اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد برای بهتر کردن این فرستنده fm ساده..

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد برای بهتر کردن این فرستنده fm ساده..

درود...
    بنده مدار زیر را پیدا کردم و ساختم و جواب گرفتم...

اما مشکل آن این است که صدای دریافتی در رادیو کم است و آنتن دهی مدار بسیار کم میباشد..
    همچنین کیفیت صدای آن تریبل کمی دارد و اگر بتوان این ایرادات را رفع نمود بسیار مدار خوب و جامعی است...
    ایده ی شما چه میباشد؟؟
    بنده منتظر جوابهای شما هستم...
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

درجه اول باید مقاومت 1kرو کاهش بدید تا توان خروجی بیشتر شود اما کاهش بایستی متناسب باشد به نحوی که منجر به دیستروشن و خراب شدن موج سینوسی نشود
    این طرح فرستنده کلا دارای قدرت کمی هستند و بهتر است از مدارات LC تانک استفاده شود
    اگر میخواهید فرکانس ثابت داشته باشید از PLL یا سینتی سایزرها میتونید استفاده کنید اما همین مدار رو میشه با یک تقویت کننده قدرت زیادی بهش داد -( با حفظ مچینگ ) البته باید در این زمینه اطلاعات بالایی داشته باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      درجه اول باید مقاومت 1kرو کاهش بدید تا توان خروجی بیشتر شود اما کاهش بایستی متناسب باشد به نحوی که منجر به دیستروشن و خراب شدن موج سینوسی نشود
      این طرح فرستنده کلا دارای قدرت کمی هستند و بهتر است از مدارات LC تانک استفاده شود
      اگر میخواهید فرکانس ثابت داشته باشید از PLL یا سینتی سایزرها میتونید استفاده کنید اما همین مدار رو میشه با یک تقویت کننده قدرت زیادی بهش داد -( با حفظ مچینگ ) البته باید در این زمینه اطلاعات بالایی داشته باشید
      درود...
      دیروز روی این مدار کار کردم .... برای ورودی صدا یک پیش تقویت کننده ترانزیستوری گذاشتم که حدود 50 درصد کمک کرد....
      اما بجای مقاومت 1 کیلو را با 510 اهم و 330 اهم تست خواهم کرد و نتیجه اش را به شما گزارش میکنم...
      بزرگترین چالشی که بنده با ان مواجه هستم نحوه پیچیدن سلف مدارات رادیویی و فرستنده و گیرنده است که همیشه با آن مشکل داشته ام... ( شما میتوانید در این راستا بنده را کمک کنید؟)
      بازهم از شما تشکر میکنم...
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

بله حتماً
        ابتدا بفرمائید روی چه باندی این فرکانس رو گرفتید؟
        اسکپ و بقیه تجهیزات آزمایشگاهی دارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X