اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای پیدا کردن آیسی مشابه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای پیدا کردن آیسی مشابه

سلام وقت بخیر یه اسپیکر داریم آیسی ad 4610 سوخته هرسایتی میرم هم ندارن چی میشه بجاش گذاشت؟
    یا اینکه کدوم ماژول آمپلی فایر رو میشه جایگذاریش کنم؟
    مدل اسپیکر :
    بلندگوی ترولی پرتابل تسکو مدل TS 1850 در واقع يک پخش‌کننده قابل حمل است که براي طرفداران صدا و موسيقي طراحي شده است.

جدیدترین ویرایش توسط abbas2010; ۰۱:۰۳ ۱۴۰۳/۱۲/۰۸.

نوشته اصلی توسط abbas2010 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر یه اسپیکر داریم آیسی ad 4610 سوخته هرسایتی میرم هم ندارن چی میشه بجاش گذاشت؟
    یا اینکه کدوم ماژول آمپلی فایر رو میشه جایگذاریش کنم؟
    مدل اسپیکر :
    بلندگوی ترولی پرتابل تسکو مدل TS 1850 در واقع يک پخش‌کننده قابل حمل است که براي طرفداران صدا و موسيقي طراحي شده است.
    باسلام
    بنظر میاد این آیسی آپ امپ از نوع جی‌فت باشه ولی فکر کنم بشه با آپ امپ LM358 جایگزین کرد. امتحان کنید ببینید با LM358 میتونه کار کنه یا خیر.
    اینم دیتاشیت آیسی شما :

Download the ADA4610-1 datasheet for detailed specifications and information on the ADA4610-1 electronic component.

موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

با سلام...
      ..مشخصات ای سی AD4610...و همچنین مشابهات ممکن
      در زیر آمده است..
      1. **ولتاژ آفست پایین**: AD4610 دارای ولتاژ آفست بسیار پایین است که برای کاربردهای دقیق مناسب است.
      2. **جریان بایاس ورودی پایین**: جریان بایاس ورودی این آی سی بسیار پایین است که برای تقویت‌کننده‌های سنسورهای با امپدانس بالا مناسب است.
      3. **نویز ولتاژ پایین**: این آی سی دارای نویز ولتاژ بسیار پایین است که برای کاربردهای صوتی و تقویت‌کننده‌های فوتودیود مناسب است.
      4. **خروجی ریل به ریل**: AD4610 دارای خروجی ریل به ریل است که به معنای توانایی خروجی در رسیدن به ولتاژهای نزدیک به ولتاژ تغذیه است.

آی سی‌های مشابه با AD4610 شامل موارد زیر هستند:

- **OPA2134**: این آی سی نیز دارای نویز پایین و ولتاژ آفست پایین است و برای کاربردهای صوتی مناسب است.
      - **LT1013**: این آی سی دارای ولتاژ آفست پایین و جریان بایاس ورودی پایین است و برای کاربردهای دقیق مناسب است.
      - **TL072**: این آی سی دارای نویز پایین و جریان بایاس ورودی پایین است و برای کاربردهای عمومی مناسب است.....
      ..
      موفق باشید..​

دیدگاه

ممنونم از پاسخ هاتون تست میکنم خبر میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

باسلام
          بنظر میاد این آیسی آپ امپ از نوع جی‌فت باشه ولی فکر کنم بشه با آپ امپ LM358 جایگزین کرد. امتحان کنید ببینید با LM358 میتونه کار کنه یا خیر.
          اینم دیتاشیت آیسی شما :

Download the ADA4610-1 datasheet for detailed specifications and information on the ADA4610-1 electronic component.

موفق باشید
          سلام با این آیسی تست کردم کار نکرد.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DAVID347 نمایش پست ها
            با سلام...
            ..مشخصات ای سی AD4610...و همچنین مشابهات ممکن
            در زیر آمده است..
            1. **ولتاژ آفست پایین**: AD4610 دارای ولتاژ آفست بسیار پایین است که برای کاربردهای دقیق مناسب است.
            2. **جریان بایاس ورودی پایین**: جریان بایاس ورودی این آی سی بسیار پایین است که برای تقویت‌کننده‌های سنسورهای با امپدانس بالا مناسب است.
            3. **نویز ولتاژ پایین**: این آی سی دارای نویز ولتاژ بسیار پایین است که برای کاربردهای صوتی و تقویت‌کننده‌های فوتودیود مناسب است.
            4. **خروجی ریل به ریل**: AD4610 دارای خروجی ریل به ریل است که به معنای توانایی خروجی در رسیدن به ولتاژهای نزدیک به ولتاژ تغذیه است.

آی سی‌های مشابه با AD4610 شامل موارد زیر هستند:

- **OPA2134**: این آی سی نیز دارای نویز پایین و ولتاژ آفست پایین است و برای کاربردهای صوتی مناسب است.
            - **LT1013**: این آی سی دارای ولتاژ آفست پایین و جریان بایاس ورودی پایین است و برای کاربردهای دقیق مناسب است.
            - **TL072**: این آی سی دارای نویز پایین و جریان بایاس ورودی پایین است و برای کاربردهای عمومی مناسب است.....
            ..
            موفق باشید..​
            سلام ممنونم ولی فقط آیسی آخری رو تونستم پیدا کنم سفارش دادم ببینم جواب میده یا نه

دیدگاه

سلام متاسفانه آیسی های معرفی شده که تونستم بگیرم هیچکدوم جواب نداد و اسپیکر صدا نداره
              ممنون میشم اگه نظر دیگه ای دارید

دیدگاه

سلام متاسفانه آیسی های معرفی شده که تونستم بگیرم هیچکدوم جواب نداد و اسپیکر صدا نداره
                با سلام
                احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست.
                با این آیسی ها دست کم باید کار میکرد. هر چند پارت نامبر صحیح احتمالا ada4610 هست.
                کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

با سلام به شما....
                  #۱##ایا بلندگوها را ازمایش،کرده اید؟...
                  برای ازمایش،بلندگوها ...، با یک عدد باتری قلمی به سیم
                  بلندگوها متصل کنید ،،باید صدای (،،خش، خش،)،..از
                  بلندگوها بشنوید.
                  #۲#ایا این،، ای سی،، مربوط،به بخش امپلیفایر هست یا پری امپ.؟...می توان برای ازمایش،امپلیفایر به ورودی آن با یک عدد پیچ گوشتی ریز ضربه برنید ‌..،اگر امپلیفایر سالم باشد باید
                  صدای ،،نویز، ، از بلندگو شنیده شود .....
                  #۳#ببین منبع تغذیه ولتاژ دارد،، یا ولتاژ، اپ امپ برقرار می‌شود یا
                  خیر ؟
                  جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۲:۰۰ ۱۴۰۳/۱۲/۳۰.

دیدگاه

با سلام ، تصویری از برد دستگاه قرار بدید تا بشه کاربرد و پایه های آیسی رو شناسایی کرد
                    متاسفانه در برد های چینی ، گاها از آیسی هایی با پارت نامبر مشابه آیسی های معروف استفاده میشه ، در حالی که از نظر کاربرد و عملکرد متفاوت با آیسی مد نظر هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DAVID347 نمایش پست ها

با سلام به شما....
                      #۱##ایا بلندگوها را ازمایش،کرده اید؟...
                      برای ازمایش،بلندگوها ...، با یک عدد باتری قلمی به سیم
                      بلندگوها متصل کنید ،،باید صدای (،،خش، خش،)،..از
                      بلندگوها بشنوید.
                      #۲#ایا این،، ای سی،، مربوط،به بخش امپلیفایر هست یا پری امپ.؟...می توان برای ازمایش،امپلیفایر به ورودی آن با یک عدد پیچ گوشتی ریز ضربه برنید ‌..،اگر امپلیفایر سالم باشد باید
                      صدای ،،نویز، ، از بلندگو شنیده شود .....
                      #۳#ببین منبع تغذیه ولتاژ دارد،، یا ولتاژ، اپ امپ برقرار می‌شود یا
                      خیر ؟
                      سلام و درود سال نو بر همه عزیزان مبارک باش
                      1-بله بلندگو ها سالمن با منبع تغذیه تست گرفتم
                      2-متوجه نمیشم چطور تست کنم عکس میذارم لطفا راهنمایی کنید ولی فک کنم آمپلی هس نه پری
                      3-این مورد رو فک کنم تست کردم یادم نیس ولی بازم تست میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ، تصویری از برد دستگاه قرار بدید تا بشه کاربرد و پایه های آیسی رو شناسایی کرد
                        متاسفانه در برد های چینی ، گاها از آیسی هایی با پارت نامبر مشابه آیسی های معروف استفاده میشه ، در حالی که از نظر کاربرد و عملکرد متفاوت با آیسی مد نظر هست.
                        سلام و دورد عکس از دو طرف برد و آیسی میذارم
                        اون سه پایه آیسی که علامت زدم گراند شده و باعث اتصالی میشه(بدون آیسی برد روشن میشه)

جدیدترین ویرایش توسط abbas2010; ۲۲:۲۳ ۱۴۰۴/۰۱/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
                          احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست.
                          با این آیسی ها دست کم باید کار میکرد. هر چند پارت نامبر صحیح احتمالا ada4610 هست.
                          سلام عکس آیسی رو گذاشتم

دیدگاه

سلام عکس آیسی رو گذاشتم
                            با توجه به مدار مشابه XA9901 هست، اگه پیدا بشه.

جدیدترین ویرایش توسط نو رسیده; ۱۲:۲۰ ۱۴۰۴/۰۱/۰۱.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام و درود سال نو بر همه عزیزان مبارک باش
                              1-بله بلندگو ها سالمن با منبع تغذیه تست گرفتم
                              2-متوجه نمیشم چطور تست کنم عکس میذارم لطفا راهنمایی کنید ولی فک کنم آمپلی هس نه پری
                              3-این مورد رو فک کنم تست کردم یادم نیس ولی بازم تست میکنم
                              با سلام به‌شما. دوست عزیز
                              و تشکر ...سال نو شما و همه دوستان گرامی مبارک باشد انشالله....
                              ای سی مورد نظر شما AD4610-2...
                              این ای سی کم قدرت هست . و بنظر نمی رسد که،، توان راه اندازی بلندگوهای بزرگ را داشته باشد .
                              و مخصوص،پری امپلیفایر هست ....
                              بلندگوهای آن چند وات هست؟ ....و چقدر بزرگ هستند؟
                              ..
                              ترانزیستور یا (آی سی):امپلیفایر دارد یا نه؟ ..

معمولا ،،ای سی ،،امپلیفایر دارای رادیاتور و
                              خنک کننده فلزی یا( هیت‌سینک)می باشد. ..
                              ، ،،***اگر هم به بلندگو متصل شود بیشتر برای بلندگوهای
                              کوچک ۸ اهمی یا ۳۲ اهمی مانند هدفون استفاده میشود
                              و قدرت ان حداکثر ۱۵۰ میلی وات می باشد ***
                              جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۰۷:۰۱ ۱۴۰۴/۰۱/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X