اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] تلفن گویا (اطلاع دانشجو از نمرات بوسیله تلفن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تلفن گویا (اطلاع دانشجو از نمرات بوسیله خط تلفن )

سلام. خوبی شما؟
    فقط خواستم ازت تشکر کنم به خاطر این پروژه ای که این جا گذاشتی. خیلی بهم کمک کرد. از هر نظر هم عالی طراحی شده. مخصوصا مدار اشغال خط و پخش صدا. به این میگن یه طراحی حرفه ای. یک ترانزیستور با دو کاربرد. این جور طراحی رو فقط میشه تو رادیو یا تلویزیون دید! بهت تبریک میگم. موفق باشی

دیدگاه

سلام آقای نحوی
      حالتون خوبه؟ فکر کنم پروژه من رو یادتون باشه دیگه! تقریبا یه چیزیه تو مایه های تلفن گویای خودتون. با این تفاوت که به جای کامپیوتر از 8051 استفاده کردم. مشکل من تو دریافت کد تون هاست. برنامه من این طوریه که به محض اینکه آی سی MT8870 پالس مربوط به دریافت تون رو روی پایه STD ایجاد می کنه ، میکرو بلافاصله کد رو از روی پورت بر می داره. یعنی من برنامه رو این جوری نوشتم. اما در عمل این طور نیست. یعنی کاربر باید یک مقدار دست خودش رو روی دکمه های شماره گیر نگه داره تا میکرو متوجه این کد بشه. چون این پروژه تقریبا همون پروژه شماست ، فکر کردم شاید تجربه روبرو شدن با این مشکل رو داشته باشید. به نظر خودم که این مشکل اصلا موجه نیست! تا نظر شما چی باشه. ممنون

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
        چند تا نکته هست یکی اینکه شما باید بانس کلید های تلفن رو بگیرید یعنی زمانی که طرف کلید رو فشار میده ممکنه که چند بار قطع و وصل بشه برای همین داده میاد و میره یه چند لحظه صبر کنید تا زمانی که داده کاملا آماده شد بعد برش دارید .
        نکته دیگه هم اینکه مدار تقویت کننده سیگنال تن شما وابسته به فاصله مرکز تلفن تا دستگاه تلفن شما هست باید به این موضوع هم دقت کنید .
        موفق باشید .
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پاسخ : تلفن گویا (اطلاع دانشجو از نمرات بوسیله خط تلفن )

SALAM
          bebakhshid sithaye sedaye proje baz nemishavand
          .
          http://www.mnnahvi.persiangig.com/bests4ufiles/t1.zip
          http://www.mnnahvi.persiangig.com/bests4ufiles/t2.zip

komakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
          asoudnia63

دیدگاه

این لینکهای مستقیم برای دانلود هستند و کار میکنن.

***فارسی تایپ کنید.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام و تشکر از آقای نحوی .
              دوستان من از مدار اشغال خط و انکدر تن (پروژه آقای نحوی ) استفاده کردم . نکته ای که وجود داره اینه که در قسمت ورودی مدار انکدر تن بعد از رله ها یه دونه پل دیودی وجود داره . من وقتی خط تلفن را به پل دیودی می دم واز پل به مدار مربوط به mt8870 وصل میکنم هیچ دیتایی دریافت نمی کنم (نمی دونم به خاطر افت ولتاژ دیود ه یا ...؟؟؟؟! من از دیود 1n4007استفاده کردم )ولی وقتی پل دیودی را حذف می کنم دیتا دریافت میشه و البته تفاوتی هم نداره که جهت پلاریته ها (خط تلفن ) عوض بشه . حالا نمیدونم دلیش چیه ؟ آیا منطقه ما اینطوریه یا وجود پل دیودی برای مدار دریافت دیتا الزامی نیست؟ اگه جوابی به ذهنتون میرسه لطفا بگین .

دیدگاه

سلام.
                شاید سیگنال تنی که میاد دامنه اش کنه که پل دیودی باعث میشه تضعیف بشه.
                موفق باشید.

دیدگاه

سلام.
                  من می خواستم با میکرو کنترلر به خط تلفن وصل بشم و بتونم شماره تلفنی را بگیرم و سپس صدایی را ارسال کنم.
                  اگه امکان داره کمکم کنید.
                  ممنون.

دیدگاه

سلام.
                    نحوه وصل شدنش با این پروژه فرقی نداره، ولی شماره گیریش یه آی سی دیگه هست که من کار نکردم. پخش صدا روی خط هم مثل همین پروژه فکر کنم شدنی باشه.
                    موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                      آقای نحوی مشه بگی چه جوری میشه یک پالسی بفرستیم که تلفن زنگ بخوره؟

دیدگاه

سلام.
                        دوست عزیز سیگنال زنگ رو مرکز تلفن میفرسته، ولی اگه شما خودت میخواهی صدای زنگ یه تلفن رو در بیارید باید یه ولتاژ ac با دامنه 150 ولت و فرکانس حدود 50 براش ارسال کنید تا صدای زنگش در بیاد.(البته اطلاعاتم مال 4 سال پیشه یه تلورانس براش در نظر بگیرید :mrgreen

دیدگاه

سلام آقای نحوی
                          می شه توضیح دهید که میشه تمام قسمت سخت افزارشو روی مودم پیاده کرد یا خیر؟
                          کلا این سیستم تلفن های گویا مگه با مودم به سرور وصل نمی شند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_shot
                            سلام آقای نحوی
                            می شه توضیح دهید که میشه تمام قسمت سخت افزارشو روی مودم پیاده کرد یا خیر؟
                            کلا این سیستم تلفن های گویا مگه با مودم به سرور وصل نمی شند؟
                            بله میشه این کار رو با مودم انجام داد اما اونطوری در هر لحظه فقط یه کاربر میتونه از سیستم استفاده کنه. اگر بخواهید می تونید یه مالتی پورت بگیرید و بهش چند تا مودم سریال وصل کنید یا چند تا مودم USB رو به یه سیستم وصل کنید و به هر کدوم یه خط تلفن بدید تا سیستم تون چند کاربره بشه. اما این روش محدودیت داره و مناسب کارهای کوچکه. برای کاربردهای متوسط و بزرگ، بهتره از کارتهای CTI که رو اسلات PCI نصب میشن و به طور اختصاصی برای این منظور طراحی شده اند استفاده کنید.
                            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
                              توی توضیحات این پروژه ذکر شده که خازن های الکتولیتی باید 50 ولت باشند .
                              توی شماتیک پروژه دو خازن سرامیکی استفاده شده یکی برای آشکار ساز زنگ و دیگری برای تشخیص شماره . ولتاژ این خازن ها باید چند ولت باشه ؟

خازن آشکار ساز زنگ من معمولی گذاشتم جواب داد ، مقدارDC خوب حذف می کنه .

مقدار ولتاژ خازن 100 میکرو سرامیکی که توی تشخیص شماره استفاده شده برام مهمه .لطفا جواب بدید :sad:
                              یه جا رفتم 100 میکرو سرامیکی با ولتاژ 400 ولت بگیرم گفت احتمالا همچین خازنی وجود نداره.سرامیکی ها ظرفیت های کم دارن.
                              مجبور شدم 100 نانو 400 ولت بذارم ولی توی یه شرایطی جواب نمی ده . :cry2:

دیدگاه

لطفا فایل ها رو برام میل کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X