اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ 700W امپلی فایر دوبل 50

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه سویچینگ 700W امپلی فایر دوبل 50

سلام دوستان بنده منبع تغذیه سویچنگ 700W از داخل you_tube پیدا و شروع به ساختنش کردم
    بعد از تکمیل شدن پروژه موقع تست مدار کار نمیکنه همه چیو مو به به مو ویدیو انجام دادم
    اما یه مشکلی هست موقعی که یه جامپر پشت درایور قطع میکنم منبع تغذیه روشن میشه ولی ولتاژ خیلی کمی دارم
    موقعی هم که جامپر درایور وصل میکنم دوتا ال ای دی درایور روشن میشه خروجی ندارم (رله های مدار هم عمل نمیکنه)
    https://www.youtube.com/watch?si=CDr...lccODcc&fe ature=youtu.be لینک ویدیو

https://s32.picofile.com/file/8479540884/700_W.rar.html فایل پروژه همراه با ویدیو

https://s32.picofile.com/file/8479540892/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D8%AE% D8%AA%D9%87_%D8%B4%D8%AF%D9%87.rar.html پروژه ساخته شده

https://s32.picofile.com/file/8479540934/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C% D9%87.jpg

جدیدترین ویرایش توسط emanbaghrean; ۰۹:۲۳ ۱۴۰۳/۰۷/۱۴.

نوشته اصلی توسط emanbaghrean نمایش پست ها
    سلام دوستان بنده منبع تغذیه سویچنگ 700W از داخل you_tube پیدا و شروع به ساختنش کردم
    بعد از تکمیل شدن پروژه موقع تست مدار کار نمیکنه همه چیو مو به به مو ویدیو انجام دادم
    اما یه مشکلی هست موقعی که یه جامپر پشت درایور قطع میکنم منبع تغذیه روشن میشه ولی ولتاژ خیلی کمی دارم
    موقعی هم که جامپر درایور وصل میکنم دوتا ال ای دی درایور روشن میشه خروجی ندارم (رله های مدار هم عمل نمیکنه)
    https://www.youtube.com/watch?si=CDr...lccODcc&fe ature=youtu.be لینک ویدیو

https://s32.picofile.com/file/8479540884/700_W.rar.html فایل پروژه همراه با ویدیو

https://s32.picofile.com/file/8479540892/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D8%AE% D8%AA%D9%87_%D8%B4%D8%AF%D9%87.rar.html پروژه ساخته شده

https://s32.picofile.com/file/8479540934/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C% D9%87.jpg

https://s32.picofile.com/file/847954...9%88%D8%B1.jpg
    با سلام و درود،
    لینک فیلمی که گذاشتید به صفحه اصلی یوتیوب هدایت میشه ، از طرفی شماتیکی هم در بین لینک ها نمیبینم.
    امکان تحلیل مدار و راهنمایی وجود نداره.
    ​​​​​​

دیدگاه

سلام داخل فایل پروژه فیلم و شماتیک موجوده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود،
        لینک فیلمی که گذاشتید به صفحه اصلی یوتیوب هدایت میشه ، از طرفی شماتیکی هم در بین لینک ها نمیبینم.
        امکان تحلیل مدار و راهنمایی وجود نداره.
        ​​​​​​

دیدگاه

به نظر پروژه شما بر مبنای این فیلم :

و این فایل ها هست :

خب در گام اول باید ولتاژ روی خازن ۴۰۰ ولتی ورودی رو اندازه بگیرید که باید حدود ۳۰۰ ولت باشه،
          بین پایه ۱ ‌و ۴ آیسی IR2153 باید حدود ۱۲ ولت داشته باشید.
          پایه وسط مولتی ترن روی برد درایور رو موقتی به GND وصل کنید و تغذیه رو با لامپ تست به برق وصل کنید ، در این‌ حالت احتمالا باید خروجی داشته باشید.
          خازن های پلی استر ۱ میکروفاراد روی برد هم با دقت از نظر سلامت و کیفیت بررسی کنید.
          با کنتاکت رله ۲ هم مقاومتی موازی شده که مقدارش معاوم نیست ، احتمالا باید در محدوده ۱ کیلو اهم باشه.

اگر منبع تغذیه شما راه افتاد ، پیشنهاد میکنم به جای IRF740 از 13N60 استفاده کنید تا به ماسفت ها فشار نیاد.

دیدگاه

به نظر پروژه شما بر مبنای این فیلم :

و این فایل ها هست :

خب در گام اول باید ولتاژ روی خازن ۴۰۰ ولتی ورودی رو اندازه بگیرید که باید حدود ۳۰۰ ولت باشه،
            بین پایه ۱ ‌و ۴ آیسی IR2153 باید حدود ۱۲ ولت داشته باشید.
            پایه وسط مولتی ترن روی برد درایور رو موقتی به GND وصل کنید و تغذیه رو با لامپ تست به برق وصل کنید ، در این‌ حالت احتمالا باید خروجی داشته باشید.
            خازن های پلی استر ۱ میکروفاراد روی برد هم با دقت از نظر سلامت و کیفیت بررسی کنید.
            با کنتاکت رله ۲ هم مقاومتی موازی شده که مقدارش معاوم نیست ، احتمالا باید در محدوده ۱ کیلو اهم باشه.

اگر منبع تغذیه شما راه افتاد ، پیشنهاد میکنم به جای IRF740 از 13N60 استفاده کنید تا به ماسفت ها فشار نیاد.
            سلام
            ممنون مهندس بابت راهنمایی
            ولتاژ خازن با مولتی متر 297 ولت نشون میداد
            ولتاژ پایه های 1و4 IR2153 هم بررسی کردم 3.3 ولته
            خازن های پلی استر 1میکرو فارادی هم دونه به دونه بررسی کردم سالم بودن
            مقاومت موازی شده با رله 2 هم 10اهم هستش
            پایه وسط مولتی ترن نمیدونم دقیقا به کجا وصل کنم
            عکس مدار با لامپ تست و ولتاژ پایه 1و4 IR2153

عکس پشت درایور پایه وسط مولتی ترن باید به کجا وصل کنم؟

دیدگاه

سلام
              ممنون مهندس بابت راهنمایی
              ولتاژ خازن با مولتی متر 297 ولت نشون میداد
              ولتاژ پایه های 1و4 IR2153 هم بررسی کردم 3.3 ولته
              خازن های پلی استر 1میکرو فارادی هم دونه به دونه بررسی کردم سالم بودن
              مقاومت موازی شده با رله 2 هم 10اهم هستش
              پایه وسط مولتی ترن نمیدونم دقیقا به کجا وصل کنم
              عکس مدار با لامپ تست و ولتاژ پایه 1و4 IR2153

عکس پشت درایور پایه وسط مولتی ترن باید به کجا وصل کنم؟
              پایه وسط مولتی ترن رو به پایه ۴ آیسی 2153 وصل کنید.
              در این حالت باید چراغ های روی برد درایور خاموش بشن.
              و ولتاژ بین پایه های ۴ و ۱ آیسی هم به حد طبیعی خودش یعنی حدود ۱۲ ولت برسه.
              در غیر اینصورت یا دیود زنر برد درایور شما ۱۳ ولت نیست، یا یکی از قطعات برد درایور دچار نشتی یا خرابی هست.

دیدگاه

پایه وسط مولتی ترن رو به پایه ۴ آیسی 2153 وصل کنید.
                در این حالت باید چراغ های روی برد درایور خاموش بشن.
                و ولتاژ بین پایه های ۴ و ۱ آیسی هم به حد طبیعی خودش یعنی حدود ۱۲ ولت برسه.
                در غیر اینصورت یا دیود زنر برد درایور شما ۱۳ ولت نیست، یا یکی از قطعات برد درایور دچار نشتی یا خرابی هست.
                پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ولتاژ همون 3 ولت بود
                شماتیک مدار درایور بررسی کردم یه مسیر داخل ویدیو چون فیبر پشت رو بود بنده با سیم جامپرکردم ولی داخل شماتیک اصلا وجود نداشته با حذف اون مسیر ولتاژ 13 ولت بین پایه های 1و4 2153 اومد مدار راه افتاد
                ولی موقع تست بدون اینکه پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل باشه 4 تا ماسفت کپی سوخت
                ولی با دوتا ماسفت اصلی بنده ولتاژ خروجی بسیار کمی دارم در حد 10 ولت
                مدار درایور

حالا میتونم دوباره پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل کنم؟
                چیکار میتونم انجام بدم ماسفتای بیشتری دود نشن برن هوا؟

با تشکر

دیدگاه

پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ولتاژ همون 3 ولت بود
                  شماتیک مدار درایور بررسی کردم یه مسیر داخل ویدیو چون فیبر پشت رو بود بنده با سیم جامپرکردم ولی داخل شماتیک اصلا وجود نداشته با حذف اون مسیر ولتاژ 13 ولت بین پایه های 1و4 2153 اومد مدار راه افتاد
                  ولی موقع تست بدون اینکه پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل باشه 4 تا ماسفت کپی سوخت
                  ولی با دوتا ماسفت اصلی بنده ولتاژ خروجی بسیار کمی دارم در حد 10 ولت
                  مدار درایور

حالا میتونم دوباره پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل کنم؟
                  چیکار میتونم انجام بدم ماسفتای بیشتری دود نشن برن هوا؟

با تشکر
                  کدوم مسیر رو حذف کردید ؟
                  هر دو رله مدار بعد چند ثانیه باید وصل بشن ، در غیر اینصورت خروجی حداکثر توان رو نخواهد داشت.
                  برای جلوگیری از سوختن ماسفت ها موقع آزمایش ، چند کار رو میتونید انجام بدید
                  اول اینکه از لامپ تست استفاده کنید ، ظرفیت خازن صافی ۴۰۰ ولت رو به مثلا ۲۲ میکروفاراد کاهش بدید و اینکه از ماسفت های با تحمل جریان بالا ( مثلا ۴۰ آمپر ) استفاده کنید.
                  بعد اینکه نتیجه اولیه مطلوب رو گرفتید ، میتونید قطعات رو به مقدار اولیه بر گردونید.
                  ​​​​​

دیدگاه

کدوم مسیر رو حذف کردید ؟
                    هر دو رله مدار بعد چند ثانیه باید وصل بشن ، در غیر اینصورت خروجی حداکثر توان رو نخواهد داشت.
                    برای جلوگیری از سوختن ماسفت ها موقع آزمایش ، چند کار رو میتونید انجام بدید
                    اول اینکه از لامپ تست استفاده کنید ، ظرفیت خازن صافی ۴۰۰ ولت رو به مثلا ۲۲ میکروفاراد کاهش بدید و اینکه از ماسفت های با تحمل جریان بالا ( مثلا ۴۰ آمپر ) استفاده کنید.
                    بعد اینکه نتیجه اولیه مطلوب رو گرفتید ، میتونید قطعات رو به مقدار اولیه بر گردونید.
                    ​​​​​
                    مسیر داخل عکس علامت زدم

هیچکدوم از رله ها هم عمل نمیکنند
                    از لامپ تست استفاده میکنم.حتما ظریفیت خازنم کاهش میدم.چه ماسفتی پیشنهاد میدین؟
                    در مورد اون نکته که فرمودین پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل کنم الان با حذف این مسیر بازم میتونم انجامش بدم؟
                    خیلی ممنون بابت راهنمایی تون

دیدگاه

مسیر داخل عکس علامت زدم

هیچکدوم از رله ها هم عمل نمیکنند
                      از لامپ تست استفاده میکنم.حتما ظریفیت خازنم کاهش میدم.چه ماسفتی پیشنهاد میدین؟
                      در مورد اون نکته که فرمودین پایه وسط مولتی ترن به منفی وصل کنم الان با حذف این مسیر بازم میتونم انجامش بدم؟
                      خیلی ممنون بابت راهنمایی تون
                      ماسفت هایی مثل IRFP460 یا 28N60 خوبن.
                      خب پس لازمه مشکلات مرحله به مرحله ریشه ای حل بشن.
                      ولتاژ بین کلکتور - امیتر ترانزیستور 5551 متصل به رله ها رو بگیرید ، حداقل باید ۱۶-۱۷ ولت داشته باشید.
                      اگر ولتاژ کمتر بود ، ولتاژ بین گیت - سورس ماسفت ها رو بگیرید که باید هر دو حدود ۶ ولت و برابر هم باشن.
                      اگر ولتاژ گیت کمتر بود ، در قطعات متصل به آیسی 2153 مشکلی دارید.

دیدگاه

ماسفت هایی مثل IRFP460 یا 28N60 خوبن.
                        خب پس لازمه مشکلات مرحله به مرحله ریشه ای حل بشن.
                        ولتاژ بین کلکتور - امیتر ترانزیستور 5551 متصل به رله ها رو بگیرید ، حداقل باید ۱۶-۱۷ ولت داشته باشید.
                        اگر ولتاژ کمتر بود ، ولتاژ بین گیت - سورس ماسفت ها رو بگیرید که باید هر دو حدود ۶ ولت و برابر هم باشن.
                        اگر ولتاژ گیت کمتر بود ، در قطعات متصل به آیسی 2153 مشکلی دارید.
                        مدار بعد از تعویض چند عدد قطعه راه افتاد خروجی مدار هم 60ولت دوبل هست
                        بند با تعویض خازن 400 ولتی دیود زنر13ولتی مدار تونسنم خروجی بگیرم
                        مشکل رله ها هم رفع شد بعد ازچند ثانیه رله ها وصل میشن ولتاژ بین5551 هم 20 ولت دارم
                        ولتاژ بین پایه های ماسفت هم 6 ولت بود ولی یکشون کم تر از اون یکی درحد 1ولت هست (موقع ولتاژ گیری ماسفت ها به مدار وصل نبودن)
                        خب حالا مشکل بنده اینجاست که مقاومت 100 اهمی با یه خازن 1نانو فاراد در ورودی ترانس سویچینگ موازی قرار داره داغ میکنه و موقعی که ولتاژ بین مقاومت اندازه گرفتم عدد 1000 ولت نمایش داده میشه

دیدگاه

مدار بعد از تعویض چند عدد قطعه راه افتاد خروجی مدار هم 60ولت دوبل هست
                          بند با تعویض خازن 400 ولتی دیود زنر13ولتی مدار تونسنم خروجی بگیرم
                          مشکل رله ها هم رفع شد بعد ازچند ثانیه رله ها وصل میشن ولتاژ بین5551 هم 20 ولت دارم
                          ولتاژ بین پایه های ماسفت هم 6 ولت بود ولی یکشون کم تر از اون یکی درحد 1ولت هست (موقع ولتاژ گیری ماسفت ها به مدار وصل نبودن)
                          خب حالا مشکل بنده اینجاست که مقاومت 100 اهمی با یه خازن 1نانو فاراد در ورودی ترانس سویچینگ موازی قرار داره داغ میکنه و موقعی که ولتاژ بین مقاومت اندازه گرفتم عدد 1000 ولت نمایش داده میشه
                          شکر خدا که مشکل اصلیتون برطرف شد.
                          داغ کردن مقاومت و خازن اسنابر بخاطر اندوکتانس نشتی بالا هست ، و عموما برمیگرده به نحوه سیم پیچی ترانس و گپ و قرارگیری هسته .
                          اگر اسنابر نتونه پیک ولتاژ رو محدود کنه ، در نهایت باعث سوختن ماسفت ها میشه.
                          الان گپ هسته فریت شما چقدر هست ؟

​​​

دیدگاه

شکر خدا که مشکل اصلیتون برطرف شد.
                            داغ کردن مقاومت و خازن اسنابر بخاطر اندوکتانس نشتی بالا هست ، و عموما برمیگرده به نحوه سیم پیچی ترانس و گپ و قرارگیری هسته .
                            اگر اسنابر نتونه پیک ولتاژ رو محدود کنه ، در نهایت باعث سوختن ماسفت ها میشه.
                            الان گپ هسته فریت شما چقدر هست ؟

​​​
                            نمیدونم منظورتون واضح تر توضیح میدین لطفا؟

دیدگاه

نمیدونم منظورتون واضح تر توضیح میدین لطفا؟
                              وقتی اندوکتانس اولیه ترانس با مقدار اسنابر و فرکانس سویچینگ تناسب نداشته باشه اینچنین مشکلات پیش میاد.
                              الان اگر ظرفیت خازن سرامیکی ( که با مقاومت داغ شونده سری شده ) رو مثلا به 330 پیکوفاراد کاهش بدید مشکل داغی حل میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X