اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کننده افزایش ناگهانی جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محدود کننده افزایش ناگهانی جریان

سلام
    من برای کنترل افزایش ناگهانی جریان در یک مدار که از باطری ماشین و یک مقاومت 0.1 اهم پر وات ساخته شده
    چه کاری می تونم انجام بدم.

ما در شرکتمون از این مدار برای تست فیوز استفاده می کنیم. در روش تست گفته شده جریان نباید به طور ناگهانی
    اعمال بشه.

ممنون :rolleyes:
    392
    سوال
    0%
    252
    سوال
    0%
    140

.

سلام

کاهش جریان های لحظه ای رو با کاهش ولتاژ باید خنثی کرد . یعنی زمانیکه جریان عبوری زیاد میشه افت ولتاژ
    روی مقاومت هم زیاد میشه از این افزایش ولتاژ میشه برای راه اندازی یک مقایسه کننده (opamp) استفاده کرد.
    از این روش در منابع تغذیه لینیری برای اندازه گیری افت ولتاژ روی مقاومت شنت استفاده میکنند .
    نهایتا opamp باید حروجی مدار تثبیت ولتاژ رو کاهش بده تا جریان هم کم بشه .

دیدگاه

پاسخ : محدود کننده افزایش ناگهانی جریان

از جوابتون ممنون.
      ولی همونطور که گفتم چون از باطری به عنوان منبع تغذیه استفاده میشه نمی تونیم ولتاژ منبع را کاهش بدیم.
      من بیشتر به فکر استفاده از یک سلف بودم که در لحظات اولیه افزایش ناگهانی قدری سرعت افزایش رو کنترل
      کنه اما نمیدونم چه سلفی باید انتخاب کنم.

دیدگاه

.

سلام

در مورد ولتاژهای DC سلف تقریبا بی اثره مگر فقط امپدانس سلف که زیاد نمیتونه تاثیر گذار باشه و پیدا کردن
        مقدار دقیقی برای اون سخته .
        در اکثر منابع تغذیه سویچینگ برای رفع شورتی اولیه بخاطر دشارژ بودن خازنها از PTC استفاده میکنند . بنظرم
        شاید بتونی تو مسیر ولتاژ یک PTC با اهم پایین قرار بدی که با افزایش جریان ناگهانی افزایش امپدانس پیدا کنه
        و بعد از رفع شورتی به حالت اولیه خود برگرده .

دیدگاه

پاسخ : محدود کننده افزایش ناگهانی جریان

همانطور که دوستمون فرمودند میتونید از خروجی opamp برای کاهش ولتاژ استفاده کنید. من فکر میکنم در واقع شما به یک منبع تغذیه خطی احتیاج دارید.
          مثلاً میتونید در خروجی مدارتون از یک ترانزیستور و یک مقاومت شنت استفاده کنید جریان عبوری شما یک افت ولتاژ روی دو سر مقاومت ایجاد میکنه . این اختلاف ولتاژ رو به opamp بدید وقتی به حد دلخواه رسید خروجی opamp رو با یک مقاومت مناسب به بیس ترانزیستور بدید . در واقع ترانزیستور از حالت روشن به نیمه روشن میره که این باعث کاهش ولت و در پی اون جریان شما میشه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X