اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

dc/dc مبدل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

dc/dc مبدل

با سلام به دوستان گرامی.

من یه مداری دارم که خروجیش 5 ولت و 5 mA .
    می خوام با استفاده از اون یه مدار دیگه رو راه بندازم ولی جریان و ولتاژ مدار کافی نیست.
    قطعه ای سراغ دارین که بشه باهاش از این ولتاژ استفاده کرد و یه مبدل 24 ولت درست کرد جوری که جریان کافی رو هم بده؟

من 24 ولت رو از جای دیگه تامین کردم ولی مدار مبدل میخوام تا با استفاده از اون وقتی 5 ولت سرش می افته 24 توی خروجیش بیاد.
    جریان 200 میلی هم کارم رو راه میندازه.
    مهارت هر کس در مقابله با مشکلات زندگی بیش از هر کار دیگری که در عمر خود انجام خواهد داد،کیفیت زندگی وی را تعیین خواهد کرد.

پاسخ : dc/dc مبدل

اگه منظورتون اینه که از 5 ولت 5 میلی آمپر 24 ولت 200 میلی آمپر ایجاد کنی باید بگم غیر ممکنه.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

منظور اینه که با استفاده از مدارات ترانزیستوری یا IC یه 24ولت رو با استفاده از مشخصاتی که گفتم کنترل کنم. وقتی 5 ولت دارم خروجی مدار 0 بشه ، وقتی 0 دارم 24 رو بندازه توی خروجی تا ازش مثلا برای روشن کردن رله یا سنسور یا هر چیز دیگه استفاده کنم.
      مهارت هر کس در مقابله با مشکلات زندگی بیش از هر کار دیگری که در عمر خود انجام خواهد داد،کیفیت زندگی وی را تعیین خواهد کرد.

دیدگاه

یعنی منبع 24 ولتی شما جداست و فقط یه سوئیچ الکترونیکی لازم دارید؟؟
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دایی جان
          اینجا که بهتر از ایمیله!!!
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            دایی جان
            اینجا که بهتر از ایمیله!!!
            دقیقا همین طوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              یعنی منبع 24 ولتی شما جداست و فقط یه سوئیچ الکترونیکی لازم دارید؟؟
              بله من همین طوری که شما گفتید نیاز به سوئیچ دارم ولی مداری که دوستان کشیدن نیاز منو تامین نمیکنه.
              منبع 24 از یه جایی می آد و قراره به جای دیگه بره و من فقط باید کنترلش کنم. :rolleyes:

دیدگاه

این مدار هم سوئیچه دایی جان!!!

دیدگاه

من مدار بالا رو با BC107 بستم داغ می کنه تا وقتی که ترانزیستور بسوزه.

دیدگاه

یه مدار خودم با ماسفت بستم .
                    دقیقا همون چیزیه که می خوام .ولی تا حالا 3 تا ماسفت سوزونده. :cry:
                    نوع ماسفتهای استفاده شده BSS89 هستن. دوستان راهنمایی کنن چرا ماسفت ها می سوزن؟
                    اینم لینک عکس مدار:
                    http://www.ecapic.ir/image/ECA-100331080020.jpg

دیدگاه

این مدار با مداری که من برات گذاشتم فرق چندانی نداره. فقط یه اینورتر(NOT) بهش اضافه کردی.
                      اما اشکالات:
                      1- یه دیود هرزگرد باید موازی با رله بزاری تا در موقع قطع رله ولتاژ القایی باعث سوختن ماسفت نشه.
                      2- مقاومت R2 بی مصرف مونده!!! پس برش دار.
                      3- مقاومت R3 باید 10 کیلو اهم بشه.
                      4- با LED باید مقاومت سری کنی.

دیدگاه

دوست عزیز بهترین راه استفاده از L298 که مدارش هم خیلی ساده است.
                        تضمینی کار میده . تو سایت یه سرچی کن کلی اطلاعات بدرد بخور پیدا میکنی
                        این هم دیتاشیت این IC کاملا کارت رو راه میندازه.
                        http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/22437/STMICROELECTRONICS/L298/+Q2FFJuxPKhwSPhxpH/ZVVSM+oZhxx+/datasheet.pdf
                        موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X