سلام دوستان چندتا سوال دارم و راهنمایی میخواستم
من یه پاور یا منبع تغزیه dc با جریان بالا میخوام بسازم در حد دویست آمپر 12 ولت آیا با سری کردن چندتا ترانزیستور قدرت بوسیله اپ امپ و رگولاتور مرجع جوابگو هست کسی تا حالا اینکارو کرده؟
استابلایزرها چجوری کار میکنن؟
ببخشید خیلی مختصر مطرح کردم
هدف هم برای راه اندازی ماینر با سولار پنل هست
دلیل اینکار رو هم اینجوری بگم که
الکتریسته حاصل از پنلهای خورشیدی یکبار با استابلایزر به برق متناوب تبدیل میشه (قیمت استابلایزر بالاست) و هدر رفت توان هم توی این مرحله هرچند ناچیز داریم
بعدش پاور ماینر جریان متناوب رو تبدیل به مستقیم میکنه با ولتاژ 12 ولت اینجا هم افت توان داریم باز
میخوام استابلایزر و پاور رو حذف کنم و جریانی که برای درایو ماینرها میخوام رو از باطری بگیرم و برای جلوگیری از صدمه دیدن ماینرها به یه ولتاژ استیبل نیازه
مثلا هر دستگاه 12 ولت دویست آمپر نیاز داره
برای هر دستگاه هم یدونه رگولاتور با ولتاژ استیبل
امیدوارم کامل توضیح داده باشم
پیشاپیش سپاسگذارم از وقتتون
من یه پاور یا منبع تغزیه dc با جریان بالا میخوام بسازم در حد دویست آمپر 12 ولت آیا با سری کردن چندتا ترانزیستور قدرت بوسیله اپ امپ و رگولاتور مرجع جوابگو هست کسی تا حالا اینکارو کرده؟
استابلایزرها چجوری کار میکنن؟
ببخشید خیلی مختصر مطرح کردم
هدف هم برای راه اندازی ماینر با سولار پنل هست
دلیل اینکار رو هم اینجوری بگم که
الکتریسته حاصل از پنلهای خورشیدی یکبار با استابلایزر به برق متناوب تبدیل میشه (قیمت استابلایزر بالاست) و هدر رفت توان هم توی این مرحله هرچند ناچیز داریم
بعدش پاور ماینر جریان متناوب رو تبدیل به مستقیم میکنه با ولتاژ 12 ولت اینجا هم افت توان داریم باز
میخوام استابلایزر و پاور رو حذف کنم و جریانی که برای درایو ماینرها میخوام رو از باطری بگیرم و برای جلوگیری از صدمه دیدن ماینرها به یه ولتاژ استیبل نیازه
مثلا هر دستگاه 12 ولت دویست آمپر نیاز داره
برای هر دستگاه هم یدونه رگولاتور با ولتاژ استیبل
امیدوارم کامل توضیح داده باشم
پیشاپیش سپاسگذارم از وقتتون
دیدگاه