اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درباره اطلاعات قطعه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درباره اطلاعات قطعه

سلام.
    کسی این قطعه رو می شناسه. من اطلاعاتی دربارش پیدا نکردم. لطفا راهنمایی بفرمایید. شبیه به دیود smd هست و روش نوشته 1413. عکسش رو هم می ذارم. سپاسگزارم

با سلام
    احتمالا اینه:
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
      با سلام
      احتمالا اینه:
      https://nl.mouser.com/datasheet/2/47...8W-3365257.pdf
      سلام.
      این آدرسی که فرستادید خطا میده، باز نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1866 نمایش پست ها

سلام.
        این آدرسی که فرستادید خطا میده، باز نمیشه
        احتمالا بخاطر فیلترشکن منه.
        قطعه باید SMV1413 باشه، دیتاشیتش رو بخونین.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

احتمالا بخاطر فیلترشکن منه.
          قطعه باید SMV1413 باشه، دیتاشیتش رو بخونین.
          سلام بزرگوار، از همراهی و یاری شما سپاسگزارم.
          از آنجایی که هیچ اطلاعی از مشخصات و دیتاشیت اِلمان 1413 که در تصویر برد، خدمت دوستان ارسال کردم، ندارم. در نتیجه نمی توانم با مطالعه دیتاشیت قطعات احتمالی مانند smv1413 از متشابه بودن یا نبودن آن، با قطعه مد نظرم اطمینان حاصل کنم.
          لذا در این موردِ بخصوص، تنها می توانم به اطلاعات دوستانی که کاملا قطعه را می شناسند و با یقین از آن خبر می دهند استناد کنم.
          پیشاپیش از همراهی دوستان و اساتید سپاسگزارم

دیدگاه

سلام بزرگوار، از همراهی و یاری شما سپاسگزارم.
            از آنجایی که هیچ اطلاعی از مشخصات و دیتاشیت اِلمان 1413 که در تصویر برد، خدمت دوستان ارسال کردم، ندارم. در نتیجه نمی توانم با مطالعه دیتاشیت قطعات احتمالی مانند smv1413 از متشابه بودن یا نبودن آن، با قطعه مد نظرم اطمینان حاصل کنم.
            لذا در این موردِ بخصوص، تنها می توانم به اطلاعات دوستانی که کاملا قطعه را می شناسند و با یقین از آن خبر می دهند استناد کنم.
            پیشاپیش از همراهی دوستان و اساتید سپاسگزارم
            1866 جان سلام
            از روی یک عکس نمیتوان در مورد قطعه smd بطور قطع نظر داد اینکار مثل پیدا کردن یک بچه ی چینی در مهد کودکهای شهر پکن است (چینیا از نظر ما عین هم هستند) !!!!
            برد کاربریش چیه بشین مدارشو مهندسی معکوس کن حداقل بفهمی کاربردش تو اون مدار چیه و باید تو کدوم دسته از قطعات smd دنبالش بگردی چون زیادن قطعات smd با کد مشابه اما کاربردهای متفاوت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

1866 جان سلام
              از روی یک عکس نمیتوان در مورد قطعه smd بطور قطع نظر داد اینکار مثل پیدا کردن یک بچه ی چینی در مهد کودکهای شهر پکن است (چینیا از نظر ما عین هم هستند) !!!!
              برد کاربریش چیه بشین مدارشو مهندسی معکوس کن حداقل بفهمی کاربردش تو اون مدار چیه و باید تو کدوم دسته از قطعات smd دنبالش بگردی چون زیادن قطعات smd با کد مشابه اما کاربردهای متفاوت.
              سلام بزرگوار
              از راهنمایی شما سپاسگزارم

دیدگاه

درود بر شما
                اگه اشتباه نکنم یک دیود دو طرفه یا TVS هست که مدار رو از اسپایکهای ولتاژی گذرا محافظت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
                  درود بر شما
                  اگه اشتباه نکنم یک دیود دو طرفه یا TVS هست که مدار رو از اسپایکهای ولتاژی گذرا محافظت میکنه
                  سلام و درود بر شما
                  از آنجایی این دیودها در ورودی مدار برد ضبط ماشین هستند پس قطعا برای حفاظت ولتاژی استفاده شده اند. حالا اینکه ۴ تا دیود tvs در ورودی قراردادن برام سوال هست ، آیا متداول هست این تعداد tvs؟
                  و از طرف دیگر وجود tvs در یک چنین مداری که نوسان ولتاژی وجود دارد، (برق ماشین) و گاها ولتاژ تا حدود ۱۴ ولت هم در ورودی ضبط خواهد رسید، منطقی هست.

از همراهی شما بزرگوار سپاسگزارم.
                  همچنان تحقیق ادامه دارد...

دیدگاه

سلام و درود بر شما
                    از آنجایی این دیودها در ورودی مدار برد ضبط ماشین هستند پس قطعا برای حفاظت ولتاژی استفاده شده اند. حالا اینکه ۴ تا دیود tvs در ورودی قراردادن برام سوال هست ، آیا متداول هست این تعداد tvs؟
                    و از طرف دیگر وجود tvs در یک چنین مداری که نوسان ولتاژی وجود دارد، (برق ماشین) و گاها ولتاژ تا حدود ۱۴ ولت هم در ورودی ضبط خواهد رسید، منطقی هست.

از همراهی شما بزرگوار سپاسگزارم.
                    همچنان تحقیق ادامه دارد...
                    با سلام و خسته نباشید ،
                    به نظر هر کدوم از TVS ها برای یکی از ورودی های تغذیه استفاده شدن (B+, ILLUMINATION,ACC)
                    احتمالا یکی هم برای خروجی تغذیه آنتن.

دیدگاه

اگر مشهد هستین و قصد خرید قطعات الکتریکی یا تعمیر قطعات در سریع ترین زمان رو دارید به سایت ما سر بزنید https://electronicfarhad.ir/free-training/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X