اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا بنظر شما مدار این تاپیک عملی است؟ و کار میکند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا بنظر شما مدار این تاپیک عملی است؟ و کار میکند؟

درود...
    برای بنده جالب شد که ببینم مدار زیر کار میکند یا خیر....

بنظر شما مدار بالا عملی است ؟؟ به نظر شما شماره دیود هایی که در مدار درج نشده چه میباشد؟؟
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

بله به جای دیود ها باید 1ss99 یا معادل بزارید
    جای مقاومت 680 هم اگر یک تانک lc بزارید تفکیک بالاتری میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      بله به جای دیود ها باید 1ss99 یا معادل بزارید
      جای مقاومت 680 هم اگر یک تانک lc بزارید تفکیک بالاتری میده
      درود...
      ظاهرا دیود شاتکی 1ss99 نا موجود است و حتی در فروشگاه های اینترنتی هم پیدا نمیکنم....
      جایگزین های آن مانند aa119 و HSMS8101 را هم پیدا نکردم...
      چه جایگزین مناسبی برای آن وجود دارد ؟؟ که بتواند کار راه انداز باشد؟؟
      برای مدار تانک هم چه مقدار سلف و خازنی را باید بگذارم ؟؟ این مدار تانک خیلی روی کارایی مدار تاثیر دارد؟؟
      برای vu meter هم میتوانم از lm3914 استفاده بکنم؟؟ یعنی خروجی اپ آمپ رو باید تقویت بکنم به lm3914 بدهم؟ یا باید از همان ویو متر آنالوگ استفاده بکنم...
      سوال آخرم این است که از چه نوع ویو متری باید استفاده کنم؟؟
      ممنونتون میشم.....
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

جمهوری راحت معادل پیدا میشه
        مدار تانک برای این گفتم اضافه بشه چون شما در ورودی فیلتر باندپاس ندارید - خازن باید یک حداقل بزارید و سلف رو بر اساس اون و فرکانس محاسبه کنید
        طراحی برد اهمیت داره و بهتره با نرم افزار های ADS یا HFSS استاب و مچینگتون رو طراحی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          جمهوری راحت معادل پیدا میشه
          مدار تانک برای این گفتم اضافه بشه چون شما در ورودی فیلتر باندپاس ندارید - خازن باید یک حداقل بزارید و سلف رو بر اساس اون و فرکانس محاسبه کنید
          طراحی برد اهمیت داره و بهتره با نرم افزار های ADS یا HFSS استاب و مچینگتون رو طراحی کنید
          درود...
          متاسفانه بنده در شهرستان زندگی میکنم و دسترسی به تهران ندارم .... در شهر ما هم اصلا قطعات پیدا نمیشود و فقط تنها راه بنده خرید اینترنتی است....
          فرکانس مدار چقدر است؟؟؟ چون بنده تجربه ی خاصی در زمینه ی مخابرات و فرستنده و گیرنده ها متاسفانه ندارم....
          بر اساس چه فرکانسی من مقدار سلف و خازن را تعیین کنم؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X