اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ 700W امپلی فایر دوبل 50

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

وقتی اندوکتانس اولیه ترانس با مقدار اسنابر و فرکانس سویچینگ تناسب نداشته باشه اینچنین مشکلات پیش میاد.
    الان اگر ظرفیت خازن سرامیکی ( که با مقاومت داغ شونده سری شده ) رو مثلا به 330 پیکوفاراد کاهش بدید مشکل داغی حل میشه.
    خیلی ممنون مشکل بر طرف شد
    الان با تعویض خازن مشکلی پیش نمیاد؟
    بنده این مدار زیر تست هم داره کار میکنه فقط به جای 50 ولت بنده در خروجی 55 ولت دارم
    فقط من با تعویض چندتا قطعه دیود زنر13 ولت و مقاومت 5W به جای 10 اهم 56 اهم گذاشتم با حذف اون مسیر اضافه درایور مدار اوکی شد
    با تشکر

دیدگاه

سلام دوستان
      منم یه مشکل با ماژول آمپلی فایر دو کاناله 2x120 وات با تراشه TPA3116D2 دارم, میشه کمکم کنید.
      اول اینکه شدیدا نویز داره، تمام سیم های صدا شیلد دار هستش و برای تن کنترل و خود آمپلی از خازن جهت فیلتر کردن ولتاژ استفاده کردم.
      دوم اینکه با وجود اینه منبع تغذیه سویچینگ 24 ولت 10 آمپر گذاشتم، موقع افزایش صدا از نصف به بعد صدارو قطع و وصل میکنه.

خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sina.Az نمایش پست ها
        سلام دوستان
        منم یه مشکل با ماژول آمپلی فایر دو کاناله 2x120 وات با تراشه TPA3116D2 دارم, میشه کمکم کنید.
        اول اینکه شدیدا نویز داره، تمام سیم های صدا شیلد دار هستش و برای تن کنترل و خود آمپلی از خازن جهت فیلتر کردن ولتاژ استفاده کردم.
        دوم اینکه با وجود اینه منبع تغذیه سویچینگ 24 ولت 10 آمپر گذاشتم، موقع افزایش صدا از نصف به بعد صدارو قطع و وصل میکنه.

خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.

** توجه داشته باشید که این آمپلی فایر از نوع کلاس D بوده و اگر بلندگوی مناسب جهت اتصال به ماژول استفاده نشود، صدای خروجی داری قطع و وصل یا نویز خواهد بود. بلندگوی مناسب نهایتا 6 اهم بوده و در صورتی که بلندگوی 4 یا 6 اهم ندارید، می توانید با موازی کردن دو بلندگوی 8 اهم، خروجی شفاف و با کیفیت دریافت کنید.​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emanbaghrean نمایش پست ها

خیلی ممنون مشکل بر طرف شد
          الان با تعویض خازن مشکلی پیش نمیاد؟
          بنده این مدار زیر تست هم داره کار میکنه فقط به جای 50 ولت بنده در خروجی 55 ولت دارم
          فقط من با تعویض چندتا قطعه دیود زنر13 ولت و مقاومت 5W به جای 10 اهم 56 اهم گذاشتم با حذف اون مسیر اضافه درایور مدار اوکی شد
          با تشکر
          اگر مشکلتون حل‌ شده لازم نیست کاری انجام بدید.
          خطای ولتاژ خروجی در این مدار عادی هست چون از خروجی فیدبکی ندارید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X