اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای یک ضرب کننده آنالوگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای یک ضرب کننده آنالوگ

در یک مدار که می خواهم ببندم از ای سی MPY634 استفاده شده است که یک ضرب کننده آنالوگ هست
    این آی سی تو ایران نیست و قیمت وارد کردن هر یکش حدود 30 تومن در میاد آی سی مشابهی هم نداره
    راه هست که بشه یک مدار دیگه حتی دیجیتال بجای این آی سی گذاشت؟

.

سلام

بهترین REPLACEMENT برای این آی سی AD633 هستش که به وفور پیدا میشود . ممکنه پین ها با هم برابر
    نباشند ولی در طرح جدید میتونی از این استفاده کنی .

دیدگاه

پاسخ : درخواست راهنمایی برای یک ضرب کننده آنالوگ

با تشکر از راهنمایی شما
      ابتدا خدمت شما عرض کنم که مداری که می خواهم ببندم این هست
      مشکل اول این هست که AD633 فرکانس کاری آن 1MHZ است در صورتیکه MPY634 تا 10MHz جواب می دهد جایگزین 10MHz آن AD6734 که قیمتش از MPY634 بیشتر است
      البته باتوجه به سایر المان های مدار فکر نمی کنم که فرکانس حتی 1MHz در مدار دیده شود درست می گویم؟

تنها می ماند تغییرات لازم برای عوض کردن IC

با کمی دقت متوجه می شوید که در مدار اصلی دو ورودی به X,Y داده شده است و Z که با گین 0.75 می باشد از خروجی مدار فیدبک می گیرد

این فیدبک مشکل ساز است :cry2:

قیمت AD633 حدوداً چند هست؟
      با تشکر

دیدگاه

.

سلام

نمیدونم کمی پیچیده بنظر میرسد ولی فکر کنم عملیه . شما اگر از دو عدد AD633 استفاده کنی
        فکر کنم بتونی جایگرین آی سی خودت کنی . یعنی یکی از آی سی ها دوتا ورودی رو ساپورت کنه
        و یکی دیگه اون پینی که 0.75 تضعیف داره (نه گین) رو به پایه Z اعمال کنه . البته اینها تئوریه ولی
        اگه بیشتر تحلیل کنی شاید بشه یه کاریش کرد .

متاسفانه از قیمت جدیدش خبر ندارم تا چند سال پیش زیر هزار تومن بود الان رو نمیدونم .
        باید یه سری بازار بزنی و یه سرچی بکنی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X