اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم و زیاد کردن اتوماتیک نور LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم و زیاد کردن اتوماتیک نور LED

من نمیدونم کی اینطوری شد چون سرعت کم و زیاد شدن زیاد بود تو کارا و الان که کم کردم متوجه تاخیر شدم . ولی قبلاً که Q1,Q2 بودن و مدار دست نخورده بود درست جواب میداد .

ببین اوون مدار جدیده گذاشتم گفتم اگر راحت تر هست روی این کار کنیم . این اصلاً تاخیر نداره . بنظرت اگر ترانزیستورش فقط عوض کنم بهم 1 آمپر میده یا اینم باید 2 ترانزیستوری بشه ؟

دیدگاه

کاری که شما باید بکنی اینه که 2955 رو بذاری کنار و همون 2 تا LED رو بدون Q1-Q2 تست کنی ببینی تاخیر درسته یا نه. اگه نبود Q1-Q2 رو بذاری ببینی درست میشه یا نه. در واقع باید ببینی Q1-Q2 در تاخیر شما تاثیر دارند یا نه.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

فردا صبح حتماً تست میکنم . نظرتون در مورد جایگزین کردن BD140 یا BD 139 بجای 2955 چیه ؟ البته بعد از این تست ؟

ممنون میشم اوون مدار جدیده هم که گفتم نگاه کنید بگید با تعویض ترانزیستور کار من رو راه میندازه یا نه ؟ البته این مدار خیلی دقیق تر هست . شب بخیر

دیدگاه

ببینم بدون ترانزیستور مدار رو تست کردی بهت گفته بودم؟ با 1 led اونم دقیقا" بعد از خروجی ای سی op -amp اینکارو کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            ببینم بدون ترانزیستور مدار رو تست کردی بهت گفته بودم؟ با 1 led اونم دقیقا" بعد از خروجی ای سی op -amp اینکارو کردی؟
            نه تست نکردم . از همون جایی که میره برای اولین ترانزیستور بدم به LED ؟ پایه منفی هم بدم به منبع ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad_Sh_2020

نه تست نکردم . از همون جایی که میره برای اولین ترانزیستور بدم به LED ؟ پایه منفی هم بدم به منبع ؟
              آره دیگه قبل از هرگونه ترانزیستوری :biggrin:

ledآ‌رو بزار سر راه جریان جالا اگه از یه طرف کار نکرد برعکسش کن من خودم هیچوقت آنود و کاتد رو یاد نگرفتم :nice:

آره یه طرفش منفیه مدارته یه طرف led خروجی آی سی

دیدگاه

وقتی گذاشتم چه اتفاقی باید بیوفته ؟ خوب حیاطی هست + و منفی . چون اگر برعکس بزنم 144 تا میپره :biggrin:

یک سوال صفحه قبل کردم بی جواب موند . چرا بعضی LED ها تو حالت مدار سبز رنگ میشن ولی در حالت مستقیم آبی هستن همه ؟

چندتایی هم پر پر میکنن و چشمک میزنن انگار لامپ مهتابی نیم سوز ولی موقع اتصال عادی سالم هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad_Sh_2020
                  وقتی گذاشتم چه اتفاقی باید بیوفته ؟ خوب حیاطی هست + و منفی . چون اگر برعکس بزنم 144 تا میپره :biggrin:

یک سوال صفحه قبل کردم بی جواب موند . چرا بعضی LED ها تو حالت مدار سبز رنگ میشن ولی در حالت مستقیم آبی هستن همه ؟

چندتایی هم پر پر میکنن و چشمک میزنن انگار لامپ مهتابی نیم سوز ولی موقع اتصال عادی سالم هستن
                  1- نترس

2- من گفتم 1 دونه led نه 144 تا!

3- باید چشمک بزنه و اگر خاموش و روشن شدنش زمان برابری داشت یعنی از ترانزیستوره مشکلت! وگرنه از بایاس ای سی!

4-علت کم نور بودن یا رنگی شدن یا سوسو زدن اینه که شما led ها رو موازی وصل کردی و فقط با سری وصل کردن این مشکل حل میشه که بیخیالش بشی بهتره! چون باید حدود 400vآ‌توی مدارت ول بدی که کار حضرت فیله. :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

1- نترس

2- من گفتم 1 دونه led نه 144 تا!

3- باید چشمک بزنه و اگر خاموش و روشن شدنش زمان برابری داشت یعنی از ترانزیستوره مشکلت! وگرنه از بایاس ای سی!

4-علت کم نور بودن یا رنگی شدن یا سوسو زدن اینه که شما led ها رو موازی وصل کردی و فقط با سری وصل کردن این مشکل حل میشه که بیخیالش بشی بهتره! چون باید حدود 400vآ‌توی مدارت ول بدی که کار حضرت فیله. :NO:
                    آخه مدار به 144 تاش وصل شده :biggrin: .

ببین اینا 3تا 3تا سری هستن و بعد موازی . خوب چرا مثلاً تو اوون 3تا فقط یکیش سبز میشه نه 3تاش ؟ یعنی اگر یک شاخه از 48 شاخه بود درست بود . ولی اینجوری نیست

دیدگاه

فکر نمیکنم مشکل از بایاس آی سی باشه چون ظاهراً مدار اولش خوب کار میکرده و با تغییراتی که دادیم اینطوری شده.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ولی من اسرار دارم با 1 led تست بشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          ولی من اسرار دارم با 1 led تست بشه!
                          چشم تست میکنم

دیدگاه

سلام مجدد .
                            تست کردم . از آی سی 7 بهم جواب داد و بدون مشکل بود . حتی تایم رو حدود 5 ثانیه کردم و هیچ تاخیری نداشت ولی همزمان که اوونا روشن بودن تاخیر داشتن .
                            خوب حالا از 337 هست یا 2955 ؟ بنظرتون BD135 یا 139 استفاده کنم درست میشه ؟

دیدگاه

ببین من نمیدونم بچه ها تا کجا پیش رفتن حوصله ام ندارم بخونم گفتم حا لا یه نظری ام بدم دیگه شاید به دردتون بخوره
                              ببین یه دیمر بزن به برق 220 که یک سو ساز تمام شده بدون خازن صافی البته بعد با تغیر زا ویه اتش می تونی مثل دیوتی سایکل مدارو در ست کنی در ضمن این لینکو هم نگاه کن جالبه یه نرم افزار خیلی خیلی ساده واسه کار با 555 حتما بگیر کاملا عملیه 500 کیلو فک کنم باشه مقدار دیوتی سایکلو میدی مدارو میکشه واست
                              http://bargiri2.persiangig.com/Ss555.zip
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                                ببین من نمیدونم بچه ها تا کجا پیش رفتن حوصله ام ندارم بخونم گفتم حا لا یه نظری ام بدم دیگه شاید به دردتون بخوره
                                ببین یه دیمر بزن به برق 220 که یک سو ساز تمام شده بدون خازن صافی البته بعد با تغیر زا ویه اتش می تونی مثل دیوتی سایکل مدارو در ست کنی در ضمن این لینکو هم نگاه کن جالبه یه نرم افزار خیلی خیلی ساده واسه کار با 555 حتما بگیر کاملا عملیه 500 کیلو فک کنم باشه مقدار دیوتی سایکلو میدی مدارو میکشه واست
                                http://bargiri2.persiangig.com/Ss555.zip
                                دوست عزیز ممنون از راهنمایی . ولی این مدار 99% درست شده و الانم داره جواب میده . فقط میشه گفت یک باگ داره که وقتی نور به حداکثر میرسه یک تاخیر چند ثانیه ای داره . یعنی هرچی مدت زمان کم و زیاد شدن باشه موقع روشن شدن اوون زمان رو باز روشن میمونه .

دسوتان گفتم از پایه آی سی تست کن و تست کردم و هیچ مشکلی نداشت
                                پس از ترانزیستور یا نحوه بستن مدار هست .

منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X