمیدونستم....؟ محلول فلاکس چی؟ اصلا کلا فرق محلول فلاکس با
            روغن لحیم چیست؟؟؟ فرقی بین این دو وجود دارد (البته یکی مایع مانند و دیگری روغنی است)؟کجا ها باید از هر کدام استفاده کرد؟

درود....
            هویه های 20 تا 40 وات برای کاری که شما قصد انجام آن را دارید چندان مناسب نیست و همان اتفاق ماسیدگی قلع روی سطح رخ میدهد....
            منظور بنده همین هویه است ....که بنده دارم و کارم را راه می اندازد!!!
            در هرنوع هویه ای و هرجایی برای افزایش چسبندگی و افزایش کیفیت و تمیزی میتوانید از روغن لحیم یا خمیر فلکسی استفاده کنید ...( اجباری نمیباشد اما پیشنهاد هم میشود...)
            اما تفاوت های خمیر فلکس (روغن فلکسی!!) و روغن لحیم میتوانم بطور خلاصه بگویم که خمیر فلکسی کیفیت بهتر و قیمت مناسب تری دارد و اما نقطه ذوب بالایی دارد و گرما را بطور مساوی در بخش هایش تقسیم میکند و برای تعمیرات برد و مونتاژ و ... مناسب تر است و بنده خودم مخصوصا در تعمیر برد های smd از خمیر فلکس و حتی در برد های dip هم از خمیر فلکس استفاده میکنم ...
            از روغن لحیم برای کار های ضخیم مانند قلع اندود کردن سیم یا اتصال دو لوله مسی به هم استفاده میکنم....
            در برخی موارد هم دسترسی به خمیر فلکس نداشته باشم از روغن لحیم ناچارا استفاده میکنم.....(چندان بد هم نمیشود اما کیفیت کار با خمیر فلکس بالاتر میرود...)
            اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

بسیار ممنون دوست عزیز .... پارسای گل.... خیلی من را راهنمایی کردید....????
              پس شما اعتقاد دارید که فکسی بهتر از روغن لحیم است.... در لحیم کاری بردهای که از
              روغن لحیم استفاده میکنیم پاک کردنش مکافات است و اگر پاک نشود اختلال به وجود میاورد....
              اما انگار محلول فلکسی (نه خمیر یا روغنش) که به صورت خودکار و یا ظرف پلاستیکی آن
              موجود است .... نیاز به پاک کردن برد با اسپری ناهید و یا الکل و تینر نیست....آیا چنین
              چیزی درست است؟؟؟ اگر به پاک کردن نیاز نباشد خیلی بهتر میتوان نتیجه گرفت (برای برد)

فقط نکته ای که هست چرا سر هویه های 200 وات که سرچ کردم بیشترشون چکشی هست؟
              سر چکشی بهتر جواب میدهد و یا سر تیز؟ چون گران است جای ریسک و آزمون و خطا ندارم
              پوزش برای گرفتن وقتتان

دیدگاه

روغن لحیم استفاده میکنیم پاک کردنش مکافات است و اگر پاک نشود اختلال به وجود میاورد....
                موجود است .... نیاز به پاک کردن برد با اسپری ناهید و یا الکل و تینر نیست....آیا چنین
                چیزی درست است؟؟؟ اگر به پاک کردن نیاز نباشد خیلی بهتر میتوان نتیجه گرفت (برای برد)

پوزش برای گرفتن وقتتان
                درود...
                خمیر فلکسی خیلی بهتر از روغن لحیم از روی برد پاک میشود و رد و چربی آن روی برد مانند روغن لحیم نمی ماند....
                در هر دو مورد پاک کردن نیاز است!!! اما خمیر فلکسی راحت تر پاک میشود....
                در مورد سر هایشان دقیقا اطلاعات خاصی ندارم .. ولی اصولا هرچقدر سطح مقطع سر هویه بیشتر باشد و به اصطلاح سطح تماس نوک هویه با المنت بیشتر باشد نشانه ی این است که انتقال گرما از المنت به نوک هویه بهتر است!! ( به نظر بنده تحقیق کنید ببینید که کدام نوعش بهتر است...)
                برای بنده نوکش چکشی است و کارم را راه می اندازد .... و راضی هم هستم....(اما ممکن است که نوک تیز بهتر باشد چون آن زمان به اجبار فروشنده در شهرستان نوک چکشی را خریدم چون نوک تیزش را موجود نداشت... اما نمیدانم که کدامشان بهتر است...)

دیدگاه

سلام دوست عزیر هویه های مدل گات خوبه هویه های زیر هم خوبه :
                  1.هویه رومیزی با کنترل درجه حرارت مدل FX-888D
                  2.هویه سومو 200 وات مدل SM-120

خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

پوزش برای گرفتن وقتتان
                    با سلام و درود،
                    نوک هویه چکشی بخاطر تخت بودن، سطح تماس بیشتری با سطح کار داره و انتقال حرارتی بهتری هم داره.
                    به همین دلیل برای مواردی مثل قلع اندود کردن مناسب هست،همچنین به دلیل سطح بالا، قلع زیادی روی نوک جذب میکنه.
                    اما نوک هویه مخروطی، سطح تماس کمتری داره و قلع کمتری روی نوکش جذب میکنه، به همین دلیل برای کار های دقیقتر و ظریف تر مناسب هست.
                    اما مبحث فلاکس و... با اینکه ارتباطی به تاپیک نداره، لازمه این توضیحات رو بدم:
                    مایع فلاکس ، همانطور که از اسمش معلومه مایع و رقیق هست، بیشتر برای مونتاژ و لحیم اولیه استفاده میشه، این نکته هم مهم هست که انواع مختلفی داره که اهداف و کاربرد مختلفی داره، مثلا رفع اکسید های جزئی، تمیز کاری سطح کار، روان کردن قلع، افزایش قلع پذیری و...
                    بعضی از انواع مایع فلاکس ، مخصوصا انواعی که رنگ تیره دارن ، باعث خوردگی نوک هویه میشن.
                    خمیر فلاکس، نسبتا غلیظ هست و بیشتر برای کار های حساس مثل تعمیرات و لحیم کردن قطعات SMD و دمونتاژ استفاده میشه، باعث روان شدن قلع و افزایش قلع پذیری و ذوب سریعتر قلع میشه، عایق هست و تاثیر مخربی بر روی برد و نوک هویه نداره، همچنین (معمولا) بعد گذشت مدتی از اتمام کار ،خشک میشه.
                    روغن لحیم برای موارد غیر حساس استفاده میشه و باعث پاک شدن اکسید ها و کثیفی ها و روان شدن قلع و ذوب سریعتر قلع و قلع پذیری شدید سطح کار میشه، در واقع از نظر عملکرد ، قویتر از خمیر فلاکس هست.
                    معمولا روغن لحیم ها دارای حالت نیمه رسانایی هستن، به همین دلیل بهتره برای قطعات با پایه های نزدیک ، مثلا آیسی های خرچنگی استفاده نشه، و حتی اگر استفاده شد، بهتره سریعا بعد اتمام کار پاکسازی بشه.
                    یکبار برای خودم پیش اومد که استفاده از روغن لحیم برای CPU خرچنگی، باعث از کار افتادن موقتیش شد!
                    همچنین متاسفانه روغن لحیم های بی کیفیت ، باعث اکسید شدن و حتی خوردگی و حل شدن سطح کار و نوک هویه میشه.
                    ​​​​​​

دیدگاه

واقعا همه دوستان لطف کردند و اطلاعات خوبی در زمینه هویه 200 وات و فلکسی و روغن لحیم به من دادند...
                      بینهایت ممنون و متشکر هستم
                      پ.ن: راستی دوستان میدانید هویه سومو 300 و 500 وات هم موجود است؟؟؟

دیدگاه

واقعا همه دوستان لطف کردند و اطلاعات خوبی در زمینه هویه 200 وات و فلکسی و روغن لحیم به من دادند...
                        بینهایت ممنون و متشکر هستم
                        پ.ن: راستی دوستان میدانید هویه سومو 300 و 500 وات هم موجود است؟؟؟
                        درود...
                        بله مدل 300 وات آن از نوع سر چکشی و نوع 500 واتی آن تفنگی است.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
                          سلام دوست عزیر هویه های مدل گات خوبه هویه های زیر هم خوبه :
                          1.هویه رومیزی با کنترل درجه حرارت مدل FX-888D
                          2.هویه سومو 200 وات مدل SM-120

سلام دوست عزیز ... ممنون برای معرفی دو مدل که زحمت کشیدید....
                          مشکلی که هست مدل اول که حرفه ای ترش دارای قسمت هیتر هوای گرم است و قسمت هویه دارای ولوم تنظیم دما میباشد
                          وات کمی معمولا دارند و برای کارهای ظریف کاری مثل SMD و ... همراه با هیتر هوای گرم کاربرد دارند.... اما برای کار صنعتی
                          و سیمهای آمپر بالا کاربرد ندارند....
                          مدل دوم هم همانند هویه تفنگی های قدیمی برند wller عمل کرده که با فشار دادن دکمه به وات بالای خود میرسد ....مشکلی که هست
                          همان مشکل هویه تفنگی ترانسی را دارد و فقط در زمانی کوتاه و زیر یک دقیقه میتوان از آن استفاده کرد و بعد استراحت 2 تا 5 دقیقه ای و استفاده دباره....
                          فقط فرقش با هویه تفنگی ها در این است که هویه تفنگی..... با رها کردن شاسی ... خاموش شده و سرد میشود... اما این مدل روشن میماند و از وات 200
                          به 20 کاهش میابد.... نوکهای هویه نازک بوده که با نگه داشتن شاسی به مدت طولانی ....ذوب و دفورمه میشود و یا میسوزد.... پس فقط برای تایم کم استفاده میشود

دیدگاه

سلام دوست عزیز ... ممنون برای معرفی دو مدل که زحمت کشیدید....
                            مشکلی که هست مدل اول که حرفه ای ترش دارای قسمت هیتر هوای گرم است و قسمت هویه دارای ولوم تنظیم دما میباشد
                            وات کمی معمولا دارند و برای کارهای ظریف کاری مثل SMD و ... همراه با هیتر هوای گرم کاربرد دارند.... اما برای کار صنعتی
                            و سیمهای آمپر بالا کاربرد ندارند....
                            مدل دوم هم همانند هویه تفنگی های قدیمی برند wller عمل کرده که با فشار دادن دکمه به وات بالای خود میرسد ....مشکلی که هست
                            همان مشکل هویه تفنگی ترانسی را دارد و فقط در زمانی کوتاه و زیر یک دقیقه میتوان از آن استفاده کرد و بعد استراحت 2 تا 5 دقیقه ای و استفاده دباره....
                            فقط فرقش با هویه تفنگی ها در این است که هویه تفنگی..... با رها کردن شاسی ... خاموش شده و سرد میشود... اما این مدل روشن میماند و از وات 200
                            به 20 کاهش میابد.... نوکهای هویه نازک بوده که با نگه داشتن شاسی به مدت طولانی ....ذوب و دفورمه میشود و یا میسوزد.... پس فقط برای تایم کم استفاده میشود
                            درود...
                            پیشنهاد بنده همان مدل سومو 200 واتی است که عکسش را قرار دادید خودم هم دارم و جوابش را پس داده است.... (باز هم خودتان باید تصمیم بگیرید صرفا پیشنهاد دادم!!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
                              پیشنهاد بنده همان مدل سومو 200 واتی است که عکسش را قرار دادید خودم هم دارم و جوابش را پس داده است.... (باز هم خودتان باید تصمیم بگیرید صرفا پیشنهاد دادم!!)
                              سلام و عرض ادب....
                              نظر من هم همان مدلی است که شما فرمودید...
                              مدلهای دو توانه بدرد نمیخورند و توان بالای آنها برای زیر یک دقیقه کاربرد دارد....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X