اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت جریان رگولاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت جریان رگولاتور

سلام دوستان چندتا سوال دارم و راهنمایی میخواستم
    من یه پاور یا منبع تغزیه dc با جریان بالا میخوام بسازم در حد دویست آمپر 12 ولت آیا با سری کردن چندتا ترانزیستور قدرت بوسیله اپ امپ و رگولاتور مرجع جوابگو هست کسی تا حالا اینکارو کرده؟
    استابلایزرها چجوری کار میکنن؟
    ببخشید خیلی مختصر مطرح کردم
    هدف هم برای راه اندازی ماینر با سولار پنل هست
    دلیل اینکار رو هم اینجوری بگم که
    الکتریسته حاصل از پنلهای خورشیدی یکبار با استابلایزر به برق متناوب تبدیل میشه (قیمت استابلایزر بالاست) و هدر رفت توان هم توی این مرحله هرچند ناچیز داریم
    بعدش پاور ماینر جریان متناوب رو تبدیل به مستقیم میکنه با ولتاژ 12 ولت اینجا هم افت توان داریم باز
    میخوام استابلایزر و پاور رو حذف کنم و جریانی که برای درایو ماینرها میخوام رو از باطری بگیرم و برای جلوگیری از صدمه دیدن ماینرها به یه ولتاژ استیبل نیازه
    مثلا هر دستگاه 12 ولت دویست آمپر نیاز داره
    برای هر دستگاه هم یدونه رگولاتور با ولتاژ استیبل
    امیدوارم کامل توضیح داده باشم
    پیشاپیش سپاسگذارم از وقتتون

سلام سوال اولتون آره میتونید با یه آپ امپ و تعدادی ترانزیستور قدرت بایپلار یا ماسفت یا IGBT این منبع تغذیه رو بسازید که 12 ولت 200 آمپر رو بده اما این نوع منبع تغذیه خطی هست و تمامی جریانی که در خروجی میکشید در ورودی دیده می شود و تمام اختلاف ولتاژ در ترانزیستور مشاهده می شود که همین باعث افزایش تلفات به صورت گرمایی هست که در مورد خورشیدی این کار یعنی هدر رفت پنل
    مثلا اگر پنل های 40 ولتی استفاده کنید ( که بهترین راندمان قیمتی را دارند ) احتیاج به 8 کیلو وات پنل دارید و اگر منبع تغذیه سویچینگ استفاده شود بدون در نظر گرفتن تلفات شما 2.4 کیلو وات احتیاج می شود - پس جواب سوال شما مطمنا نه می باشد
    اینورتر های خورشیدی به صورت سویچینگ و با راندمان بالا ولتاژ ورودی را به ولتاژ 220 ثابت ( یا 380 سه فاز ) تبدیل می کنند که بعد شما می توانید آنرا با پاور ماینر به 12 تبدیل کنید
    اگر میخواهید راندمان این دو مبدل را کاهش دهید تنها راه استفاده از یک مبدل DC-DC می باشد که ولتاژ متغیر پنل ها را به 12 ولت با آمپر بالا تبدیل کند
    البته این شرایط فقط در شرایط آفتابی و با محاسبه قیمت پنل صرفه اقتصادی پایینی دارد مثلا برای یک ماینر نیاز به 6 پنل 400 واتی دارید
    استفاده از باتری اکیدا توصیه اقتصادی ندارد
    شما یک باتری 100 آمپر ساعت هم که بگزارید یک ماینر نیم ساعته خالیش میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...