اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بخور سرد (مشکل جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بخور سرد (مشکل جدید)

سلام خدمت دوستان بامعرفت سایت که همیشه بدون منت سنگ تمام میگذارن.
    توی پست قبلی منبع تغذیه یک بخور سرد رو بررسی کردیم که در نهایت با لطف و محبت شما مشکل حل شد و الان منبع تغذیه دو ولتاژ 12 و 24 رو میسازه.
    فقط تنها مشکلی که باقی مونده اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم چند ثانیه کار میکنه بعد یواش یواش ضعیف و قطع میشه
    عکس برد مولد بخار سرد رو هم میذارم.

ترانزیستور bu406 خراب بود عوض کردم.
    خازنهای پلی استر روی برد تست شدن و سالم هستند.
    ترانزیستورهای 2n5551 هم سالم هستند.

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان بامعرفت سایت که همیشه بدون منت سنگ تمام میگذارن.
    توی پست قبلی منبع تغذیه یک بخور سرد رو بررسی کردیم که در نهایت با لطف و محبت شما مشکل حل شد و الان منبع تغذیه دو ولتاژ 12 و 24 رو میسازه.
    فقط تنها مشکلی که باقی مونده اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم چند ثانیه کار میکنه بعد یواش یواش ضعیف و قطع میشه
    عکس برد مولد بخار سرد رو هم میذارم.

ترانزیستور bu406 خراب بود عوض کردم.
    خازنهای پلی استر روی برد تست شدن و سالم هستند.
    ترانزیستورهای 2n5551 هم سالم هستند.

https://uploadkon.ir/uploads/ffb720_...220-132216.jpg
    با سلام به جناب دکتر .......
    ایا همه مقا‌ومت های این بورد تست شده اند. ....
    بهتر است در ابتدا منبع تغذیه را با لامپهای فیلامان دار خودرو آزمایش کرده ‌.،،تا از صحت ان اطمینان پیدا کنید .. ساختن و ولتاژ دادن
    کافی نیست. ..
    باید زیر بار ازمایش شود. (هر دو مدار .).
    جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۲۱:۲۹ ۱۴۰۳/۰۹/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به جنای دکتر .......
      ایا همه مقا‌ومت های این بورد تست شده اند. ....
      بهتر است در ابتدا منبع تغذیه را با لامپهای فیلامان دار خودرو آزمایش کرده ‌.،،تا از صحت ان اطمینان پیدا کنید .. ساختن و ولتاژ دادن
      کافی نیست. ..
      باید زیر بار ازمایش شود. (هر دو مدار .).
      درود بر شما عزیز دل
      لامپ رشته ای 12 ولت وصل کردم به خروجی های برد تغذیه. با هر دو خروجی لامپ روشن شد.
      الان مشکل اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم اون مولد پیزوالکتریک خیلی کم نوسان توی آب ایجاد می‌کنه بعد قطع میشه

دیدگاه

درود بر شما عزیز دل
        لامپ رشته ای 12 ولت وصل کردم به خروجی های برد تغذیه. با هر دو خروجی لامپ روشن شد.
        الان مشکل اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم اون مولد پیزوالکتریک خیلی کم نوسان توی آب ایجاد می‌کنه بعد قطع میشه
        با سلام به شما دکتر جان ...
        به جای پیزوالکتریک،،. مقاومت اهمی وات بالا با توجه به اهم پیزوالکتریک قرار دهید و
        اگر فرکانس متر دارید ....فرکانس خروجی را اندازه بگیرید ....و همچنین ولتار آن را اندازه بگیرید ....نباید کاهشی باشد..(هم ولتاژ . هم
        جریان ).....
        موفق باشید.

جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۲۱:۳۰ ۱۴۰۳/۰۹/۳۰.

دیدگاه

با سلام به شما دکتر جان ...
          به جای پیزوالکتریک،،. مقاومت اهمی وات بالا با توجه به اهم پیزوالکتریک قرار دهید و
          اگر فرکانس متر دارید ....فرکانس خروجی را اندازه بگیرید ....و همچنین ولتار آن را اندازه بگیرید ....نباید کاهشی باشد..(هم ولتاژ . هم
          جریان ).....
          موفق باشید.
          عرض ادب مجدد خدمت شما
          ولتمتر دو سر مولد پیزوالکتریک قرار دادم نهایت تا ۶ ولت می‌ره بعد کم میشه.
          دلیلش چیه به نظرتون
          خازن های پلی استر روی برد مولد بخار سالم هستن. همچنین دو ترانزیستور 2n5551

دیدگاه

عرض ادب مجدد خدمت شما
            ولتمتر دو سر مولد پیزوالکتریک قرار دادم نهایت تا ۶ ولت می‌ره بعد کم میشه.
            دلیلش چیه به نظرتون
            خازن های پلی استر روی برد مولد بخار سالم هستن. همچنین دو ترانزیستور 2n5551
            با سلام به دکتر محمد و عرض وقت بخیر
            باید ابتدا به سالم بودن پیزوالکتریک و عدم اشکال آن مطمئن شویم. ...می توان ابتدا سیم پیزوالکتریک را قطع کنید و سپس،با ولتمتر ولت بگیرید ببینید چطور است ....و بعد مقاومت اهم زیاد وصل کنید. و با مقاومت ولت بگیرید .،،،،،.
            ..در حالی که ولت می گیرید ولتاژ دوسر خازنها را هم بگیرید . ،،،،
            باید در حالی همه قسمتها متصل هستند ..
            قبل از و بعد از تغذیه را با ولتمتر بگیرید ..
            لطفا عکس،منبع تغذیه را هم قرار دهید..
            متشکر ..‌.
            موفق،باشید
            جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۰۸:۳۱ ۱۴۰۳/۱۰/۰۱.

دیدگاه

با سلام به دکتر محمد و عرض وقت بخیر
              باید ابتدا به سالم بودن پیزوالکتریک و عدم اشکال آن مطمئن شویم. ...می توان ابتدا سیم پیزوالکتریک را قطع کنید و سپس،با ولتمتر ولت بگیرید ببینید چطور است ....و بعد مقاومت اهم زیاد وصل کنید. و با مقاومت ولت بگیرید .،،،،،.
              ..در حالی که ولت می گیرید ولتاژ دوسر خازنها را هم بگیرید . ،،،،
              باید در حالی همه قسمتها متصل هستند ..
              قبل از و بعد از تغذیه را با ولتمتر بگیرید ..
              لطفا عکس،منبع تغذیه را هم قرار دهید..
              متشکر ..‌.
              موفق،باشید
              امروز اومدم خازنهای پلی استر مربوط به برد مولد بخار رو هم عوض کردم. ولی تغییری حاصل نشد. جالبه دستگاه چند ثانیه بخار تولید می‌کنه بعد یه صدای خش خش از برد تغذیه میاد و بعدش بخار قطع میشه. گفتم شاید مشکل از منبع تغذیه باشه. اومدم یه لامپ رشته ای 12 ولت وصل کردم به خروجی 28 ولت برد تغذیه و گذاشتم چند دقیقه روشن موند. خیلی عالی و پر نور.

واقعا دیگه خسته ام کرده. تقریبا همه قطعاتش رو عوض کردم. اون پیزوی تولید بخار رو هم عوض کردم. ترانزیستور bu406 مولد بخار هم همینطور. فقط سلفهای روی برد مولد بخار رو عوض نکردم.

یه جایی نوشته بود ممکنه ترانزیستور Bu406 که انداختی اصل نباشه. واقعا گیج شدم.

مجدد عکس برد مولد بخار رو میذارم.

این هم عکس برد تغذیه که لامپ رو به خروجی 28 ولت وصل کردم. خروجی 12 ولتش هم سالمه

جدیدترین ویرایش توسط Dr_Mohammad_P; ۰۱:۲۰ ۱۴۰۳/۱۰/۰۲.

دیدگاه

با سلام به شما جناب دکتر .....
                عکس بوردها را دیدم....
                بنظر می رسد که شاید اشکال از ترانزیستور باشد ...ممکن است طبق گفته ...ترانزیستور اصل نباشد.....بهتر است هم ترانزیستور و هم
                دیود زیر ترانزیستور را با هم عوض،کنید. ،،
                ..اما حتما ترانزیستور قوی تر قرار دهید. ..
                ترانزیستور باید چاپ عدد روی آن با کیفیت باشد،،،، و رنگش مشخص،باشد و کم رنگ نباشد....ترانزیستور قویتر به شماره، ،
                MJE13007....
                و همنطور دیود قویتر قرار دهید ..سریعتر و امپر بیشتر .....
                جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۱:۳۸ ۱۴۰۳/۱۰/۰۲.

دیدگاه

دیدگاه

بعد از جدا کردن ترانزیستور قبلی (BU).... همه مقاومتهای را با اهم متر...ازمایش،کنید
                    ...آنهایی که دقیق نیستند یک پایه از بورد در آورده. آزمایش کنید ..

دیدگاه

ممنون مهندس جان
                      به نظر شما ترانزیستور 13007 می‌تونه جایگزین BU406 بشه؟
                      چون BU یک ترانزیستور فرکانس بالا هست و در مدارهای نوسان ساز مثل بخور سرد استفاده میشه

دیدگاه

ممنون مهندس جان
                        چون BU یک ترانزیستور فرکانس بالا هست و در مدارهای نوسان ساز مثل بخور سرد استفاده میشه
                        13009T جواب میده

دیدگاه

ممنون مهندس جان
                          با عرض سلام به شما دکتر جان ،،،،
                          ،،بله ۱۳۰۰۷ جواب میده زیرا فرکانس کاری آن
                          ۱۴ مگاهرتز هست. و همچنین ولتاژ بالاتر میباشد. (۴۰۰ولت ).و همچنين یک امپر ، بیشتر است[ ۸ امپر ] واین ترانزیستور در لامپهای کم مصرف هم استفاده می‌شود... و مخصوص سوئیچینگ است ....
                          ،،،فرکانس ترانزیستور ,،BU .,,10 مگا هرتز هست وجریان ۷ امپر و ۲۰۰ ولت ..
                          ،،،موفق باشید ..

دیدگاه

با عرض سلام به شما دکتر جان ،،،،
                            ،،بله ۱۳۰۰۷ جواب میده زیرا فرکانس کاری آن
                            ۱۴ مگاهرتز هست. و همچنین ولتاژ بالاتر میباشد. (۴۰۰ولت ).و همچنين یک امپر ، بیشتر است[ ۸ امپر ] واین ترانزیستور در لامپهای کم مصرف هم استفاده می‌شود... و مخصوص سوئیچینگ است ....
                            ،،،فرکانس ترانزیستور ,،BU .,,10 مگا هرتز هست وجریان ۷ امپر و ۲۰۰ ولت ..
                            ،،،موفق باشید ..
                            سلام مهندس جان
                            ترانزیستور رو عوض کردم و به جاش 13007 گذاشتم و به کار افتاد! واقعا اولین تجربه ام بود که قطعه الکترونیکی فیک هم داریم. ترانزیستور BU406 فیک بود!

فقط الان مشکلی که داره اینه مولد بخار با توان بالایی کار نمیکنه. بخار تولید میشه ولی در حد کم.

دیدگاه

سلام مهندس جان
                              ترانزیستور رو عوض کردم و به جاش 13007 گذاشتم و به کار افتاد! واقعا اولین تجربه ام بود که قطعه الکترونیکی فیک هم داریم. ترانزیستور BU406 فیک بود!

فقط الان مشکلی که داره اینه مولد بخار با توان بالایی کار نمیکنه. بخار تولید میشه ولی در .
                              حد کم.
                              با سلام ...به احتمال،زیاد. پیزوالکتریک مشکل دارد. ..ولتاژ دوسر پیزوالکتریک در قبل وقتی دستگاه سالم بود مشخص،نیست چقدر است
                              اما بنظر پیزوالکتریک ضعیف شده است .
                              .،،موفق باشید ..
                              جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۰:۲۰ ۱۴۰۳/۱۰/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X