اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژر USB

11.9.1388 -به دلیل اینکه این موضوع در چند صفحه بیان شده ،از دوستان تازه وارد خواهشمندم که از کلید هایی که در بالای موضوع به صورت خودکار گذاشته می شود برای رفتن به صفحهات دیگر استفاده کنند.

دقیقاً بالای همین متن نوشته شده نویسنده و بالا تر از آن علائم زیر است

صفحه: [1] 2

عدد یک برای رفتن به صفحه نخست این موضوع است و عدد دو برای رفتن به صفحه بعدی گذاشته شده.اگر عددی دیگر مانند سه ،چهار و غیره بود یعنی اینکه این موضوع دارای چند صفحه است.با کلیک بر هر عددی می توان به صفحه مورد نیاز رفت.مثلاً اگر می خواهید ببینید که در صفحه دوم یک موضوع چه نوشته شده باید بر عدد دو کلیک کنید.این اعداد حکم کلید را دارند و خودکار گذاشته می شوند.این کار برای موضوعاتی انجام می شود که طولانی هستند و اگر همه موضوع بخواهد بارگیری شود تا روی دکستاپ شما نشان داده شود،زمان زیادی لازم است.اما با تقسیم یک موضوع طولانی به صفحات مختلف، کار بارگیری و همچنین دسترسی به بخش های مختلف یک موضوع آسان تر می شود

من یک مدار شارژر USB دارم که اگر دوستان بخواند میتوانم براشون بگذارم.
    باید در مورد این مدار بگم که در این مدار دو ال ای دی است که یکی سبز و دیگری قرمز است.هنگامی که خروجی به مصرف کننده(تلفن،امپیتری پلیر،امپیفور و ... که برای شارژ به آن وصل می شود) متصل نباشد و یا باتری مصرف کننده شارژ باشد چراغ سبز روشن است و هنگامی که مصرف کننده به آن متصل است و باتری مصرف کننده پر نباشد چراغ قرمز روشن است.
    این مدار خیلی ساده است و تنها چند مقاومت و یک ترانزیستور پی ان پی(بی جی تی) دو ال ای دی و یک دیود یک سو ساز و یک سوکت یو است بی لازم دارد.
    663
    بسیار بسیار بد بود
    0%
    268
    بسیار بد بود
    0%
    139
    بد بود
    0%
    95
    کمی به درد بخور بود
    0%
    84
    به درد بخور بود
    0%
    77
    شکر که این سرا را دست بشر نداد
    ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
    ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

پاسخ : شارژر USB

من یک مدار شارژر USB دارم که اگر دوستان بخواند میتوانم براشون بگذارم.
    نیکی و پرسش؟ :mrgreen:

دیدگاه

ok
      please place
      oo:

دیدگاه

بذار
        بدمون که نمیاد
        فقط ماکسیمم جریانش چقدر هست؟

دیدگاه

http://www.stefanv.com/electronics/usb_charger.html

دیدگاه

ببخشید که دیر شد .به زودی به قولم وفا می کنم

دیدگاه

این هم یک نمونه عملی از این مدار که گفتم.تنها یه مشکل هست ،اون هم اینه که یادم رفته جریان ورودیش چقدر باید باشه.نمی دونم 8 میلی بود ،80 میلی یا 800 بود.خلاصه شما از همون 8 میلی شروع کنید ، اگه چراغ قرمز روشن شد (هنگامی که مصرف کننده ای مانند امپیتری پلیر به مدار وصل باشد و کم شارژ باشد باتری شارژی آن) همون دیگه.هرکه زودتر فهمید خواهشاً اینجا بنویسه.البته بهتره از جریان ولتاژ های خیلی زیاد برای شارژ استفاده نکنید.چراکه اگه شما بخواهید باتری به فرض در سه ثانیه شارژ بشه،در عوض باید یه چیزهایی رو هم از دست بدید.
              راستی این رو هم باید بگم که این مدار نقش یه حسگر رو داره .شما میتونید به موازات ال ای دی سبز رنگ از یه مداری استفاده کنید که اگر این چراغ به فرض بیشتر از یک دقیقه روشن باشه ،خودکار جریان ورودی رو قطع کنه و مدار رو از کار بیندازه تا کل عملیات شارژ متوقف بشه.
              از این مدار ساده تر به ذهنم نرسید که به عنوان حسگر میزان شارژ باتری براتون بکشم.
              البته از این گذشته می تونید که با تغییراتی در اندازه های مقاومت این مدار از اون برای شارژ باتری های مختلف استفاده کنید.مثلاً باتری های شارژی 1.2 ولتی و... که در بازار است.البته کشککی این کار رو نکنید.برید و تمام افت ها و جریاناتون رو اندازه بگیرید و اون وقت دست به تغییر اندازه های مقاومت بزنید تا به افت ها و جریان های مناسبتون برسید و خروجی دلخواه رو داشته باشید.
              اگه عیبی تو این مدار بود همین جا بگید.ممنون میشم.
              تا یادم نرفته بگم که منفی روی به پایه های تغذیه منفی و مثبت رو به تغذیه مثبت که می خواید وصل کنید یه راه ساده رو به کار ببرید برای تشخیص این پایه ها.
              اون هم اینه که اول سوکت USB رو از محل پایه های اتصال به مدار (پین های سوکت) به طرف خود بگیرید.از سمت چپ پایه اول برای تغذیه مثبت و پایه سه و چهار هم برای تغذیه منفی می باشد.(پایه سه و چهار سوکت رو به هم وصل کنید).یکی یا هر دوتای پایه های محافظ فلزی سوکت رو هم به منفی وصل کنید.به پایه دومی کاری نداشته باشید و آزاد باشه.امید وارم به دردتون بخوره

http://www.eca.ir/wiki/index.php?title=%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:ALI 2356.JPG

دیدگاه

شما از این مدار جواب گرفتید؟
                Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                // - - - - - - - - - -
                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                // - - - - - - - - - -
                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

می بخشید بیس امیتر این ترانزیستور چطوری بایاس میشه نکنه ترانزیستور مارکش "الیاس " باشه که خود بخود روشن شه :eek:
                  [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                  [/move]

دیدگاه

از این مدار جواب گرفته ام.
                    البته باید باز تکرار کنم که این مدار حکم یک حس گر را دارد.البته بجز خطی که جریا ولتاژ را به سوکت یو اس بی می دهد.

در مورد شیوه بایاس بیس این ترانزیستور هم باید بگم که نکته مهمش همین جا است.البته خیلی ساده است.سادگی زیادش باعث شده که ما از اون غافل باشیم .البته یک قانون ساده بیان کننده این موضوع است.اگر حواستون باشه من حتی میزان جریان ورودی به مدار را نگفته ام.دلیلش هم این است که اگر من بگویم جلب نمیشه و اگر یکی از دوستان بگویند باعث درک بهتر موضوع میشود ه.هدف من هم از مطرح کردن این مدار بیان اون قانون است و اینکه چه کارهایی می توان با اون انجام داد که خارج از انتظار است.البته برای درک کار این بخش از مدار به این نکته توجه کنید که ال ای دی قرمز روشن است تا وقتی که مصرف کننده به خروجی وصل نشده و هنگام وصل این چراغ روشن مکی شود که این روشن شدن ال ای دی قرمز یعنی ترانزیستور ما روشن است .می توانید مدار را در حال کار مورد آزمایش قرار دهید.نخست با مولتی متر و آمپر سنج ببینید که جریان ورودی به بیس ما چقدر است.بعد یک امپیتری پلیر به خروجی متصل و دوباره آزمایش کنید.حال چرا جریان و ولتاژ ما تغییر کرده با قبل.ولتاژ دیود ها را هم با قبل از اتصال امپیتری پلیر مقایسه کنید.
                    حتماً خواهید ریسد به جواب.

اگر هم می خواهید که هم چند بحث جالب قوانین ساده الکترونیک را از زبان اساتیدتان بشنوید و هم قدرت تحلیل مدارات آنها را بسنجید و هم یک کلاس درس را راحت باشید ،این موضوع را سر کلاس مطرح کنید.البته اگر استادتان اهل این باشد که نه فقط به شما مدرک بدهد.بلکه از شما هم یک متفکر بسازد.

دیدگاه

http://www.robodutch.blogspot.com/

دیدگاه

این مدار یک حسگر می باشد که می توان از آن برای فعال سازی یک مدار کلیدی هم استفاده کرد تا اگر باتری شارژ شد عملیات شارژ را بعد از گذشت زمان اندکی قطع کند.سعی بر این بوده که تا جایی که ممکن است مدار ساده و گویا باشد و هزینه کمی هم داشته باشد نسبت به نمونه های موجود.در این مدار از چهار مقاومت ، دو دیود ، یک خازن،یک سوکت یو اس بی،دو ال ای دی (یکی سبز و دیگری قرمز)، و یک ترانزیستور 9015 استفاده شده.این ترانزیستور یک ترانزیستور بی جی تی نوع ان پی ان می باشد که تهیه آن هم ساده است.البته اگر برای دیود دومی از دیود شیشه ای استفاده کنید بهتر است.اما این خواست مصرف کننده است که بیشتر اهمیت دارد و نه من.در ورودی دقت شود.چرا که ولتاژ جریان زیاد باعث تخریب زود هنگام باتری شارژی شما می شود.البته این موضوع به نوع باتری و ولتاژ شارژ آن بستگی دارد.برای استفاده از این مدار برای شارژ باتری های بیشتر از پنج ولت باید تغییراتی را اعمال کنید تا به مدار سنجش ما آسیب وارد نشود(ترانزیستور و ال ای دی ها).البته دیود دومی که حکم منبع تغذیه برای بیس را داراست خودکار باعث می شود تا بیس در خطر نباشد.اما خود این دیود در جریانات بالا می تواند در خطر باشد و همچنین ترانزیستور ما از طریق امیتر و ال ای دی های ما.مخصوصاً ال ای دی سبز .

برای جریان ولتاژ ورودی هم باید گفت که باید دی سی باشد و حداقل شش ولت و نود آمپر باشد.
                        هدف من این بود که بچه ها هر چه مدار شارژر می شناسند اینجا بگذارند.دوستان کم محبتی کردند بجز یکی دوتا.حتی برای این کار بعد از نوشتن این موضوع چند روز به پرسش های دوستان پاسخی ندادم تا مگر اینکه چندتا از دوستان برای اینکه دیگران ناراحت نشوند در اینجا یک مدار بگذارند.اما تنها یکی از عزیزان این کار را کرد.دوباره یه فکر دیگه کردم و اون هم این بود که مداری که خودم ساخته بودم را تغییر دادم تا به شکلی برسم که هم سئوال برانگیز باشد و هم بی نتیجه تا حداقل دوستان در اینجا در این مورد بحثی را آغاز کنند.چون من معتقد هستم که یک مدار سر راست ارائه بدهم یک نان بی رنج است که مزه نمی دهد.ولی اگر در بحث و همکاری به مداری ساده می رسیدیم یک چیز جالبی بود و به احتمال زیاد هم بر افزایش دانش اندک من هم تاثیر داشت.اما دوستان کم محبتی کردند وبجز یکی از دوستان که مداری را قرار داد و یکی از دوستان که شک کرد که این مدار کار کند و پرسید بیس چگونه بایاس می شود..

پس خود می گویم که مدار قبلی به دلیل عدم بایاس مستقیم بیس ترانزیستور کارایی ندارد.اگر در ویکی هم اون را گذاشتم برای تحلیل چند مدار است.که چند تا از مدارهایم باید در این بحث بی نتیجه باشند تا بحث جالب تری داشته باشم.

اما من طرح اصلی این مدار را برای شما می گذارم .اگر دوست داشته باشید در مورد این مدار در اینجا بحث کنید و شیوه عمل آن.چون من می خواهم اگر شد از نوشته های دوستان با ذکر نام دوست بحث کننده در ویکی متنی را بنویسم.پیشاپیش از کار شما تقدیر می کنم.

این هم آدرس اون

http://www.eca.ir/wiki/index.php?title=%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:%D8 %AD%D8%B3%DA%AF%D8%B1_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8% B1_%DB%8C%D9%88_%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DB%8C%2B%D8%AE %D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98. JPG

دیدگاه

نخست خودم آغاز می کنم.

اولش به دوستان بگم که خودم الان دارم از این مدار استفاده می کنم و مدار بدی نیست.خوبیش به اینه که هر جا که دست رسی به کامپیوتر یا برق شهر ندارم به دردم می خوره.البته یه باتری شارژی همیشه همراه خودم می برم (باتری شارژی واکمنی دارم که شش ولت نود آمپر در هنگام وصل به این مدار داره).خیال نکنید که طراحی یک نمونه معیوب از نسخه اصلی کار آسونی هست.خیلی بیشتر از مدار اصلی کار برد و حالم رو گرفت.

اگر به مدار قبلی نگاه کنید خواهید دید که بیس اون بایاس نمی شه به دلیل معکوس بودن بایاس .پس نمی تونه ترانزیستور را روشن کند.
                          نمونه معیوب.
                          http://www.eca.ir/wiki/index.php?title=%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:ALI 2356.JPG

اگر به این یکی نگاه کنید می بینید که تفاوت چندانی با قبلی نداره ،اما بیس این مدار هنگامی که یک بار(مصرف کننده) به خروجی متصل باشه ما یک ولتاژ تقریباً 7. ولتی را بر روی دیود دومی داریم(دیودی که با یک مقاومت ده اهمی موازی بسته شده).اگر دقت کنید خواهید دید که قطب منفی این افت به طرف بیس ترانزیستور است.پس وقتی که یک بار به خروجی متصل باشد این افت می توند بیس را تغذیه کند و در نتیجه بیس ترانزیستور را روشن می کند.با روشن شدن ترانزیستور ال ای دی قرمز ما هم روشن می شود.
                          نمونه اصلی
                          http://www.eca.ir/wiki/index.php?title=%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:%D8 %AD%D8%B3%DA%AF%D8%B1_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8% B1_%DB%8C%D9%88_%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DB%8C%2B%D8%AE %D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98. JPG
                          البته باید توجه داشت که ال ای دی سبز ما تقریباً در این حالت در خاموشی به سر می برد.دلیل آن را دیگر شما بیان کنید .هر چه بهتر ممنون تر می شوم

دیدگاه

توضیح یک بخش دیگر از این مدار
                            در مورد اینکه چرا هنگامی که ما یک بار به خروجی متصل کنیم ال ای دی سبز خاموش می شود باید گفت که طبق قوانیین و تجربه دیده ایم که جریان میل به جهتی دارد که در آن جهت مقاومت کمتری است .پس اگر ما یک بار به خروجی متصل کنیم که افت روی آن کمتر از افت ما در خط ال ای دی سبز باشد ، جریان میل دارد که از بخش بار ما بگذرد و نه بخش ال ای دی سبز ما .پس اگر مقاومت بار ما افتش کمتر از جمع افت ال ای دی سبز و مقاومت یک کیلویی باشد (Vd +Vr) آنگاه جریان از بار میگذرد و این ال ای دی خاموش می باشد.

اما اگر نسبت بین افت روی بار ما و جمع افت روی ال ای دی سبز و مقاومت یک کیلویی کمتر شود و این نسبت خیلی به تساوی نزدیک شود جریان میل می کند که از هردو خط بگذرد و ال ای دی سبز هم روشن می شود تا اینکه نسبت مساوی شود که جریان به طور مساوی از هردو می گذرد.
                            با توجه به خاصیت خازن و باتری های شارژی در جریانات دی سی می توان گفت که بعد از پر شدن باتری ،مقاومت باتری زیاد می شود و به عبارت دیگر باتری یا خازن ما بیشتر به یک کلید باز شبیه تر می شود.یعنی با پر شدن باتری شارژی این باتری مانند یک مقاومت می ماند که دارای اهم خیلی زیادی است و به همین دلیل جریان میل خواهد کرد که از ال ای دی سبز بگذرد.اما یک مقاومت یک کیلویی بر سر راه است که باعث کاهش میزان عبور جریان به نحو شدید می شود.این است که در غیاب باتری شارژی در خروجی مدار مصرف بالایی ندارد.

شما می توانید به جای این ال ای دی یک خروجی گرفته و به یک مدار بدهید که دارای یک زمان سنج است.تا در صورتی که این ال ای دی به فرض به مدت یک دقیقه روشن باشد با فرمان به قطعه(به فرض یک رله) یکی از خطوط خروجی را مسدود کند تا عملیات شارژ به پایان برسد.اما حتماً باید از یک دیود زنر استفاده کنید تا در افت های پایین ولی نزدیک به این خط دستور قطع ندهد.البته شما می توانید به جای این ال ای دی از دو دیود یکسو ساز که سری به هم متصل هستند هم استفاده کنید.البته مدار را به گونه ای طراحی کنید که افت این خط از مدار تغییر نکند و اگر تغییر کند ناچیز باشد.

دیدگاه

اگر به گفته ها نگاه کنیدخواهید دید که بر اساس یک قانون ساده که همان افت باشد و روشن شدن دیود در بایاس مستقیم و خاموش بودن آن در بایاس معکوس چه ها که نمی توان کرد .این یک نمونه ساده ای از کاربرد این قانون است.ما نخست باید ببینیم که چه می خواهیم ،بعد ببینیم که چه می شود کرد.
                              مثلاً ما می خواهیم مصرف انرژی را کاهش دهیم .باید چه کرد.برای فهمیدن اینکه از چه راهی می توان به این هدف دست یافت نخست به یک سری معلومات اولیه (قوانیین روشن و واضح) نیاز داریم.البته باید گفت که این قوانیین را با کمی مطالعه در علم الکترونیک فیزیک به دست می آوریم.مانند این که الکترون چیست ،اتم ،هادی الکتریسیته ،نیمه هادی،افت ولتاژ،راکتانس و...

این قوانین از ملزومات تفکر است.مغز ما با ترکیب این قوانیین با هم می توان چه ها که بیندیشد.بارها شنیده اید که ریشه های لغات یک زبان اندک است و این ترکیب ها یی که توسط مغز بشر انجام می گیرند و گرفته اند هستند که دامنه یک زبان را گسترش می دهند.در مورد پیدایش مدار های مختلف هم همینگونه است.ما با کمک از قوانیین ساده قادر خواهیم بود که بزرگترین مشکلات را حل کنیم.شاید تا به حال بارها دیده اید که برای انجام یک عمل چند مدار الکتریکی متفاوت وجود دارد.مثلاً ما مداری لازم داریم که می خواهیم با آن یک توپ را شوت کنیم.می توانیم مداری بسازیم که با رها کردن گیره ای که فنری را نگه داشته این کار را بکنیم و یا با شلیک یک شییء این کار را بکند و یا با فشار هوا و دیگر روش ها.

قرار نیست که حتماً قانونی جدید یا قوانینینی جدید کشف شود تا ما مشکل را حل کنیم.البته هر روش می تواند مزایا و معایب خاص خود را داشته باشد.مثل آرایش های مختلف یک ترانزیستور BJT در مدار های تقویت کنندگی.این آرایش ها هر یک معایب و مزایای خاص خود را دارند.هریک در انجام کار برای هدفی بهتر عمل می کنند.مثلاً اگر ما بخواهیم یک فرکانس پایین را تقویت کنیم بهتر از یک آرایش خاص استفاده کنیم و در تقویت فرکانس های بالا از آرایشی دیگر.این است که در جهان الکترونیک برای انجام عملی مدارهای مختلفی موجود است.

برگردیم به بحث خود.برای این که ما مصرف انرژی را پایین بیاوریم راهای متفاوتی وجود دارد.هریک از این راه ها معایب و مزایای خاص خود را دارد.مثلاً می توانیم از قطعاتی استفاده کنیم که کم مصرف هستند و یا از یک مدار استفاده کنیم که از یک انرژی کم یک انرژی بزرگتری بسازد.مثلا در تلوزیون به جای استفاده از یک منبع با ولتاژ بالا از یک مدار استفاده می کنند که ولتاژ را بالا ببرد که البته این کار این مدار باعث کاهش جریان هم می شود همراه با افزایش ولتاژ.یا برای استفاده از یک باتری ضعیف می توان با تبدیل ولتاژ DC آن به آAC و افزایش فرکانس و باز DC سازی از آن به عنوان یک باتری عادی استفاده کرد.

اگر دیده باشید در بعضی جاها برای افزایش ولتاژ و جریان با هم در جریانات AC از اتو ترانسفورماتور استفاده می شود.البته این قطعه الکترونیکی هم مزایا و معایب خاص خود را دارد.

یا وقتی که ما به روشنایی نیاز داریم زراه های زیادی برای تامین آن داریم.می توانیم از یک لامپ کم مصرف استفاده کنیم که البته فضای محل استفاده نباید نم ناک باشد و در بسته .یا از یک لامپ رشته ای استفاده کنیم که این معایب را ندارد اما گرمای زیادی تولید می کند و مصرف بالایی دارد.

شما هیچ گاه نخواهید توانست مداری طراحی کنید که هیچ گونه عیب یا عیوبی نداشت باشد.پس به دارا بودن عیوب کم تر از مدار دیگر و مزایای بیشتر نسبت به دیگر مدارها در مورد مدار خود قانع باشید.

حال نمی خواهیم که یک نتیجه و یک راه را سر راست در اختیار شما قرار بدهیم تا ساده به آن نگاه کنید و نیم نگهی بیندازید و رد بشوید.پس گوش دهید و عمل کنید اگر وقت دارید

بیاید و دو مدار بسازید .در یکی از این روش استفاده کنید : نخست ولتاژ مستقیم را به متناوب تبدیل کنید و بعد افزایش ولتاژ دهید و بعد از این کار با کمک یک سلف افزایش فرکانس دهید و بعد جریان را مستقیم کرده و جریان و ولتاژ خروجی خود را اندازه گیری کنید و با ولتاژ جریان منبع مقایسه کنید .مقدار سلف خود را تغییر دهید و این کار را دوباره تکرار کنید.به نظر شما مقدار ولتاژ و فرکانس چند برابر باشد تا مدار نتیجه بهتری بدهد.

حال بیاید از این روش استفاده کنید و بعد از متناوب کردن جریان مستقیم جریان را به یک ترانس بدهید تا کوپل(انتقال) غیر مستقیم کند و خروجی این ترانس را به یک اتو ترانسفورماتور بدهید.حال جریان ولتاژ خروجی و فرکانس را اندازه بگیرید .چه رخ داده است ؟؟؟!!! حال یک اتوی دیگر هم بیفزاید و نتیجه را باز بسنجید.

حال بیاید و نتایج حاصله از هر دوروش را با هم مقایسه کنید.در هر دو روش از منبع یکسان استفاده کنید و در خروجی از یک مصرف کننده یک سان،مانند یک مقاومت یک کیلویی تا تفاوت نتایج بهتر معلوم باشد.
                              در کدام روش جریان و ولتاژ شما بیشتر است در خروجی. با این کاری که این دو مدار می کنند چه ها که نمی توان کرد.به نظر شما این دو روش چه استفاده هایی می برند

حال قوانینی را که تا به حال دیده اید به یاد بیاورید و بگویید که قانون بقای انرژی چه می گوید.پس چرا این دو مدار این کار را می توانند بکنند(می پرسید مگر این دو مدار چه کار می کنند؟ زرنگید .باید خودتان بفهمید.پس آزمایش کنید)

در آخر نتایج حاصله را در این محل بگذارید تا دیگران هم از نور فضل شما بهره ای ببرند.

شاید باور نداشته باشید،اما بشر به گونه ای ساخته شده است که هنگام آزمایش بهتر مفاهیم را درک می کند و می تواند تفکر کند تا در وقتی که یک جا نشسته و یک سری قوانیین خشک رتا در یک مشت کتاب از بر می کند.تا کی می خواهید وام دار این و آن باشید .تا کی می خواهید دیگران بدوند و ما پیرو آنها باشیم.بیاید ما هم بدویم.مردک آمریکایی برای باز کردن فکر جوانان خود از هزار و یک آزمایشگاه و امثال آن استففاده می کند.می خواهید او ندود تا ما به او برسیم با این سوار خر بودنمان.اگر بخواهیم به کسی چشم امید داشته باشیم در اشتباه هستیم.یکی از مسئولین ما رفته بود پیش یکی از مسئولین و تقاضای بودجه برای میز مطالعه ،کامپیوتر، اینترنت،تلفن،مجله های علمی و سیاسی ،تجهیزات حمام و ... کرد .می دانید آن طرف در پاسخ ایشان چه گفت.گفت: دانشجویان در خوابگاه تنها می خوابند .کار دیگری که ندارند.چرا این وسایل را بیهوده آنجا بگذاریم و کسی استفاده نکند. و...
                              من هم گفتم بابا از این بیچاره ناراحت نباش.بدبخت خیلی فکر کرده و این رو گفته.فقط بهش بگو که هیچ وقت زیاد فکر نکنه و گرنه سکته مغزی می کنه و می افته روی دستمون.

این وضع ما است.پس بیاید با حداقل امکاناتی که داریم شروع کنیم.از این بشر پر ادعا هم انتظاری نداشته باشیم.ایشان هم اینکه تو کار ما موش ندواند کافی است.منتظر این هم نباشیم که خداوند شق القمر کند و یک نفر را به کمک ما بفرستد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X