اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور براشلس مینی فرز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موتور براشلس مینی فرز

سلام و درود
    یک مینی فرز شارژی هست که موتور براشلس (سه سیم) داره
    و متاسفانه مدار درایورش حالت پرس شده داره و خیلی ضعیفه
    و به محض کمی کار داغ میکنه و خاموش میشه
    میخواستم دوستان لطف کنند یک درایور ساده(بدون میکرو) و تا حدودی قوی معرفی کنند
    مدار زیر رو بستم اما ظاهراً باید با ۶تا ماسفت باشه
    تاپیک های انجمن هم یا خیلی طولانیه یا شماتیک ها حذف شدن

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها
    سلام و درود
    یک مینی فرز شارژی هست که موتور براشلس (سه سیم) داره
    و متاسفانه مدار درایورش حالت پرس شده داره و خیلی ضعیفه
    و به محض کمی کار داغ میکنه و خاموش میشه
    میخواستم دوستان لطف کنند یک درایور ساده(بدون میکرو) و تا حدودی قوی معرفی کنند
    مدار زیر رو بستم اما ظاهراً باید با ۶تا ماسفت باشه
    تاپیک های انجمن هم یا خیلی طولانیه یا شماتیک ها حذف شدن

با سلام و خسته نباشید ،
    احتمالش رو کم میدونم که موتور براشلس ۳ سیمه شما رو بشه بدون میکروکنترلر راه اندازی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید ،
      احتمالش رو کم میدونم که موتور براشلس ۳ سیمه شما رو بشه بدون میکروکنترلر راه اندازی کرد.
      ممنون
      والا موندم چیکار کنم
      خود مدار اصلی فوری داغ میکنه و قطع میشه
      فضای زیادی هم برای میکرو و ... نداره
      از طرفی باتری مینی فرز ۲۱ ولت هست و اکثر نمونه های آماده درایور نهایتا تا ۱۶.۸ ولت ساپورت میکنند(از قیمت های نجومی که بگذریم)
      چندتا شماتیک از ویدوئوهای مختلف پیدا کردم مثلا با ۶ تا ماسفت یا آیسی ۴۰۱۷ و درایورهایی مثل l293 موتورهای نسبتا قوی رو راه اندازی کردن
      نمونه هاش رو قرار میدم،لطفا نظرتون رو بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها

ممنون
        والا موندم چیکار کنم
        خود مدار اصلی فوری داغ میکنه و قطع میشه
        فضای زیادی هم برای میکرو و ... نداره
        از طرفی باتری مینی فرز ۲۱ ولت هست و اکثر نمونه های آماده درایور نهایتا تا ۱۶.۸ ولت ساپورت میکنند(از قیمت های نجومی که بگذریم)
        چندتا شماتیک از ویدوئوهای مختلف پیدا کردم مثلا با ۶ تا ماسفت یا آیسی ۴۰۱۷ و درایورهایی مثل l293 موتورهای نسبتا قوی رو راه اندازی کردن
        نمونه هاش رو قرار میدم،لطفا نظرتون رو بفرمایید

اگر قرار به استفاده از میکروکنترلر باشه که حتما نباید Atmega 16 دیپ باشه ، میشه از میکروکنترلر های کوچکتر از بند انگشت مثل ATTINY13 , STM8S003 و... استفاده کرد.
        مدار اول و دوم شاید در حد کار راه انداز کار کنن ، اما مدار سوم رو خودم مدت ها قبل آزمایش کردم ، حتی با ایجاد تغییرات کار نمیکرد.
        حالا شاید برای شما کار کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اگر قرار به استفاده از میکروکنترلر باشه که حتما نباید Atmega 16 دیپ باشه ، میشه از میکروکنترلر های کوچکتر از بند انگشت مثل ATTINY13 , STM8S003 و... استفاده کرد.
          مدار اول و دوم شاید در حد کار راه انداز کار کنن ، اما مدار سوم رو خودم مدت ها قبل آزمایش کردم ، حتی با ایجاد تغییرات کار نمیکرد.
          حالا شاید برای شما کار کنه.
          درود و سپاس
          ینی مدار اول و دوم احتمال کارکردنش از مداری که در پست اول گذاشتم بیشتر هست؟
          ###
          اگر زحمتی نیست یک مدار ساده میکروکنترولی با میکروهایی که فرمودید قرار بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X