اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مگنت الکتونیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مگنت الکتونیکی

سلام وقت بخیر
    من میخوام یه آهنربای مغناطیسی بسازم (از اونجایی که تو نت گشتم و یا قیمتها فضایی بود یا پیدا نکردم)
    وزنی که میخوام بلند کنم چیزی حدود 4 کیلو هست اما برای اطمینان 6 کیلو در نظر میگیرم (اندازه نهایی مگنت مهم نیست چقدر دربیاد)
    ولتاژ هم حدالامکان dc و 6 تا 12 ولت میخوام باشه. این مگنت یه قطعه ای رو قراره مثلا چند ثانیه تا چند دقیقه رو باید نگه داره پس از نظر خنک کاری هم مد نظر باشه.
    هسته چه سایزی (قطر و طول)باشه میخوام شبیه سوپاپ باشه که یه طرفش صاف باشه تا به قطعه م بچسبه.
    سیم لاکی چه قطری باید باشه؟
    تعداد دور ها یا طول سیم چقدر باشه بهتره؟
    در صورتی که سیم لاکی طولش کم بود امکان لحیم به سیم لاکی جدید و ادامه پیچاندن امکانش هست؟
    من در این مورد اصلا هیچ اطلاعی ندارم برا همین شاید سوالاتم کمی ساده یا گنگ باشه.
    یه سوال دیگه اینکه در اطراف این وسیله ممکنه از یه سری ماژول ها و سنسور ها قراره استفاده بشه و این میدان مغناطیسی روشون ممکنه تاثیر بزاره یا نه؟
    خیلی ممنون ازتون که اطلاعاتی در اختیار من میزارید.

نوشته اصلی توسط Projpc نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر
    من میخوام یه آهنربای مغناطیسی بسازم (از اونجایی که تو نت گشتم و یا قیمتها فضایی بود یا پیدا نکردم)
    وزنی که میخوام بلند کنم چیزی حدود 4 کیلو هست اما برای اطمینان 6 کیلو در نظر میگیرم (اندازه نهایی مگنت مهم نیست چقدر دربیاد)
    ولتاژ هم حدالامکان dc و 6 تا 12 ولت میخوام باشه. این مگنت یه قطعه ای رو قراره مثلا چند ثانیه تا چند دقیقه رو باید نگه داره پس از نظر خنک کاری هم مد نظر باشه.
    هسته چه سایزی (قطر و طول)باشه میخوام شبیه سوپاپ باشه که یه طرفش صاف باشه تا به قطعه م بچسبه.
    سیم لاکی چه قطری باید باشه؟
    تعداد دور ها یا طول سیم چقدر باشه بهتره؟
    در صورتی که سیم لاکی طولش کم بود امکان لحیم به سیم لاکی جدید و ادامه پیچاندن امکانش هست؟
    من در این مورد اصلا هیچ اطلاعی ندارم برا همین شاید سوالاتم کمی ساده یا گنگ باشه.
    یه سوال دیگه اینکه در اطراف این وسیله ممکنه از یه سری ماژول ها و سنسور ها قراره استفاده بشه و این میدان مغناطیسی روشون ممکنه تاثیر بزاره یا نه؟
    خیلی ممنون ازتون که اطلاعاتی در اختیار من میزارید.
    سلام
    این پست جناب فرزاد رئیس دانا رو ببینید مخصوص شما نوشته شما قریب به یقین :
    تجربۀ ساخت یک آهنربای برقی قوی و ساده با ترانسفورماتور اجاق مایکروویو که مگنترون رو تغذیه میکنه!
    چگونگی به کار گیری ترانسفورماتور اجاق‌های مایکروویو بازنشسته در ساخت آهنربای برقی پرقدرت برای جابجا کردن بارهای سنگین فلزی. اما آیا موضوع به همین‌جا ختم می‌شود؟

تا 200 کیلو بلند میکنه فیلم نحوه ساختش هم در آپارات گذاشته. شما هر طور میخواهی تغییرش بده با مسئولیت خودت و ایشون هم نوشته توصیه‌ی اکید این تارنما به شما این است که این دستگاه را نسازید!

بساز آزمایشش کن اگه وسایل الکترونیکی دور ورتو سوزوندی نیامدی نتیجه رو بگی میفهمیم که موفقیت آمیز بوده.

دیدگاه

دوستان دیگه نظری ندارند که عملی تر و درحد امکان ساده ترین راه باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X