اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ و مریان خروجی شارژر سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افت ولتاژ و مریان خروجی شارژر سوئیچینگ

سلام دوستان یه شارژر۲۴ولت ۱۲ امپر دارم که ماسفت سوخته بود ماسفتهای 2sc3320و خازنهای ترانس پالس عوض کردم روشن شد خروجی ۲۸ داره ولی به باطری وصل میشه ولتاژ افت میکنه تا ۱۰ ولت میرسه تمام خازنهای الکترولیتی و سرامیکی عوض کردم درست نشد خیلی از قطعات رو عوض و تست کردم ولتاژ پایه۴ ایسی tl494 ۱.۵ ولته ولی تو دستگاه سالمی که دارم ۰.۵ ولته لطفا راهنماییم کنید

نوشته اصلی توسط Abbasl نمایش پست ها
    سلام دوستان یه شارژر۲۴ولت ۱۲ امپر دارم که ماسفت سوخته بود ماسفتهای 2sc3320و خازنهای ترانس پالس عوض کردم روشن شد خروجی ۲۸ داره ولی به باطری وصل میشه ولتاژ افت میکنه تا ۱۰ ولت میرسه تمام خازنهای الکترولیتی و سرامیکی عوض کردم درست نشد خیلی از قطعات رو عوض و تست کردم ولتاژ پایه۴ ایسی tl494 ۱.۵ ولته ولی تو دستگاه سالمی که دارم ۰.۵ ولته لطفا راهنماییم کنید
    باسلام
    ممکنه دیود شاتکی خروجی آسیب دیده باشه اونم تعویض کنید اگر فرقی نکرد باید برید سراغ فیدبک (شبکه مقاومتی، زنر و آیسی TL431)
    موفق باشید.
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام دوست عزیز تعمیر مدار به صورت شانسی و تصادفی امکان پذیر نمی باشد شما در ابتدا باید یه درک عمیق از نحوه کارکرد مدار و توپولوژی بکار رفته و ..... داشته باشید به هر حال مخلص متوجه شدم بر مبنای ای سی کنترلر tl494 کار می‌کنه شما ابتدا باید ولتاژهای اصلی مدار رو چک کنیین و بعد بین پایه‌های ۷ و ۱۲ آی سی که تغذیه ای سی هست ۲۰ ولت باید باشه پایه ۱۴ ای سی ۵ ولت رفرنس رو داره ولتاژ سر وسط ترانس پالس نباید خیلی بالا باشه و .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X