اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توان شوکرهای حرفه ای ؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توان شوکرهای حرفه ای ؟!

سلام خدمت اساتید
    میخاستم بدونم ولتاژ و آمپر شوکرهای قوی امریکایی چنده ؟
    اینا که تو بازاره که مثلما" چیزی که روش نوشته نیست
    و آیا زدن به سر طرف باعث بیهوشیش میشه ؟ یا اصلا نباید به سر و صورت شوک وارد کرد ؟!
    و اینکه من یه ترانس های ولتاژ میخام برای کاری بسازم از ترانسای مانیتور به صورت سری استفاده کنم 15 کیلوولت 40 وات هست ?! سیمی که دارم نیم هستش فک کنم واسه این جریان ناچیز کافی که هست هیچ بالاترم هست نه ؟!
    بسیار ممنون

الو ؟ مثلا 15 وات زیاده ؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
      سلام خدمت اساتید
      میخاستم بدونم ولتاژ و آمپر شوکرهای قوی امریکایی چنده ؟
      اینا که تو بازاره که مثلما" چیزی که روش نوشته نیست
      و آیا زدن به سر طرف باعث بیهوشیش میشه ؟ یا اصلا نباید به سر و صورت شوک وارد کرد ؟!
      و اینکه من یه ترانس های ولتاژ میخام برای کاری بسازم از ترانسای مانیتور به صورت سری استفاده کنم 15 کیلوولت 40 وات هست ?! سیمی که دارم نیم هستش فک کنم واسه این جریان ناچیز کافی که هست هیچ بالاترم هست نه ؟!
      بسیار ممنون
      با سلام ،
      در شوکر های بازاری ، ولتاژ خروجی نهایت ۳۰ کیلوولت و توان هم چیزی در حدود ۱۰ وات هست.
      قدرت پالس خروجی اصولا باید بر حسب ژول حساب بشه.
      جریان عبوری از آرک هم در محدوده چند آمپر هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
        در شوکر های بازاری ، ولتاژ خروجی نهایت ۳۰ کیلوولت و توان هم چیزی در حدود ۱۰ وات هست.
        قدرت پالس خروجی اصولا باید بر حسب ژول حساب بشه.
        جریان عبوری از آرک هم در محدوده چند آمپر هست.
        با سلام و احترام
        آیا جریان عبوری از آرک در محدوده آمپر است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
          آیا جریان عبوری از آرک در محدوده آمپر است؟
          درود بر شما،
          تا جایی که میدونم و بر مبنای اندازه گیری یکی از دوستان ( که جریان عبوری از مقاومت شنت رو با اسیلوسکوپ گرفته بود ) نتیجه چیزی در حدود ۸ آمپر پیک بود.
          بنظر شما اشتباه هست؟

دیدگاه

درود بر شما،
            تا جایی که میدونم و بر مبنای اندازه گیری یکی از دوستان ( که جریان عبوری از مقاومت شنت رو با اسیلوسکوپ گرفته بود ) نتیجه چیزی در حدود ۸ آمپر پیک بود.
            بنظر شما اشتباه هست؟
            سلام
            شما احتمال زیاد جریان ورودی به ماژول رو اندازه گرفتید که طبیعیه اینقدر باشه البته یکم بیشتره.
            وگرنه جریان 8 آمپر در خروجی اونم با ولتاژ 30کیلوولت میشه 240کیلووات تواااان!!!!!!! که بشدت توان بالایی هست.
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

درود بر شما،
              بنظر شما اشتباه هست؟
              با سلام مجدد
              بنظر منطقی نمیاد. ممکنه اون آزمایشی که میگید رو کمی بیشتر توضیح دهید که چگونه انجام شده و چه نتایجی داشته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام
                شما احتمال زیاد جریان ورودی به ماژول رو اندازه گرفتید که طبیعیه اینقدر باشه البته یکم بیشتره.
                وگرنه جریان 8 آمپر در خروجی اونم با ولتاژ 30کیلوولت میشه 240کیلووات تواااان!!!!!!! که بشدت توان بالایی هست.
                فکر کنم بد توضیح دادم و باعث برداشت بد شده.
                طبیعتا شوکر ها دارای ضرب کننده ولتاژ در و خازن ذخیره کننده ولتاژ در خروجی هستن ( به جزئیاتی مثل نوع و ظرفیت خازن و... نمیپردازیم )
                و جریانی که گفتم منظور جریانی بود که به صورت پیک از آرک عبور میکنه ( که ناشی از تخلیه خازن خروجی هست)
                و زمانش هم خیلی کمتر از 1 میلی ثانیه هست.
                وگرنه اگر قرار بود به طور یکنواخت 8 آمپر رو بده ، دقیقا همونطور که گفتید میشد چیزی در حدود 240 کیلووات که برابر مصرف یه شهر هست !

دیدگاه

با سلام مجدد
                  بنظر منطقی نمیاد. ممکنه اون آزمایشی که میگید رو کمی بیشتر توضیح دهید که چگونه انجام شده و چه نتایجی داشته؟
                  آزمایش پیچیده ای نیست.
                  یک شنت با مقدار اهمی کم با خروجی شوکر سری شده ، و خروجی شنت هم نزدیک خروجی دیگر شوکر گذاشته شده تا آرک بزنه
                  ​​​​​​همزمان ولتاژ پیک دوسر شنت با اسیلوسکوپ در حالت تریگر Normal در حال اندازه گیری بود.
                  طبق قانون اهم ، ولتاژ پیک اندازه گیری شده تقسیم بر مقدار شنت شد و نتیجه حدود ۸ آمپر به دست اومد.

دیدگاه

آزمایش پیچیده ای نیست.
                    یک شنت با مقدار اهمی کم با خروجی شوکر سری شده ، و خروجی شنت هم نزدیک خروجی دیگر شوکر گذاشته شده تا آرک بزنه
                    ​​​​​​همزمان ولتاژ پیک دوسر شنت با اسیلوسکوپ در حالت تریگر Normal در حال اندازه گیری بود.
                    طبق قانون اهم ، ولتاژ پیک اندازه گیری شده تقسیم بر مقدار شنت شد و نتیجه حدود ۸ آمپر به دست اومد.
                    با سلام مجدد
                    لطفا یک نگاه به توضیحات این صفحه بندازید.
                    Discover the truth about stun gun amperage vs. voltage. Learn why amps matter more than volts, how stun guns work, and which high-amperage stun guns offer the best stopping power.

دیدگاه

کد:
                      و جریانی که گفتم منظور جریانی بود که به صورت پیک از آرک عبور میکنه ( که ناشی از تخلیه خازن خروجی هست)
                      و زمانش هم خیلی کمتر از 1 میلی ثانیه هست.​
                      اینم نمیشه کیلووات که الکی نیست یه پالس حتی اگه قدرت 1 کیووات داشته باشه حتی تو 0.00001 هزارم ثانیه طرف رو پودر میکنه نیاز به زمان بیشتری نیست !

میزان مقاومت شنت چقد بود ؟!
                      جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۱:۲۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷.

دیدگاه

با سلام مجدد
                        لطفا یک نگاه به توضیحات این صفحه بندازید.
                        https://www.tbotech.com/highest-amperage-stun-gun.htm
                        اعدادی که در این صفحه نوشته شدن برام جالبه, 4.9 میلی آمپر.
                        بعید میدونم آرک 4.9 میلی آمپری بتونه چنین صدا ، نور و تخریبگری ایجاد کنه ، ولی مسلما دنیای علم و الکترونیک با کلماتی مثل « بعید میدونم » و... به قطعیت نمیرسه.
                        باید دوباره خودم آزمایش رو انجام بدم و ببینم نتیجه چی میشه.

ویرایش:

این فایل PDF نتایج آزمایش پارامتر های یک مدل شوکر معروف هست که توسط یک شرکت خارجی انجام شده ، که حداکثر جریان پیک خروجی رو 20.9 آمپر ذکر کرده:
                        https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.bccla.org/wp-content/uploads/2012/03/2009-BCCLA-Taser-Test-concepts-M26-7-Rev-4.pdf&ved=2ahUKEwjqheb7p_iLAxU5d6QEHdU9EcQQFnoECDw QAQ&usg=AOvVaw068BCRbc70d6mcGYOaaY_g
                        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۴:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۸. دلیل: تصحیح غلط تایپی

دیدگاه

شما به هر صورت داری از یه پالس حده اعقل 1 کیلو واتی صحبت میکنی هر چقدر هم زمانش کم باشه
                          اصلا یه باتری یا دو باتری تو یه لحظه یا دو لحظه(!) میتونه یک کیلووات پس بده ؟!
                          به جریان و ولتاژ نیست به توانیه که منتقل میکنه .یه جورایی ولتاژ قدرت نفوذه .
                          مثلا همین فندک معمولیا یه پالس 10 کیلوولتی (وات نه !) با جریان بسیار کم تولید میکنن درد کمی هم داره .
                          برای بالا بردن قدرت نفوذه که ولتاژو بالا مکیبرن وگرنه همین 15 وات با یه ولتاژ دیگه هم به آدم اعمال بشه همین تخریبو داره ولی ولتاژو میبرن بالا تا نفوذ یا قدرت پرتابش بیشتر بشه پرسیدم ولتاژ و توان استاندارد چقدره ممنون که اساتید جواب دادند .
                          جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۴:۱۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                            شما به هر صورت داری از یه پالس حده اعقل 1 کیلو واتی صحبت میکنی هر چقدر هم زمانش کم باشه
                            اصلا یه باتری یا دو باتری تو یه لحظه یا دو لحظه(!) میتونه یک کیلووات پس بده ؟!
                            به جریان و ولتاژ نیست به توانیه که منتقل میکنه .یه جورایی ولتاژ قدرت نفوذه .
                            مثلا همین فندک معمولیا یه پالس 10 کیلوولتی (وات نه !) با جریان بسیار کم تولید میکنن درد کمی هم داره .
                            برای بالا بردن قدرت نفوذه که ولتاژو بالا مکیبرن وگرنه همین 15 وات با یه ولتاژ دیگه هم به آدم اعمال بشه همین تخریبو داره ولی ولتاژو میبرن بالا تا نفوذ یا قدرت پرتابش بیشتر بشه پرسیدم ولتاژ و توان استاندارد چقدره ممنون که اساتید جواب دادند .
                            ای خدا...
                            ما در مورد تخلیه شدن خازن خروجی حرف میزنیم !
                            مطمئنا تخلیه شدن یک خازن از نوع پلی استر که ذاتا ESR پایینی داره ، میتونه جریان خیلی بالاتری از میلی آمپر رو به شکل لحظه ای ارائه بده ، حتی اگر مقاومت هوا موقع یونیزه شدن هم در نظر بگیریم.
                            بحث فقط مقدار دقیق جریان پیک و همینطور مقدار زمانش هست که چند میکروثانیه هست.
                            شما هم اسیلوسکوپ در دسترس دارید ، غیر از اسیلوسکوپ دیگه وسیله خاص و گرون قیمتی لازم ندارید ، یه مقاومت شنت 10 میلی اهمی و یه شوکر که راحت گیر میاد ، میتونید اصلا از ماژول شوکر استفاده کنید.
                            اگر آزمایشی که در بالا گفتم رو به درستی انجام بدید ، کمابیش به همون نتیجه ای میرسید که خودم رسیدم.

دیدگاه

رفیق تو کلا پرتی مثلا یه باتری 10 ولت 4 آمپر 40 وات توان داره اینو اگه ولتاژشو تا بی نهایت هم بالا ببری از اونطرف جریان کمتر میشه تا رابطه توان V*I برقرار باشه در نهایت هم همون 40 وات رو پس میده حالا رو هر ولتاژی
                              هرچی ولتاژو میبری بالاتر جریان میاد پایینتر تا حدی که تعادل توان حفظ بشه (نمیتونی هر دو رو با هم افزایش بدی )
                              نمیشه مثلا 10 وات رو تبدیل به 100 وات کرد !
                              اینجوی بود که مشکل کمبود انرژی نبود . کلا مفهوم اصلی الکترونیکو درک نکردی چه برسه به تقویت و اینورترها
                              بچه ها هم که لینک دادن خدمتتون. حالا شما برو آزمایش کن
                              بیخیال اثن
                              جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۳:۰۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X