اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آیسی موزیکال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت آیسی موزیکال

سلام خدمت مهندسین عزیز
    من تو یه پروژه که احتمالا در 100عدد تولید بشه، نیاز دارم که یک موزیک خاصی رو پخش کنم.. بجز استفاده از میکروکنترلر و کارتSD و ماژول df player که تو تولید انبوه اصلا بصرفه نیست، چجوری میتونم خودم آیسی مخصوص رو بسازم؟؟؟ اصلا تو ایران جایی هست که همچین آیسی رو بصورت سفارشی تولید کنند؟؟
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

درود
    اصلا چنین امکانی در ایران وجود ندارد. همچنین برای تولید 100 عدد هیچ جایی در دنیا نیست. شاید اگر تیراژ را به خیلی بالاتر ببرید آنوقت بشود راجع بهش در دنیا تحقیق کرد . بهترین کار استفاده از حافظه و ضبط موزیک روی آن و پخش توسط player است که شما میگویید بصرفه نیست. البته یک سری آیسی با موزیک های از پیش تعریف شده در بازار موجود است که با کد: BT66 , UM66 , BT8031 ارائه میشوند میتوانید تعداد بیشتری را هم با نام Melody Chip در گوگل جستجو کنید.
    جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۰۹:۳۸ ۱۴۰۳/۰۸/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      اصلا چنین امکانی در ایران وجود ندارد. همچنین برای تولید 100 عدد هیچ جایی در دنیا نیست. شاید اگر تیراژ را به خیلی بالاتر ببرید آنوقت بشود راجع بهش در دنیا تحقیق کرد . بهترین کار استفاده از حافظه و ضبط موزیک روی آن و پخش توسط player است که شما میگویید بصرفه نیست. البته یک سری آیسی با موزیک های از پیش تعریف شده در بازار موجود است که با کد: BT66 , UM66 , BT8031 ارائه میشوند میتوانید تعداد بیشتری را هم با نام Melody Chip در گوگل جستجو کنید.
      سلام مهندس راستش در مورد آیسی های موزیکال مثل UM66 و... ، خروجی این آیسی ها اولا بصورت موتو و تک موج هست و دوما این آیسی ها بصورت سفارشی و از پیش تعیین شده هستند و متاسفانه امکان مثلا تعریف موزیک مورد نظر به این آیسی ها وجود نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
        سلام خدمت مهندسین عزیز
        من تو یه پروژه که احتمالا در 100عدد تولید بشه، نیاز دارم که یک موزیک خاصی رو پخش کنم.. بجز استفاده از میکروکنترلر و کارتSD و ماژول df player که تو تولید انبوه اصلا بصرفه نیست، چجوری میتونم خودم آیسی مخصوص رو بسازم؟؟؟ اصلا تو ایران جایی هست که همچین آیسی رو بصورت سفارشی تولید کنند؟؟
        با سلام
        یادمه قبلا آیسی هایی بود که یه تایم مشخصی صدا رو ضبط و بعد پخش می کرد.
        البته احتمالا اگه پیدا بشه قیمتشون بالاست.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

من قبلا با آی‌سی‌های ISD کار میکردم همون موقع هم گرون بود چطوری میخریدم نمیدونم الان که اصلا برای چنین کاربردهایی به صرفه نیست.
          به صورت گذرا هم در اینترنت هم میکروهای بسیار ارزان از قبل برنامه سفارشی ریخته شده توسط کارخانه هم آی سی های ملودی سفارشی ارزان در خرید انبوه هست.
          با وارد کننده هایی که اطلاعات دارن مشورت کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
            یادمه قبلا آیسی هایی بود که یه تایم مشخصی صدا رو ضبط و بعد پخش می کرد.
            البته احتمالا اگه پیدا بشه قیمتشون بالاست.
            سلام
            بله مهندس هنوزم هستن ولی بقول شما هم قیمتشون بالاس هم کمیاب هستند و مهمتر اینکه مدارشون به یکی دوتا قطعه الکترونیکی ختم نمیشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
              من قبلا با آی‌سی‌های ISD کار میکردم همون موقع هم گرون بود چطوری میخریدم نمیدونم الان که اصلا برای چنین کاربردهایی به صرفه نیست.
              به صورت گذرا هم در اینترنت هم میکروهای بسیار ارزان از قبل برنامه سفارشی ریخته شده توسط کارخانه هم آی سی های ملودی سفارشی ارزان در خرید انبوه هست.
              با وارد کننده هایی که اطلاعات دارن مشورت کنید.
              راستش مهندس استفاده از میکرو جالب نیست جدا از ارزون بودن سری STM، بحث اینه میکرو خروجی سینوسی که بشه باهاش موسیقی تولید کرد، نداره و صرفا میشه بهش یه پیزو یا ... متصل نمود و یه آهنگ مونو که با PWM ساخته میشه رو تولید کرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
                سلام خدمت مهندسین عزیز
                با سلام ،
                تا جایی که اطلاع دارم در ایران افراد و شرکت هایی وجود دارن که سفارش ساخت میکروکنترلر ها و آیسی های سفارشی رو از چین انجام میدن ، احتمالا بتونید از اونها کمک بگیرید.
                ضمنا در آیسی های موزیکال ( که تا الان بررسی کردم ) شکل موج خروجی مربعی هست و صرفا فرکانس تغییر میکنه و تغییری در پهنای پالس و دامنه نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
                  تا جایی که اطلاع دارم در ایران افراد و شرکت هایی وجود دارن که سفارش ساخت میکروکنترلر ها و آیسی های سفارشی رو از چین انجام میدن ، احتمالا بتونید از اونها کمک بگیرید.
                  ضمنا در آیسی های موزیکال ( که تا الان بررسی کردم ) شکل موج خروجی مربعی هست و صرفا فرکانس تغییر میکنه و تغییری در پهنای پالس و دامنه نیست.
                  باسلام
                  در مورد شکل خروجی، بستگی به سفارش شما داره. در برخی ایسی های ارزان قیمت بله مربعی فرکانس متغیر هست ولی در برخی اسباب بازی های بالارده که بجای یک تُن صدای خاص، یک موسیقی کامل اجرا میشه خروجی به شکل سینوسی هست.

دیدگاه

با صدا و انتظاری که میره همین طوری میشه :
                    aparat.com/video/video/embed/videohash/blp94g3/vt/frame
                    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۱:۴۲ ۱۴۰۳/۰۹/۰۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X