اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک به آموزش ساخت کیت دور کننده سگ و حیوانات وحشی اولتراسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک به آموزش ساخت کیت دور کننده سگ و حیوانات وحشی اولتراسونیک

دوستان امکانش هست که کمک کنید من یه کیت دور کننده سگ و حیوانات وحشی اولتراسونیک بسازم؟
    البته بنده آشنایی کاملی با الکترونیک ندارم و اطلاعاتم بسیار پایینه.
    پس اگر لطف می کنید یه مقدار جزئی و ابتدای تر راهنمایی بفرمایید.

نوشته اصلی توسط mr_idan نمایش پست ها
    دوستان امکانش هست که کمک کنید من یه کیت دور کننده سگ و حیوانات وحشی اولتراسونیک بسازم؟
    البته بنده آشنایی کاملی با الکترونیک ندارم و اطلاعاتم بسیار پایینه.
    پس اگر لطف می کنید یه مقدار جزئی و ابتدای تر راهنمایی بفرمایید.
    تو نت سرچ زدید؟ مدار و پروژه زیاد انجام شده. با سرچ عبارت diy ultrasonic pest repellent اطلاعات زیادی میتونید پیدا کنید.
    نمونه:
    https://www.youtube.com/watch?v=jshEx5GmxKw
    This is ultrasonic pest repellent device for bugs based on ATTINY85, resistors and PAM4803 amplifier with set of 40kHz ultrasonic transducers - mcore1976/pest-repellent

در کل کانسپت قضیه خیلی ساده هست ، قراره یک صوت با فرکانس بالاتر از محدوده شنوایی انسان ایجاد کنید حدود 30 تا 100 کیلوهرتز (که فقط خودتون اذیت نشید????). البته این روش روی همه حیوانات/حشرات جواب نمیده ( مثلا موش- بیشتر تاثیر لحظه ای داره و در طولانی مدت بهش عادت میکنه????‍♂️ ).
    برای شروع هم خیلی راحت میتونید با گوشی موبایل و نصب یک اپ wave generator مثل : https://play.google.com/store/apps/d...ctiongenerator و یک آمپلی فایر و یک اسپیکر(توییتر بهتر است) ایده رو تست کنید و پیش برید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam18 نمایش پست ها

تو نت سرچ زدید؟ مدار و پروژه زیاد انجام شده. با سرچ عبارت diy ultrasonic pest repellent اطلاعات زیادی میتونید پیدا کنید.
      نمونه:
      https://www.youtube.com/watch?v=jshEx5GmxKw
      This is ultrasonic pest repellent device for bugs based on ATTINY85, resistors and PAM4803 amplifier with set of 40kHz ultrasonic transducers - mcore1976/pest-repellent

در کل کانسپت قضیه خیلی ساده هست ، قراره یک صوت با فرکانس بالاتر از محدوده شنوایی انسان ایجاد کنید حدود 30 تا 100 کیلوهرتز (که فقط خودتون اذیت نشید????). البته این روش روی همه حیوانات/حشرات جواب نمیده ( مثلا موش- بیشتر تاثیر لحظه ای داره و در طولانی مدت بهش عادت میکنه????‍♂️ ).
      برای شروع هم خیلی راحت میتونید با گوشی موبایل و نصب یک اپ wave generator مثل : https://play.google.com/store/apps/d...ctiongenerator و یک آمپلی فایر و یک اسپیکر(توییتر بهتر است) ایده رو تست کنید و پیش برید.
      ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز
      ولی من بیشتر مدنظرم یه کیت قابل حمل هستش که بتونم مواقعی که با همسرم به طبیعت میریم همراه مون باشه مثل همین کیت های آماده ای که داخل فروشگاه ها هستش و البته به نظرم یه مقدار زیادی قیمت هاشون بالا و گرون و غیر منطقی هستش... البته من خودم با سگ ها مشکلی ندارم ولی همسرم به شدت میترسه و بعضی از مردم هم که قربونشون برم سگ شون رو همین طوری رها می کنند و همیشه طلبکار هم هستن !!!
      ولی در کل من قبلتر هم یه مقدار سرچ زدم ولی چیز درست درمونی پیدا نکردم...
      من مد نظرم اینه که قطعات و مدارش رو بگید تا خودم یه کیت قابل حمل بسازم...

دیدگاه

ولی من بیشتر مدنظرم یه کیت قابل حمل هستش که بتونم مواقعی که با همسرم به طبیعت میریم همراه مون باشه مثل همین کیت های آماده ای که داخل فروشگاه ها هستش و البته به نظرم یه مقدار زیادی قیمت هاشون بالا و گرون و غیر منطقی هستش... البته من خودم با سگ ها مشکلی ندارم ولی همسرم به شدت میترسه و بعضی از مردم هم که قربونشون برم سگ شون رو همین طوری رها می کنند و همیشه طلبکار هم هستن !!!
        متوجه شدم.در مورد پروژه آماده باید ببینید از دوستان کسی انجام داده که بخواد به اشتراک بذاره یا نه...
        ولی در مورد مشکلی که عنوان کردید بنده هم باهاش مواجه شدم و دقیقا قصد داشتم همین کار شما را بکنم و جزو لیست پروژه هام بود که انجام بدم ولی به این نتیجه رسیدم که این راه حل مناسبی برای مشکلی که بهش برخوردم نیست و این شد که نرفتم دنبال ساختش.
        قصد راهنمایی یا نصیحت و ... ندارم و فقط به عنوان یک پیشنهاد به نظرم در موردش بیشتر فکر کنید چون راه های بهتری پیدا خواهید کرد که نتایج ماندگار تر و موثرتری دارند.

دیدگاه

آقا کسی نبود به ما کمک کنه ؟

دیدگاه

درود
            مدار را جع به دور کننده حشرات و حیوانات زیاد در اینترنت وجود دارد اما مسئله اصلی اینستکه آیا موثر هستند یا خیر و این احتیاج به آزمایشگاه دارد که فرکانس های زیادی را تولید کنند و واکنش حیوانات مثلا مثل مورد نیاز شما سگها را نسبت آن بسنجند بعد نسبت به ساخت آن اقدام شود . حالا اولا معلوم نیست که تا به حال چنین کاری انجام شده یا نه ، ثانیا اگر هم انجام شده و به نتیجه رسیده آیا محقق و سازند نتیجه کارش را که با صرف هزینه و وقت زیاد بدست آورده در اختیار عموم قرار میدهد یا نه ؟
            تنها یک مطلب به ذهن من میرسد که با یک چرخه از پیش تعیین شده فرکانس خروجی را در یک بازه زمانی مثلا از 25 KHZ تا 50 KHZ تغییردهیم و دوباره این چرخه تکرار شود شاید موثر باشد شاید هم نه.
            قضاوت شما در باره اینکه کسی به شما کمک نمیکند صحیح نیست چون همانطور که در بالا اشاره شده گاهی اوقات مطلب از حیطه دانش یک مهندس الکترونیک خارج میشود و نیاز به حوزه زیست شناسی و واکنش حیوانات نسبت به فرکانسهای صوتی میباشد طبیعی است دستگاه دورکننده پشه و حشرات با دستگاه دور کننده سگها متفاوت است .

دیدگاه

با توجه به اهمیت موضوع من هم فقط نظر خودمو میگم..

اگه میخواهید تست صدا انجام بدید اگه مدار متغییری برای تست نمیسازید میتونید اپلیکیشنی مانند فانکشن ژنراتور برای تولید صدا پیدا و فرکانسهای مختلف رو تست کنید و نتیجه رو ببینید اینجا هم بگید فرکانس سگهای اون منطقه چند هست.
              ولی من فکر میکنم فرکانسهایی که گوش انسان هم به ظاهر نمیتونه بشنوه یا منتقل کنه به مغز باز هم اثرشون رو میزارن خود آدم هم کلافه میشه اگر از اول اینها توسط مغز نادیده (فیلتر) گرفته نشده باشند!

قربون اینطور آدمای سگ پرست خود بدتر و پاچه‌گیر هم نرید بهتره فکری کنید با والدین سگش روبرو نشید یا حداقل شما قدرت طلبکار بودن از برخی این آدم نماهای از اون ور بوم افتاده رو داشته باشید که اولویت خودشون و پولشون رو اینطوری چیدن دائم هم به قول شما طلبکار همه هستن. اگر هم سگ ولگرد هست تو طبیعت دنبال غذا اومده که بهتره غذا هم ندید بهش و طبیعتش رو بهم نزنید. یکی از راهکارها همینه که خودتون گفتید اگه رفتید جایی که سگ داره یا از دسترسش خارج باشید یا با همین مدارها تست کنید ببینید دور میشه یا نه!

حالا مطمئنید طبیعت فقط سگ داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                درود
                مدار را جع به دور کننده حشرات و حیوانات زیاد در اینترنت وجود دارد اما مسئله اصلی اینستکه آیا موثر هستند یا خیر و این احتیاج به آزمایشگاه دارد که فرکانس های زیادی را تولید کنند و واکنش حیوانات مثلا مثل مورد نیاز شما سگها را نسبت آن بسنجند بعد نسبت به ساخت آن اقدام شود . حالا اولا معلوم نیست که تا به حال چنین کاری انجام شده یا نه ، ثانیا اگر هم انجام شده و به نتیجه رسیده آیا محقق و سازند نتیجه کارش را که با صرف هزینه و وقت زیاد بدست آورده در اختیار عموم قرار میدهد یا نه ؟
                تنها یک مطلب به ذهن من میرسد که با یک چرخه از پیش تعیین شده فرکانس خروجی را در یک بازه زمانی مثلا از 25 KHZ تا 50 KHZ تغییردهیم و دوباره این چرخه تکرار شود شاید موثر باشد شاید هم نه.
                قضاوت شما در باره اینکه کسی به شما کمک نمیکند صحیح نیست چون همانطور که در بالا اشاره شده گاهی اوقات مطلب از حیطه دانش یک مهندس الکترونیک خارج میشود و نیاز به حوزه زیست شناسی و واکنش حیوانات نسبت به فرکانسهای صوتی میباشد طبیعی است دستگاه دورکننده پشه و حشرات با دستگاه دور کننده سگها متفاوت است .
                دوست عزیز در مورد ساختنش که قبلاً چنین کیتی ساخته شده و اگر داخل نت به صورت فارسی هم سرچ بزنید برای فروش موجود هستن ولی با قیمت زیاد و داخل یوتیوب هم یه تعدادی ویدئوهایی هست ولی هیچ کدوم کیت های قابل حمل نیستن و صرفاً کیت های بزرگ که بلندگو دار هستن محسوب میشن...
                و در مورد پاسخگویی کیت به نیاز مد نظر ما یعنی دور کردن سگ چنین چیزی آزمایش شده هم هست و کاملاً جوابگو بوده ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

قربون اینطور آدمای سگ پرست خود بدتر و پاچه‌گیر هم نرید بهتره فکری کنید با والدین سگش روبرو نشید یا حداقل شما قدرت طلبکار بودن از برخی این آدم نماهای از اون ور بوم افتاده رو داشته باشید که اولویت خودشون و پولشون رو اینطوری چیدن دائم هم به قول شما طلبکار همه هستن. اگر هم سگ ولگرد هست تو طبیعت دنبال غذا اومده که بهتره غذا هم ندید بهش و طبیعتش رو بهم نزنید. یکی از راهکارها همینه که خودتون گفتید اگه رفتید جایی که سگ داره یا از دسترسش خارج باشید یا با همین مدارها تست کنید ببینید دور میشه یا نه!

حالا مطمئنید طبیعت فقط سگ داره ؟
                  دوست عزیز منم هیچ وقت قربون صدقه این دست افراد نمیرم ولی متاسفانه همه جا حضور دارند حتی داخل پارک و سوپر مارکت سر کوچه ....
                  مسئله بعد اینه که من که نمیتونم با همه ی مردم دست به یقه بشم حالا چه زورم برسه چه نرسه .... طرف وقتی به سگش قلاده نمیبنده دیگه نمیشه زیاد باهاش بحث کرد و ....
                  به گربه ولگرد هم هیچ وقت غذا نمیدم چه برسه به سگش ؛ که توی چند سال اخیر همین سگ ها دارن به یه بحران برای طبیعت تبدیل میشن و کاملاً با این موضوع هم مخالفم !
                  طبیعت هم صرفاً جایی نیست که خرس و گرگ و شیر و پلنگ داشته باشه .... همین دره ها و کوه های اطراف شهرها که همه مردم هم داخلش تردد دارند میتونه "طبیعت" حساب بشه.

در هر صورت ممنون میشم اگر اطلاعات به درد بخوری دارید در اختیار بنده قرار بدید

دیدگاه

دوست عزیز منم هیچ وقت قربون صدقه این دست افراد نمیرم ولی متاسفانه همه جا حضور دارند حتی داخل پارک و سوپر مارکت سر کوچه ....
                    مسئله بعد اینه که من که نمیتونم با همه ی مردم دست به یقه بشم حالا چه زورم برسه چه نرسه .... طرف وقتی به سگش قلاده نمیبنده دیگه نمیشه زیاد باهاش بحث کرد و ....
                    به گربه ولگرد هم هیچ وقت غذا نمیدم چه برسه به سگش ؛ که توی چند سال اخیر همین سگ ها دارن به یه بحران برای طبیعت تبدیل میشن و کاملاً با این موضوع هم مخالفم !
                    طبیعت هم صرفاً جایی نیست که خرس و گرگ و شیر و پلنگ داشته باشه .... همین دره ها و کوه های اطراف شهرها که همه مردم هم داخلش تردد دارند میتونه "طبیعت" حساب بشه.

در هر صورت ممنون میشم اگر اطلاعات به درد بخوری دارید در اختیار بنده قرار بدید
                    باسلام عزیز
                    در مورد مدار موردنظرتون، اگر گوشی اندرویدی دارید (از آیفون اطلاعی ندارم) یه نرم افزاری هست به اسم Frequency Generator دانلود و نصب کنید. بعد باهاش تست بگیرید ببینید تو چه فرکانسی باعث دور شدن این حیوانات یا حشرات میشه بعد که محدوده فرکانس رو پیدا کردید میتونید هم بصورت آنالوگ با مدارهای فرکانس ژنراتور بسازید هم با میکروکنترلر!

ولی مشکل اصلی حیواناتی مثل سگ و ... نیستند! مشکلات افرادی هستند که بقول دوستمون، همه جا با این بچه هاشون... ببخشید سگاشون تردد میکنند و باعث خطر برای انسانها و بچه های مردم میشوند. ما باید فکری برای همچین موجوداتی... ببخشید انسانهایی کنیم چون همچین افرادی که در مقابل فهمیدن ساده ترین قواعد طبیعت و شهرنشینی مقاومت نشون میدن خطرشون ب مراتب بدتره. متاسفانه به این کاراشون هم افتخار میکنند!!!! بالاخره باید یه فرقی بین برخی بلانسبت ایرانیان جوگیر با شعار سگ آری کودک نه، با اون اروپایی که به 5-6تا کودکش افتخار میکنه باید باشه یا نه! ....
                    هرکسی سمت چیزی که دوسش داره میره و ارزشش به همون اندازه سنجیده میشه.
                    یکی با تربیت یک کودک و انسان و تحویل دکتر، مهندس، دانشمند، معلم و ... به جامعه
                    و دیگری با نگهداری توله سگ و ...

موفق باشید
                    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X