اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم و زیاد کردن اتوماتیک نور LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم و زیاد کردن اتوماتیک نور LED

من هم گفتم مشکل از آی سی نیست و تستی که باید انجام بدید اینه همین LED رو به Q3 وصل کنید.یعنی 2955 و بردارید و یه LED به خروجی Q3 وصل کنید ببینید جواب میده یا نه. اگه نداد پس شما Q1_Q2 رو هم لازم دارید و اونها هم باید تقویت بشن. ولی اگه جواب داد باید یه فکری به حال 2955 کرد.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوست عزیز بدون 2955 جواب میده ولی تست نکردم ببینم تاخیر داره یا نه. ولی مشکل اینجاست که 1 آمپر رو جواب نمیده به تنهایی Q3 بهم و فقط 1 LED روشن میشه از 144 تا .

دیدگاه

اگه قرار بود با Q3 جواب بده که این همه دردسر نداشت. منم میدونم جواب نمیده. میخوام بدونم Q3 یه دونه LED رو اونجوری که میخوای روشن و خاموش میکنه یا نه. در واق میخوام بفهمم علت این تاخیری که توی 144 تا داری عدم وجود Q1_Q2 است یا مشکل جای دیگه است.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

:nice:

خوب من فهمیدم مشکلت کجاست اگر از ای سی نیست پس همون ترانزیستورتو داری میبری بتلای منطقه اشباعش!

راستش هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه و برای درست کردنش فقط باید کالیبره کنی مدارتو اونم قسمت ترانزیستوراتو لازمم نیست عوضش کنی فقت باید مقاومت بهشون اضافه کنی باید جریان بیساش محدود تر بشه ولی نه اینطوری که جریان خروجیت کم بشه! اینو 2 صفحه قبل هم نوشته بودم ولی دیگه بستگی به حوصله خودت داره با این پتانسیومترهای دقیق ( اسمش یادم نیست اون آبی ها) باید انجامش بده یه جایی میره که برای کارت مناسبه

برو ببینم چیکار میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            :nice:

خوب من فهمیدم مشکلت کجاست اگر از ای سی نیست پس همون ترانزیستورتو داری میبری بتلای منطقه اشباعش!

راستش هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه و برای درست کردنش فقط باید کالیبره کنی مدارتو اونم قسمت ترانزیستوراتو لازمم نیست عوضش کنی فقت باید مقاومت بهشون اضافه کنی باید جریان بیساش محدود تر بشه ولی نه اینطوری که جریان خروجیت کم بشه! اینو 2 صفحه قبل هم نوشته بودم ولی دیگه بستگی به حوصله خودت داره با این پتانسیومترهای دقیق ( اسمش یادم نیست اون آبی ها) باید انجامش بده یه جایی میره که برای کارت مناسبه

برو ببینم چیکار میکنی
            خودم همش از این آبیا دارم و 50 کیلو و 500 کیلو و 1 مگ دارم . اکثر مقاومت ها رو متغیر گذاشتم و خیلی تغییرشون دادم ولی نشد و یا نور کم میشد یا سرعت خیلی زیاد میشد

خوب برای کم کردن جریان بیس این مقاومت متغیر رو کجا باید قرار بدم ؟

دیدگاه

باید بزاری سر راه جریانی که داری وارد بیس ترانزیستور اولیه میکنی و کم و زیادش کنی یه جایی خیلی خوب میشه...

بین یه چیزی هم الان بنظرم رسید اگر ترانزیستوراتو دارلینگتون بستی اون ترانزیستور اولیه خیلی بهره جریان بالایی داشته باشه( نسبت آمپری که به بیس میدی تقسیم بر جریان کلکتور رو میگن بهره جریان) این تنظیم کردن خیلی سخت میشه یا حتی غیر ممکن! سعی کن از یه ترانزیستور استفاده کنی که بهره جریان کمتری داشته باشه البته نه یه جوری که خروجی ای سی کم بیاره ها! میفهمی چی میگم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                باید بزاری سر راه جریانی که داری وارد بیس ترانزیستور اولیه میکنی و کم و زیادش کنی یه جایی خیلی خوب میشه...

بین یه چیزی هم الان بنظرم رسید اگر ترانزیستوراتو دارلینگتون بستی اون ترانزیستور اولیه خیلی بهره جریان بالایی داشته باشه( نسبت آمپری که به بیس میدی تقسیم بر جریان کلکتور رو میگن بهره جریان) این تنظیم کردن خیلی سخت میشه یا حتی غیر ممکن! سعی کن از یه ترانزیستور استفاده کنی که بهره جریان کمتری داشته باشه البته نه یه جوری که خروجی ای سی کم بیاره ها! میفهمی چی میگم؟
                شرمنده نه :icon_razz:
                ببین من دارلینگتون قبلاً بهم گفتن ولی فکر نکنم استفاده شده باشه چون دیگه اسمی ازش نیومد . آخه یک ترانزیستور 1 آمپر بهم نمیده و فقط یک LED توی 77 تا و در نتیجه 2 LED توی 144 تا روشن میشه .

حالا مقاومت رو قرار میدم . بازش چقدر باشه ؟ یعنی میخوام بدونم از 50 کیلو استفاده کنم یا 500 یا یک مگ ؟ چون حساسیتشون متفاوت هست .

شرمنده من انقدر هیچی نمیفهمما :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad_Sh_2020

شرمنده نه :icon_razz:
                  ببین من دارلینگتون قبلاً بهم گفتن ولی فکر نکنم استفاده شده باشه چون دیگه اسمی ازش نیومد . آخه یک ترانزیستور 1 آمپر بهم نمیده و فقط یک LED توی 77 تا و در نتیجه 2 LED توی 144 تا روشن میشه .

حالا مقاومت رو قرار میدم . بازش چقدر باشه ؟ یعنی میخوام بدونم از 50 کیلو استفاده کنم یا 500 یا یک مگ ؟ چون حساسیتشون متفاوت هست .

شرمنده من انقدر هیچی نمیفهمما :bye
                  روی کاغذ یه شماتیک از خروجی ای سی بکش ببینمش بهتره

از 100k اگر داشتی بهتر بود استفاده میکردی ولی با 50 و 500 امتحان کن

دیدگاه

به یک مشکل اساسی خوردم . وقتی داشتم تست میکردم تک LED رو یک دفعه دیدم 144 تا خاموش شد و هرکار کردم دیگه با مدار روشن نشد ولی در حالت عادی درست کار میکنن . تک LED هم نورش خیلی کم نمیشه موقع نفس کشیدن در صورتی که مقاومت بین ترانزیستور و آی سی برای تنظیم میزان کم شدن نور بود . امکان داره از چی باشه ؟ امکانش هست یک موقع دوتا پایه لحظه ای وصل شده باشن و چیزی سوخته باشه ؟ چطوری تست کنم ؟

دیدگاه

من تست های زیر رو کردم . پایه منفی LED را به منفی وصل کردم با مقاومت

1- پایه مثبت را به پایه 1 آی سی زدم فقط فلش خالی بود و میشد زمان فلش رو تغییر داد
                      2- پایه های 2 و 3 و 5 و 6 نورهای ضعیف و ثابتی داشتن
                      3- پایه 8 بهم نور نسبتاً مناسبی میده و نفس میکشه نور .
                      4-پایه خروجی ترانزیستور Q3 خیلی نور ضعیفی داره و اصلاً معلوم نیست نفس میکشه یا ثابته
                      5- پایه خروجی 2955 نور بهتری میده بهم و نفس میکشه اما با تاخیر .

حالا چکار کنم ؟ از چی هست ؟

دیدگاه

Q3 رو عوض کردی؟؟ درست شد یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          Q3 رو عوض کردی؟؟ درست شد یا نه؟
                          ممنون درست شد . خوب حالا برای تاخیر چکار کنیم ؟

دیدگاه

گفتی پتانسیومتر 1 مگا داری.؟؟
                            این پتانسیومتر رو با یه مقاومت بین 470 اهم تا 1 کیلو بین بیس 2955 و کلکتور Q3 بذار . مدار رو روشن بذار و آروم آروم شروع کن به چرخوندن پتانسیومتر. باید یه جایی تقریباً بشه همونی که میخوای. اگه نشد Q1-Q2 رو هم با مقاومتهاشون بذار توی مدار. نتیجه رو بگو تا بعد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              گفتی پتانسیومتر 1 مگا داری.؟؟
                              این پتانسیومتر رو با یه مقاومت بین 470 اهم تا 1 کیلو بین بیس 2955 و کلکتور Q3 بذار . مدار رو روشن بذار و آروم آروم شروع کن به چرخوندن پتانسیومتر. باید یه جایی تقریباً بشه همونی که میخوای. اگه نشد Q1-Q2 رو هم با مقاومتهاشون بذار توی مدار. نتیجه رو بگو تا بعد.
                              آقا نشد . تمام 1 مگ رو کم کم رفتم و نشد . مقاومت هم 470 گذاشتم و هم یک کیلو و هم متغیر . فقط باعث کاهش نور میشه ولی بازم در کمترین نور تاخیر داره .

دیدگاه

از دیشب خیلی چیزا رو تست کردم با مقاومت متغیر . تنها چیزی که پیدا کردم و تونستم تاخیر رو از بین ببرم مقاومت بین بیس Q3 و منفی بود که متغیر گذاشتم و تاخیر در حداکثر از بین رفت ولی خوب حالا تاخیر در خاموش دارم . یعنی من دوست ندارم مدارم بیش از 0.5 ثانیه خاموش بشه ولی اینجوری که تاخیر حداکثر حذف کردم 1 ثانیه در حداقل تاخیر دارم و شایدم کمی بیشتر . خیلی روش کار کردم ولی نشد . درضمن یکم نور حروجی بخاطر مقاومت کم شده .

منتظر نظراتتون هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...