اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه سویچینگ

سلام
    همووتن طور که میدونید منابع تغذیه با ترانس مشکلات حجیم بودن و اطلاف انرژی زیادی دارند
    که بر خلاف این منابع مدارات سویچینگ حجم خیلی کوچک و اطلاف خیلی کم کار با ورودی با رنج بالا و.... دارند ولی
    برای کارهای انالوگ نویز خیلی زیادی در حد 450 کیلو هرتز دارند (البته با دامنه خیلی کم)
    ولی برای کارهای دیجیتال بهترین انتخاب میباشند .
    به قول استادمووون این منابع چندین بیت از ADC ya ِDAC را حروم میکنند :eek:
    اگه دوستان مداری در این زمینه دارند بگذارند من خودم سعی میکنم چندین نوع از اونها رو معرفی کنم..........

پاسخ : منبع تغذیه سویچینگ

در مورد اون فرکانس اون پارازیتی که گفتین باید بگم که کاملا به فرکاننس کاری تغذیه سوییچینگ ربط داره و خیلی به ندرت
    به 450 کبلو هرتز می رسه.
    معمولا بین 40 تا 50 کیلو هرتز و در بعضی مواقع که مشکلی در رکتیفایر های خروجی وجود داشته باشه دو برابر این فرکانس در خروجی ظاهر میشه.
    با تمام احترامی که برای استادتون قایلم در مورد این قضیه چند بیت باید بگم در حال حاضر تمامی دستگاه های دقیق از دستگاه های پزشکی (که فکر نکنم حیاتی تر از اینا وجود داشته باشه چون اگر بیتی جابجا بشه مریض تو اتاق عمل از دست میره) تا ریسیور های ماهواره و تلویزیون های پلاسما و غیره همگی از این تغذیه ها استفاده میکنن و فکر نکنم که بیتی این وسط جابجا بشه. چیزی که خیلی از ما ایرانی ها یاد گرفتیم اینه که مشکلات طراحی
    خودمون رو تقصیر نویزی می اندازیم که اصلا نمی دونیم منشاش چی هست.

یک مقاله خیلی خوبی که برای سوییچینگ ها هست در این لینک هست و مربوط به آیسی TEA1507 محصول فیلیپس هست که متد جدیدی رو استفاده کردن تا تلفات رو کم کنن. Zero-Crossing Switching
    این ای سی در تغذیه تلویزیون های جدید شارپ استفاده مییشه.

http://www.unitrel.pl/dane/uklady-scalone/

HTH - Shahriar

Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

باسلام خدمت دوست عزیز
      من یک آماتور هستم وتا کنون چندین نوع از منابع تغذیه سویچینگ رو دیدم و بخصوص شارژر موبایلهای نوکیا ونمی تونم تحلیلش کنم یک مدار ساده می خواهم که یاد گرفتنش ساده باشه.
      با تشکر :smile: :smile:

دیدگاه

در کنار محاسنی که یک منبع تغذیه سوییچینگ داره چند عیب هم وجود داره اول اینکه زمان پاسخ آن به به ولتاژ از منابع خطی کمی بیشتر است و دوم اینکه ایجاد یک فرکانس پارازیتی در خروجی می کند. این دو مورد و موارد دیگر است که باید در طراحی به آن پرداخته شود و با طراحی بهینه ان را برطرف کرد.
        برای همین طراحی یک منبع تغذیه سوییچینگ کمی مشکل است و معمولا وقتی این سختی را تحمل می کنند که حتما حجم کمی را بخواهند یا توان بالا
        در مورد نویز خروجی فکر می کنم با یک فیلتر حل شود oo:
        فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
        فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
        فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
        فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

دوستان نوع مرغوب و یا نوع بد یه نوع منبع سویچینگ 12 ولت 1.5 یا 2 آمپری رو از کجاش میشه تشخیص داد که جنسش خوب باشه و درست کارکنه و جریان نزدیک به جریانی نامیشو بده؟؟؟ ممنون از دوستان
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

کسی از دوستان جواب سوال منو نمیدونه؟ چرا کسی چیزی نمیگه!!! از یه منبع تغذیه سویچینگ که 24 ساعته روشن باشه میشه انتظار عملکرد درست رو توی چند سال ازش داشت؟

دیدگاه

به نظر من در حالت عادی امکان نداره و روشن موندن یا روشن موندن زیاد هر چیزی باعث ایجاد حرارت میشه
              حالا اگه دستگاه بخواد 24 ساعته کار کنه باعث ایجاد حرارت و تولید تویز و داغ شدنو این داستانا میشه
              البته نظر من بود :nice:
              با همه چی ساختم
              تا همه چی ساختم
              http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                به نظر من در حالت عادی امکان نداره و روشن موندن یا روشن موندن زیاد هر چیزی باعث ایجاد حرارت میشه
                حالا اگه دستگاه بخواد 24 ساعته کار کنه باعث ایجاد حرارت و تولید تویز و داغ شدنو این داستانا میشه
                البته نظر من بود :nice:
                ممون دوست عزیز لطف کردی دیگه داشتم ناامید میشدم
                الان ترانس ایفونو ببین 24 ساعته روشنه و گهگاهی از تمام خروجیش برای باز کردن در استغاده میشه من میخوام توی مداری از یه منبع 12 ولت 1 یا 1.5 آمپری استفاده کنم حالا موندم میشه بجای ترانس از سویچینگ استغده کنم و 24 ساعته روشن باشه کدوم گرونتر تموم میشه شاید بتعداد استفاده کنم اونوقت 100 تومن اختلافم مهمه!!! کسی میدونه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...