اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت یه فاصله سنج لیزری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت یه فاصله سنج لیزری

من می خواهم یه فاصله سنج لیزری بسازم کسی میتونه راهنمایی کنه . البته روشهایی که میشه استفاده کرد محدود است در مورد تهیه سنسورها هم هیچ مشکلی نیست

پاسخ : کمک در ساخت یه فاصله سنج لیزری

سلام
    فایل pdf را از لینک زیر دریافت کنید . تئوری مدار را کامل توضیح داده.

http://www.4shared.com/file/8863415/7d9c471/el10.html

حجم : 575 kb
    مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

سلام
      در ساخت فاصله سنج های لیزری و کلا هر نوع فاصله سنجی 3 روش عمده وجود دارد که در زیر یک به یک به آنها میپردازم

1 : یکی مبتنی بر میزان امواج بازگشتی از روی مانع (روش شدتی) است در این روش ما تنها کاری که میکنیم شدت نور لیزر برگشتی از مانع را حساب وسپس فاصله را که با شدت نور رابطه مستقیم دارد حساب می کنیم اما همانطور که میدانیم شدت نور برگشتی به عوامل زیادی از جمله میزان نور محیط (شب یا روز بودن) میزان گرد و غبار موجود در هوا و.......... بستگی دارد که ما باید این کمیت ها را در محاسباتمان لحاظ کنیم

2: روش دیگر بر مبنای اندازه گیری زمان سیر نور از فرستنده به هدف و از هدف به فرستنده است استفاده از این روش علیرغم مشکلات زیاد در ساخت مدارات مربوط به اندازه گیری زمان و ........ به لحاظ مقاومت بیشتر و وابسته نبودن آنچنانی در برابر تغییرات محیطی از روش اول مناسبتر است اما همانطور که میدانیم سرعت نور 299000 کیلومتر در ثانیه است و در ساخت این دستگاه به این روش بحث محدودیت در فرکانس کاری مدارات الکترونیکی و مدارات وابسته بر میکروکنترلر ها مطرح میشود و در صورتیکه این مشکل را نیز مرتفع کنیم مشکل نویز پذیری این مدارات مطرح میشود لذا در ساخت آن تدابیر شدیدی برای دفع نویز و در صورت نویزی شدن حذف نویز باید اندیشید

3 : همانطور که میدانیم میزان فرکانس امواج در اثر حرکت در فضا تغییر میکند و از همین روش میتوان میزان فاصله را با محاسبه فرکانس امواج برگشتی و مقایسه با میزان امواج ارسالی (البته در صورتیکه فرکانس امواج ارسالی متغییر باشد)میتوان با یک رابطه ساده از طریق ریاضی فاصله را محاسبه نمود و در صورتیکه میزان فرکانس امواج ارسالی ثابت باشد تنها با اندازه گیری فرکانس بازگشتی و قرار دادن این فرکانس در فرمول میزان فاصله را محاسبه میکنیم محاسبه فرمول ها هم که دیگر کاری ندارد

که به نظر من بهترین روش روش سوم است

من یک عدد سنسور لیزری به شماره SLD6501837 از بازار اصفهان خریداری کرده ام البته این سنسور ها با قدرت های مختلف موجودند و دیتا شیت آن هم اگر میخاهید بدانید که دو رغم آخر برای نوع پک سنسور است شماره سنسور در حالت کلی SLD65018

در ضمن اون لینک بالا کار نمیکنه

دیدگاه

لینک کار نمییییییییکنه.
        آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

اقا لینک کار نمیکنه لطفا پی گیری کنید

دیدگاه

سلام چند متر را می خواهی بسنجی (اول وات لیزر را پیدا کنیم و طول موج) سپس سنسور بعدشم تحلیل توسط نرم افزار.

دیدگاه

مواظب چشمتان باشید زیرا نور لیزر شبکیه چشم را نابود می کند حتی اگر از سطحی به چشمتان منعکس شود خطر ناک است و تاثیرات ان در طولانی مدت اشکار می شود.
              [glow=red,2,300]پس با رعایت ایمنی کار کنید[/glow]

دیدگاه

سلام این یه راه جالبه به این عکس ها یه نگاهی بنداز

موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز من یک پروژه دانشجویی کامل با نقشه ها وتوضیحات در این مورد دارم که در یکی از مجلات پار ک علم و فناوری یزد چاپ شده بود چنانچه مشکلت حل نشده پیام بذار تا پیداش کنم وبرات بفرستم

دیدگاه

محبت میکنید برای من بفرستید :nerd:

دیدگاه

لینک پروژه دانشجویی که فرمودین رو واسه بقیه هم بزارین ممنون میشیم

دیدگاه

دوست عزیز شماتیک این پروژه در دسترس هست اما متاسفانه با اینکه تلاش زیادی برای دریافت نرم افزارش کردم هنوز موفق به دریافتش نشدم اگر همون نقشه کافیه پ کنم.

دیدگاه

یگانه روشش اینه
                          Michelson Interferometer

آینه بالای ثابت و داخل دستگاه است و آینه سمت راستی متحرک و جسم مورد نظر است ( مثلا ماشین در سرعت سنج پلیس )
                          همانطوری که میبینید به دتکتور دو تا پالس میرسه یکی از آینه ثابت و دیگری از آینه متحرک و اختلاف ایندو متناسب است با دو تا فاصله آینه ها
                          البته pdf زیاده

http://www.physics.umd.edu/courses/Phys375/GammonSpring06/lab4.pdf

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

یکدونه TDC توپ بزار و بعدش هم زندگی ...
                            http://www.acam-usa.com/AN001_e.pdf

خوب ازش استفاده کن که خیلی توپه دقتش هم در رنج نیم متر تا570متر فقط 0.2 سانتی متر و خوب خوبه........
                            Range: 0,45 - 570m (1.4 - 1870ft)
                            Resolution: 19mm (0.75in)
                            Standarddev.: 13mm (0.51in)

دیدگاه

سلام
                              کسی شماتیک در این مورد نداره ؟

:question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X