اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ۲۲۰ ولت dc به ۲۲۰ ولت ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل ۲۲۰ ولت dc به ۲۲۰ ولت ac

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه

چند منبع تولید ولتاژی دارم که با سری شدن ۲۲۰ ولت رو به صورت dc تولید میکنند حالا میخوام این رو به ۲۲۰ ولت ac تبدیل کنم که شکل موجش چندان برام مهم نیست حالا میخوام ببینم دوستان چه راهی رو پیشنهاد میدن؟
    استفاده از چه ترانزیستوری برای سوییچ زنی پیشنهاد میشه؟

نوشته اصلی توسط mohammadreza245539 نمایش پست ها
    سلام دوستان وقتتون بخیر باشه

چند منبع تولید ولتاژی دارم که با سری شدن ۲۲۰ ولت رو به صورت dc تولید میکنند حالا میخوام این رو به ۲۲۰ ولت ac تبدیل کنم که شکل موجش چندان برام مهم نیست حالا میخوام ببینم دوستان چه راهی رو پیشنهاد میدن؟
    استفاده از چه ترانزیستوری برای سوییچ زنی پیشنهاد میشه؟
    سلام وقت بخیر
    واژه AC مخفف Alternating Current هستش که مخصوصا برای یک جریان با شکل موج سینوسی استفاده میشه. در مورد شکل موج هم شما باید تعیین کنید دقیقا چه شکل موجی میخاید چون بعد از تبدیل جریان DC به غیرDC، خروجی شما 220 موثر نخواهد بود و طبق نوع شکل خروجی، مقداری کاهش خواهد یافت.
    در مورد ترانزیستور هم بستگی به جریانکشی شما داره. جریان مورد نیاز خروجی رو مشخص کنید.
    موفق باشید.
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

برای تبدیل dc به ac ، اگر میخواهید خروجی 220 ولت سینوسی باشد بایستی ولتاژ dc شما حدود 320 ولت باشد
      در ضمن شما توان خروجی رو مشخص نکردید
      ترانزیستور از صد میلی آمپر تا 450 آمپر متفاوت می باشد

دیدگاه

درود
        پیشنهاد من این است که از اینورترهای آماده در بازار متناسب با نیاز خود استفاده کنید طراحی اینورتر آنقدرها هم که بنظر میرسد ساده نیست بخصوص طراحی و پیچیدن ترانسهای سوئیچینگ آن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام وقت بخیر
          واژه AC مخفف Alternating Current هستش که مخصوصا برای یک جریان با شکل موج سینوسی استفاده میشه. در مورد شکل موج هم شما باید تعیین کنید دقیقا چه شکل موجی میخاید چون بعد از تبدیل جریان DC به غیرDC، خروجی شما 220 موثر نخواهد بود و طبق نوع شکل خروجی، مقداری کاهش خواهد یافت.
          در مورد ترانزیستور هم بستگی به جریانکشی شما داره. جریان مورد نیاز خروجی رو مشخص کنید.
          موفق باشید.
          جریانکشی بیشتر از نیم آمپر نخواهد بود و چون بار مقاومتی هست نیازی به موج سینوسی نیست موج مربعی هم کفایت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
            درود
            پیشنهاد من این است که از اینورترهای آماده در بازار متناسب با نیاز خود استفاده کنید طراحی اینورتر آنقدرها هم که بنظر میرسد ساده نیست بخصوص طراحی و پیچیدن ترانسهای سوئیچینگ آن.
            اینورترهای آماده ورودی ۱۲ و ۲۴ دارن لطفا یک بار دیگه سوال رو بخونید

دیدگاه

اینورترهای آماده ورودی ۱۲ و ۲۴ دارن لطفا یک بار دیگه سوال رو بخونید
              درود
              شما اظهار داشته اید که با سری کردن چند باتری به 220 VDC دست یافته اید خب میتوانید از تعداد کمتری باتری استفاده کنید تا ولتاژ ورودی پایین آید ضمنا​ اینورترهایی با ورودی تا 96 ولت هم در بازار هستند (https://af.oneinverter.net/low-frequ...-inverter.html) .

دیدگاه

جریانکشی بیشتر از نیم آمپر نخواهد بود و چون بار مقاومتی هست نیازی به موج سینوسی نیست موج مربعی هم کفایت میکنه
                سلام مجدد
                از ترانزیستورهای سری IRF740 میتونید استفاده کنید.

دیدگاه

درود
                  شما اظهار داشته اید که با سری کردن چند باتری به 220 VDC دست یافته اید خب میتوانید از تعداد کمتری باتری استفاده کنید تا ولتاژ ورودی پایین آید ضمنا​ اینورترهایی با ورودی تا 96 ولت هم در بازار هستند (https://af.oneinverter.net/low-frequ...-inverter.html) .
                  خیر بنده اسمی از باتری نیاورده ام سیستم پیچیده ایست که در اینجا فقط بخشی از آن سوال شده و وقت و حوصله دوستان از توضیح بقیه سیستم خارج است.
                  البته پاک کردن صورت مساله همیشه ساده است.
                  ممنون از همفکریتون

دیدگاه

سلام مجدد
                    از ترانزیستورهای سری IRF740 میتونید استفاده کنید.
                    ممنونم مهندس

دیدگاه

ممنونم مهندس
                      خواهش میکنم
                      اگر بار شما المنت هستش چرا مستقیم به DC متصل نمیکنید ؟ ایرادی نداره مستقیم به 220 dc وصل کنید.

دیدگاه

خواهش میکنم
                        اگر بار شما المنت هستش چرا مستقیم به DC متصل نمیکنید ؟ ایرادی نداره مستقیم به 220 dc وصل کنید.
                        بله برای المنت دی سی یا ای سی تفاوتی نداره ولی بار مورد استفاده یک کویل مغناطیسی هست که شرایطش به نحوی هست که به اندکی نوسان نیاز داره و با جریان dc امکان کار نداره

دیدگاه

خیر بنده اسمی از باتری نیاورده ام سیستم پیچیده ایست که در اینجا فقط بخشی از آن سوال شده و وقت و حوصله دوستان از توضیح بقیه سیستم خارج است.
                          البته پاک کردن صورت مساله همیشه ساده است.
                          ممنون از همفکریتون
                          درود
                          چرا پروژه را کامل مشخص نمی‌کنید چند منبع تولید ولتاژ که به هم متصل می‌شوند تا ۲۲۰ dc را ایجاد کنند یعنی چی؟ خب ساده ترین حدس چند باتری است اگر چیز دیگری است خب توضیح دهید.
                          من نخواستم صورت مسئله پاک کنم شما وقتی متوجه منظور من میشوید که بعد گذاشتن وقت زیاد روی طراحی مدار وارد مرحله ساخت شوید آنوقت می‌بینید که با چه چالش بزرگی روبرو هستید .

دیدگاه

درود
                            چرا پروژه را کامل مشخص نمی‌کنید چند منبع تولید ولتاژ که به هم متصل می‌شوند تا ۲۲۰ dc را ایجاد کنند یعنی چی؟ خب ساده ترین حدس چند باتری است اگر چیز دیگری است خب توضیح دهید.
                            من نخواستم صورت مسئله پاک کنم شما وقتی متوجه منظور من میشوید که بعد گذاشتن وقت زیاد روی طراحی مدار وارد مرحله ساخت شوید آنوقت می‌بینید که با چه چالش بزرگی روبرو هستید .
                            برای یک سوال ساده نیازی نیست پروژه ای که چند سال روش وقت گذاشته شده و چه بسا طراحی اختصاصی داشته باشه توضیح داده بشه مساله مطرح شد و دوستان پاسخ دادن. اضافات موجب اتلاف وقت هست.
                            پس از ۱۴ سال طراحی مدار طبیعتا معنای چالش رو میدونم.
                            سوال ساده ای بود و پاسخش نیاز به همین مقدار اطلاعات داشت منتهای مراتب متوجه نمیشم کجای مطلب برای شما غیر قابل درکه؟

دیدگاه

برای یک سوال ساده نیازی نیست پروژه ای که چند سال روش وقت گذاشته شده و چه بسا طراحی اختصاصی داشته باشه توضیح داده بشه مساله مطرح شد و دوستان پاسخ دادن. اضافات موجب اتلاف وقت هست.
                              پس از ۱۴ سال طراحی مدار طبیعتا معنای چالش رو میدونم.
                              سوال ساده ای بود و پاسخش نیاز به همین مقدار اطلاعات داشت منتهای مراتب متوجه نمیشم کجای مطلب برای شما غیر قابل درکه؟
                              درود
                              ۱۴ سال طراحی مدار و آنوقت سوال در باره تبدیل ۲۲۰ ولت dc به ۲۲۰ ولت ac بسیار عجیب است. هر طراح مبتدی هم می‌داند بصورت اصولی هر اینورتر مثلا ۱۲ به ۲۲۰ ولت را با تعویض ترانزیستورها و ترانسفورماتورهای آن می‌توان به اینورتر ۲۲۰ dc به ۲۲۰ ac تبدیل کرد منتها چالش اصلی بر سر نحوه محاسبه و ساخت ترانسهای سوئیچینگ است البته خدا را شکر که برای شما با پاسخ استفاده از ترانزیستور IRF840 مشکل حل شد. فقط لطفا بعد از ساخت و آزمایش و گرفتن نتیجه برای بالا بردن سطح آگاهی عموم در این سایت نتیجه با نقشه و محاسبات اعلام نمایید. با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X