اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب ولوم بر روی برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نصب ولوم بر روی برد

سلام من یک برد آمپلیفایر سامسونگ مدلmax6700 دارم که می‌خوام یک ولوم روش نصب کنم میشه کمکم کنید ممنون البته ای سی همstk433_040هست
    جدیدترین ویرایش توسط 7kl2510; ۱۵:۲۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۴.

چطوری عکس بفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7kl2510 نمایش پست ها
      چطوری عکس بفرستم
      با سلام به شما...
      برای ارسال عکس ...
      انتخاب اول ..:: ابتدا در (پیکو فایل ) عضو شوید ..
      سپس برای ارسال عکس،...
      از منوی،[ موجود در پیکوفایل،]،بالا ..( انتخاب فایل) و بعد ====>> ارسال فايل را
      انتخاب کنید ... و ادرس،موجود در وسط،صفحه را انتخاب کرده و کپی کنید ...
      و کپی. آدرس را در اينجا ..الصاق ،،کنید

دیدگاه

سلام من یک برد آمپلیفایر سامسونگ مدلmax6700 دارم که می‌خوام یک ولوم روش نصب کنم میشه کمکم کنید ممنون البته ای سی همstk433_040هست
        ولوم در وردی امپلیفایر قرار می گیرد ...
        ۱،،،سر وسط،ولوم به ورودی،امپلیفایر. ..
        ۲...یک سر دیگر ولوم به زمین وصل می‌شود..
        ۳،،،سر سوم به خروجی منبع سیگنال

دیدگاه

وقت بخیر مهندس جان.من همون ورودی امپلی فایر رو می‌خوام.اگه امکانش هست نقشه شماتیک بزارین.با عرض پوزش ما یک کمی سواد الکترونیکی مون پایینه

دیدگاه

دیدگاه

..
              با سلام به شما ....
              ***در عکس،فوق،نقطه قرمز،رنگ ..همان پایه۲ وسط،ولوم به آمپلیفایر وصل می‌شود...***..
              و یک پایه‌ی دیگر شماره‌ ۳. به منفی،وصل می‌شود..و پایه شماره ۱ به
              خروجی از منبع سیگنال وصل می‌شود....
              &***( منبع سیگنال ممکن است میکروفون ،،یا خروجی از [پری امپلیفایر pre amplifier] باشد.***&...
              اگر لازم بود که جهت چرخش ولوم برای کم و زیاد کردن صدا
              را عوض کنید ..پایه‌های شماره ۱ و ۳ را جابجا کنید
              جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۱:۵۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵.

دیدگاه

وقت بخیر مهندس.ممنون از راهنمایی شما.میخواهم مدار امپلی رو با یک mp3پلیرراه اندازی کنم.ولوم 6پایه میخواد یا همون 3پایه کافیه اگه6پایه می‌خوام .نقشه شماتیک بزارید.ممنون از لطفتون

دیدگاه

وقت بخیر مهندس.ممنون از راهنمایی شما.میخواهم مدار امپلی رو با یک mp3پلیرراه اندازی کنم.ولوم 6پایه میخواد یا همون 3پایه کافیه اگه6پایه می‌خوام .نقشه شماتیک بزارید.ممنون از لطفتون
                  با سلام به شما ..
                  ولوم ۳ پایه. یا ..۶ پایه ،،،این بستگی به امپلیفایر یا mp3 پلیر دارد ...ایا امپلیفایر شما (استریو ) هست ..یا (مونو )....
                  اگر آمپلیفایر مونو هست که. ولوم ۳ پایه کافیه....
                  ، اما اگر استریو هست ...ایا mp3 پلیر هم. استریو هست
                  یا خیر ؟
                  جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۳:۰۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵.

دیدگاه

سلام. ماژول دیکودر فایل های MP3 با قابلیت خواندن دیتا از طریق MICRO SD و USB رو تهیه کردم و قصد دارم روی اسپیکرم نصب کنم تا بصورت مستقل بتونم ازش آهنگ گوش بدم. خروجی مازول فوق از آی سیlm382 و مونو می باشد . حالا نحوه اتصال این خروجی به ورودی استریو چطور باید باشه که از هر دو باند اسپیکر صدا داشته باشم. لینک ماژول:

دیدگاه

استریو هسته

دیدگاه

استریو هسته

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و سروران گرامی.من یک آمپلیفایر سامسونگ از ضبط 3دبسک قدیمی باز کردم می‌خوام با mp3پلیر ترکیبش کنم.والا هر طرفندی زدیم به قول عربا هیچکی تو نبود.????،عزیزان لطفاً لطفاً اگه کسی مدار شماتیک اتصال این دوتا رو داره بفرسته راستی ای سی stk433-040میباشد.میخوام با ولوم راه اندازیش کنم ممنون از لطفتون

دیدگاه

کسی پاسخگو نیست

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و سروران گرامی.من یک آمپلیفایر سامسونگ از ضبط 3دبسک قدیمی باز کردم می‌خوام با mp3پلیر ترکیبش کنم.والا هر طرفندی زدیم به قول عربا هیچکی تو نبود.????،عزیزان لطفاً لطفاً اگه کسی مدار شماتیک اتصال این دوتا رو داره بفرسته راستی ای سی stk433-040میباشد.میخوام با ولوم راه اندازیش کنم ممنون از لطفتون
                              درود
                              اگر عکس بگذارید بهتر است....
                              آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دیتاشیت ic stk443-040

ولتاژ استندبای معمولاً با مقاومت 100 کیلو به مثبت تغذیه وصل میشود...
                              جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۱۸:۰۹ ۱۴۰۳/۱۲/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X