اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مدار محافظ برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در مدار محافظ برق

​​​​​​ با عرض سلام مجدد
    من یک سشوار جانسون داشتم که از دستم افتاد و بعد که روشنش کردم متوجه شدم که سیم المنتش فکر کنم تقریباً از وسطاش روی همدیگه افتاد و یه جورایی اتصال کوتاه شده چون خیلی بیش از اندازه داغ می‌شد و قرمز می‌شد منم گفتم بزار کارمو با سشواره انجام بدم بعد بازش کنم درستش کنم یه حدود چند دقیقه که گذشت یه دفعه یه صدایی از محافظ برق یا همون استابلایزر اومد و فیوز خونه پرید که گویا سشواره آمپر زیاد از استابلایز کشید و این اتفاق افتاد وقتی استابلایزر رو باز کردم یه دونه رله ۲۴ ولت بود داخلش که کلاً زیرش روی برد سیاه شده بود و سوخته بود و چراغشم روی قرمز ثابت می‌موند من رله رو از بیرون تهیه کردم و جایگزین کردم البته اینو هم بگم که به اشتباه سایز کوچیک اون رله رو خریدم الان چراغ استابلایزر سبز میشه خروجیش هم فاز مترو روشن می‌کنه ولی قتی مصرف کننده بهش وصل می‌کنم انگار خروجیش برق نداره متاسفانه مولتی مترم هم آب ریخت روی ال‌سی‌دیش و ال سی دیش خراب شد(
    که اگه ال سی دیش گیر میاد لطفاً راهنمایی کنید

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
    ​​​​​​ با عرض سلام مجدد
    من یک سشوار جانسون داشتم که از دستم افتاد و بعد که روشنش کردم متوجه شدم که سیم المنتش فکر کنم تقریباً از وسطاش روی همدیگه افتاد و یه جورایی اتصال کوتاه شده چون خیلی بیش از اندازه داغ می‌شد و قرمز می‌شد منم گفتم بزار کارمو با سشواره انجام بدم بعد بازش کنم درستش کنم یه حدود چند دقیقه که گذشت یه دفعه یه صدایی از محافظ برق یا همون استابلایزر اومد و فیوز خونه پرید که گویا سشواره آمپر زیاد از استابلایز کشید و این اتفاق افتاد وقتی استابلایزر رو باز کردم یه دونه رله ۲۴ ولت بود داخلش که کلاً زیرش روی برد سیاه شده بود و سوخته بود و چراغشم روی قرمز ثابت می‌موند من رله رو از بیرون تهیه کردم و جایگزین کردم البته اینو هم بگم که به اشتباه سایز کوچیک اون رله رو خریدم الان چراغ استابلایزر سبز میشه خروجیش هم فاز مترو روشن می‌کنه ولی قتی مصرف کننده بهش وصل می‌کنم انگار خروجیش برق نداره متاسفانه مولتی مترم هم آب ریخت روی ال‌سی‌دیش و ال سی دیش خراب شد(
    که اگه ال سی دیش گیر میاد لطفاً راهنمایی کنید
    با سلام ، دقیقا دستگاه مد‌نظر شما محافظ هست یا استابیلایزر؟
    این دو از نظر ساختار و کارکرد فرق دارن.
    اگر به بوبین رله ولتاژ میرسه یعنی کنتاکت رله عمل نمیکنه و رله خرابه.
    اگر هم بوبین رله ولتاژی نداره احتمالا تراتزیستور متصل خرابه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ، دقیقا دستگاه مد‌نظر شما محافظ هست یا استابیلایزر؟
      این دو از نظر ساختار و کارکرد فرق دارن.
      اگر به بوبین رله ولتاژ میرسه یعنی کنتاکت رله عمل نمیکنه و رله خرابه.
      اگر هم بوبین رله ولتاژی نداره احتمالا تراتزیستور متصل خرابه.
      محافظ هستش صدای رله نمیاد اصلا

دیدگاه

محافظ هستش صدای رله نمیاد اصلا
        خب چون مولتی متر ندارید باید با آزمون و خطا پیش برید.
        اول ترانزیستور متصل به رله رو تعویض کنید و در صورت نتیجه نگرفتن ، آیسی LM324 رو تعویض کنید.

دیدگاه

اول ترانزیستور متصل به رله رو تعویض کنید و در صورت نتیجه نگرفتن ، آیسی LM324 رو تعویض کنید.
          ایناین مدارش هست. الان متوجه شدم در خرید رله اشتباه کردم

دیدگاه

یک سواله دیگه داشتم اونم اینکه مقاومتها که رنگشون مثلا صورتی یا زرد یا سبزه یا ابی هست چه تفاوتی دارن منظورم رنگه خطهاشون نیست رنگ خود مقاومته

دیدگاه

یک سواله دیگه داشتم اونم اینکه مقاومتها که رنگشون مثلا صورتی یا زرد یا سبزه یا ابی هست چه تفاوتی دارن منظورم رنگه خطهاشون نیست رنگ خود مقاومته
              مقاومت های کرمی رنگ معمولی هستن.
              مقاومت های آبی رنگ تلرانس ( خطا ) کمتری دارن و کیفیتشون هم بیشتره.
              رنگ سبز هم مقاومت نیست و سلف مقاومتی هست ( اگر منظورتون رنگ مغز پسته ای هست بحثش جداست )
              رنگ صورتی اگر ریز ( اندازه 1/8 وات ) باشه هم خازن هست.

دیدگاه

درود.
                این برد اگر از عمرش ۲سال یا ۳ سال گذشته تعمیرش نکن.
                کامل عوضش کن.
                برد کامل محافظ برق الان حدود ۴۰ تا ۵۰ تومنه. ارزش نداره بخواین تعمیر کنید
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان من یه ترانس جوش اینورتر رو تعمیر کردم حالا میخام نمایشگر رو کالیبره کنم میدونم با مولتی ترن رو برد میشه کالیبره کرد اما موقع جوش زدن نمیدونم آمپرم چقدره که اونو با نمایشگر و ولوم ست کنم کسی میدونه کمکم کنه؟ مقاومت شانت تسمه ای داره ولی نمدونم مشخصات اون شانت چیه؟ اینورتر 250 آمپره و سه بردی هستش

دیدگاه

مقاومت های کرمی رنگ معمولی هستن.
                    مقاومت های آبی رنگ تلرانس ( خطا ) کمتری دارن و کیفیتشون هم بیشتره.
                    رنگ سبز هم مقاومت نیست و سلف مقاومتی هست ( اگر منظورتون رنگ مغز پسته ای هست بحثش جداست )
                    رنگ صورتی اگر ریز ( اندازه 1/8 وات ) باشه هم خازن هست.
                    ممنونم بابته راهنمایی
                    دوتا سوال دیگه
                    اونم اینکه نوسان برق و یا اتصال کوتاه و مواردی از این قبیل به استابلایزر اسیب می رسونه و احتمال سوختن داره؟ (منظورم استابلایزر هست و منظورم محافظ نیست)
                    اگر جواب مثبته ایا با گذاشتن فیوز معمولی ک توی ساختمون میزارن توی مسیر میشه ازش محافظت کرد اگه نه راه حل چیه
                    سوال 2
                    این ما»ژول دیمر با ماژولهای دیمری ک مخصوص این وسیله نیست تفاوتی داره یا نه میشه استفاده کردhttps://basalam.com/saamabzar/produc...m_source=Torob
                    جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۰۴:۵۱ ۱۴۰۳/۰۸/۱۹.

دیدگاه

ممنونم بابته راهنمایی
                      دوتا سوال دیگه
                      اونم اینکه نوسان برق و یا اتصال کوتاه و مواردی از این قبیل به استابلایزر اسیب می رسونه و احتمال سوختن داره؟ (منظورم استابلایزر هست و منظورم محافظ نیست)
                      اگر جواب مثبته ایا با گذاشتن فیوز معمولی ک توی ساختمون میزارن توی مسیر میشه ازش محافظت کرد اگه نه راه حل چیه
                      سوال 2
                      این ما»ژول دیمر با ماژولهای دیمری ک مخصوص این وسیله نیست تفاوتی داره یا نه میشه استفاده کردhttps://basalam.com/saamabzar/produc...m_source=Torob
                      اتصال کوتاه میتونه باعث سوختن استابیلایزر های الکترونیکی بشه ، در مورد استابیلایزر های معمولی زمانی با اتصال کوتاه میسوزه که فیوز ورودی نباشه. اما نوسان برق درحد جزئی خیر ، مگر اینکه ولتاژ برق در حد ۳۰۰ ولت AC بالا بره.
                      دیمر سشوار صنعتی تحمل جریان بالاتری در مقیاس اندازه خودش داره ، ضمن اینکه ( در نمونه هایی که خودم بررسی کردم ) نوع خروجیش پالسی هست ، بر خلاف دیگر دیمر ها که نحوه عملکرد برش فاز دارن.
                      ​​​​​​اما اگر سیم بندی رو رعایت کنید میتونید از دیمر معمولی با تحمل ۱۶ آمپر و بالاتر هم استفاده کنید.

دیدگاه

الان این مدار ترانزیستور نداره که به رله متصل باشه و اون ایسی هم فکر کنم k1324 هست

دیدگاه

الان این مدار ترانزیستور نداره که به رله متصل باشه و اون ایسی هم فکر کنم k1324 هست
                          ترانزیستور کنار جامپر ، تنها تراتزیستوری که در تصویر دیده میشه.

دیدگاه

https://www.tokopedia.com/trbekas/re...mpaign=pdp-seoمیشه یدونه رله مشابه با این معرفی کنید

دیدگاه

این رله روش بوده من بجاش jqc 3f رو گرفتم ک گویا اشتباه کردم
                              جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۱۴:۰۸ ۱۴۰۳/۰۸/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X