اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عمق سنج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عمق سنج

سلام
    کسی تونسته عمق سنج آب بسازه با حداکثر عمق 5 متر
    اگه کسی نظری داره بگه

پاسخ : عمق سنج

معمولا برای اندازه گیری عمق از ماژول های آلتراسونیک استفاده میشه .که تو بازار با توان های مختلف برای متراژهای مختلف وجود داره

دیدگاه

آلتراسونیک نهایتا 2 متر را تشخیص میده ولی من از 0.5 تا 10 متر رو میخام اندازه بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط twins
        آلتراسونیک نهایتا 2 متر را تشخیص میده ولی من از 0.5 تا 10 متر رو میخام اندازه بگیرم
        من پارسال که رفته بودم بازار جمهوری فکر کنم فروشگاه جهان الکترونیک بود که یک سری ماژول آلتراسونیک داشت که تقویت کرده بود
        و بردش رو خیلی برده بود بالا در ضمن ماژول SFR هم برای این کار خوبه.

دیدگاه

سلام
          اساتید محترم نویز و سر و صدای اطراف بر روی سنسور های الترا سونیک تاثیری ندارن؟
          فرض کنید که میخوایم سطح آب رو توی یه منبع بزرگ اندازه گیری کنیم و وقتی پمپهای اون منبع روشن میشن ورود اب به داخل منبع با سر و صدای خیلی زیادی همراه هست
          آیا این بر روی عملکرد التراسونیک تاثیر نداره؟

دیدگاه

سلام
            اساتید محترم نویز و سر و صدای اطراف بر روی سنسور های الترا سونیک تاثیری ندارن؟
            فرض کنید که میخوایم سطح آب رو توی یه منبع بزرگ اندازه گیری کنیم و وقتی پمپهای اون منبع روشن میشن ورود اب به داخل منبع با سر و صدای خیلی زیادی همراه هست
            آیا این بر روی عملکرد التراسونیک تاثیر نداره؟
            سلام دوست عزیز
            همانطور که گفتی,این سنسورها ultra sonic(بالاتر از محدوده شنوایی) هستند.پس سرو صدایی که شما حس میکنی در محدوده شنوایی قرار داره (20Hz-20kHz) این سرو صدا باعث نویز در سنسور نمیشه.
            امه نکته ای که اینجا میتونه مطرح باشه اینه که شاید همون موتور فرکانسی که تو محدوده سنسور ultra sonic قرار داره ایجاد کنه که برای انسان قابل شنیدن نیست و باعث ایجاد نویز در سنسور میشه.

دیدگاه

یه مجله الکتور قدیمی دارم که یک مدار جالب برای این منظور داره که بردش از این مقدار هم بیشتره فکر کنم در حدود 20 متر کار کنه اگر مشکلتون حل نشده صفحاتش رو اسکن بگیرم و براتون بفرستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
                یه مجله الکتور قدیمی دارم که یک مدار جالب برای این منظور داره که بردش از این مقدار هم بیشتره فکر کنم در حدود 20 متر کار کنه اگر مشکلتون حل نشده صفحاتش رو اسکن بگیرم و براتون بفرستم.
                ممنون میشم بهروز جان اگه برا بقیه این کار را انجام بدید
                خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

چشم.بزودی.اول مجله رو پیدا کنم چون خیلی وقته سراغش نرفتم.

دیدگاه

مدار رو پ کردم و در تاپیک جدا برای استفاده همه گذاشتم
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33493.0

دیدگاه

سلام
                      وقتتون بخیر
                      من یک عمق سنج دیجیتال یا آنالوگ هنوز نمیدونم کدوم بهتر اسانتر و ارزونتره
                      مثل عمق سنج غواص ها در دریا میخوام درست کنم
                      تا حداکثر 5 متر با خطای 10 سانتیمتر باشه
                      ارزون و درست کردنش اسان باشه
                      لطفا اگر امکانش هست اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم ااگر به من هم بگید
                      با تشکر

من تازه وارد اینجا شدم و نمیدونم آیا باید برای سوالم یه تاپیک جدید درست کنم یا در پاسخ های مشابه سوالم رو مطرح کنم

کد HTML:
                      <abbr=سلام دوست عزیز خوش اومدین.شما باید سوالتون رو فقط در یکجا که مناسبترینه بپرسید.موفق باشید></abbr>

دیدگاه

خوش آمدید. عمق سنج غواصها در اصل فشارسنجه که به اونها میفهمونه که تا چه مقدار مجاز به پایین رفتنندو از قطعات مکانیکی تشکیل شده اگر چنین چیزی نیاز دارید بهترین و ساده ترین راهش خرید اونه چون ساختنش به این آسونیا نیست.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون ایا جایی رو سراغ دارین که این وسیله رو بشه پیدا کرد؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X