اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای تبدیل اسپیکر شارژی به برق مستقیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای تبدیل اسپیکر شارژی به برق مستقیم

سلام همونطور که از موضوع پیداس میخام اسپیکر شارژی رو برق مستقیم کنم
    چیکار باید کرد؟میشه شارژر رو داخل اسپیکر تعبیه کرد یا مورد دیگه ای هم هست غیر از این؟

درود
    قابل انجام است فقط باید آداپتوری متناسب با توان مصرفی اسپیکر (ولتاژ و جریان) تهیه نمایید البته اگر داخل اسپیکر جای کافی وجود داشته باشد میتوانید آنرا داخل اسپیکر تعبیه نمایید در غیر اینصورت باید خارج آن نصب شود. اگر بخواهید باتری را هم شارژ کند باید متناسب با باتری ، ماژول شارژ اتوماتیک هم تهیه نمایید. برای باتریهای لیتیوم بهتر است از ماژول BMS استفاده شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      قابل انجام است فقط باید آداپتوری متناسب با توان مصرفی اسپیکر (ولتاژ و جریان) تهیه نمایید البته اگر داخل اسپیکر جای کافی وجود داشته باشد میتوانید آنرا داخل اسپیکر تعبیه نمایید در غیر اینصورت باید خارج آن نصب شود. اگر بخواهید باتری را هم شارژ کند باید متناسب با باتری ، ماژول شارژ اتوماتیک هم تهیه نمایید. برای باتریهای لیتیوم بهتر است از ماژول BMS استفاده شود.
      درود ممنونم ولی فقط میخام برقی باشه مدار شارژ نمیخاد

دیدگاه

درود
        بسار خوب پس باید آداپتوری تهیه نمایید که متناسب با توان مصرفی اسپیکر (ولتاژ و جریان) باشد و خروجی آنرا به محل اتصال باتری ( با رعایت قطب مثبت و منفی) متصل نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbas2010 نمایش پست ها
          درود ممنونم ولی فقط میخام برقی باشه مدار شارژ نمیخاد
          بستگی داره به میزان دانش الکترونیک شما
          اگه آشنایی ندارین بدین تعمیرکارای متخصص بازار تا درست کنن وگرنه با این فیمتای نجومی می زنین فاتحش خونده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
            بستگی داره به میزان دانش الکترونیک شما
            اگه آشنایی ندارین بدین تعمیرکارای متخصص بازار تا درست کنن وگرنه با این فیمتای نجومی می زنین فاتحش خونده میشه
            سلام ممنون از توصیتون ولی خودم تعمیرکار سخت افزار موبایلم و آشنایی دارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X