با سلام.یه محافظ دارم که فقط چراغاش کار میکنند و برق خروجی نداره قسمت وصل شدن 2 شاخه ها، علتش چیه؟چج.ری درستش کنم؟
در ضمن دوستان وقتی سبز میشه صدای رله نمیاد، قبلا که سالم بود هم یادم نمیاد اصلا صدایی میومد یا نه ایا امکان این وجود داره چراغ سبز شه مدار برقرار شه و صدای رله نیاد؟
با سلام.یه محافظ دارم که فقط چراغاش کار میکنند و برق خروجی نداره قسمت وصل شدن 2 شاخه ها، علتش چیه؟چج.ری درستش کنم؟ در ضمن دوستان وقتی سبز میشه صدای رله نمیاد، قبلا که سالم بود هم یادم نمیاد اصلا صدایی میومد یا نه ایا امکان این وجود داره چراغ سبز شه مدار برقرار شه و صدای رله نیاد؟
با سلام.یه محافظ دارم که فقط چراغاش کار میکنند و برق خروجی نداره قسمت وصل شدن 2 شاخه ها، علتش چیه؟چج.ری درستش کنم؟ در ضمن دوستان وقتی سبز میشه صدای رله نمیاد، قبلا که سالم بود هم یادم نمیاد اصلا صدایی میومد یا نه ایا امکان این وجود داره چراغ سبز شه مدار برقرار شه و صدای رله نیاد؟
درود
به احتمال زیاد ترانزیستوری که رله را سوئیچ میکنه سوخته
و حتما دیود موازی با رله هم امتحان کنید که اونم سالم باشد ...
سلام بنده یه محافظ ازاین میکرو هایی که شبیه ولت متر هست دارم که ولتاژ رو هم نشون میده چندحالته هستن یعنی شاسی داره که بازدنش به حالت لوازم صوتی و یخچالو اینامیره,اولا وقتی میزنی تو برق فقط دوتا چراغ زرد و قرمز روشن میشن سبزنمیشه,بعدش شاسی هم بااینکه کارمیکنه ولی حالت رو عوض نمیکنه,مشکل از ایسیه؟یا رله؟یا چیزه دیگه؟ممنون
یک محافظ یخچال مدل usb 402 بعد از اتصال به برق led قرمز و سبز شروع به چشمک زدن میکند و به وضعیت نرمال نمیرسد کدام قطعه خراب است که تعویض شود؟ خازن سرامیکی یا دیود ها؟ رله هم عوض شده.
این لینکا مسخره چرا همیشه اذیت میکنن لینکای مربوط به درون این سایت کلا خراب هستن یه نگاهیی کنیید
دوست عزیز حرص نخور از این لینکا زیاده. این لینکا ظاهرا مال وقتی بوده که قالب سایت فرق داشته و از یکی دو سال پیش تغییر کرده و شده اینی که الآن هست. اگر نگاه کنی توی لینک نوشته forum2 درحالی که الآن همچین چیزی انجمن نداره
دیدگاه