اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر USB

داداش من کا ر نمیکنه امتحان کن اصلا 5 ولت را نمی ندازه :angry:
    چرا یه نظر فنی نمیدا بگه ما باید ولتاژو زیاد کنیم با ترانس هم سخته :cry2: :cry:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

با این مدارای ضرب کننده ولتاژ نمیشه کاری کرد؟

دیدگاه

اقای مجتبی بهادر عزیز مدار شما فک کنم اشتباه باشه جریانپاور در حد 20 امپرم میشه و وقتی اون مقاومت به 1 اهم برسه دود :mrgreen: میکنه در ضمن اصلا گوشی نوکیا با 5 ولت شارژ نمیشه کمترین جریان شارژ باید 300 میلی امپر باشه که این جریان در ولتاژ6.5 ولت به وجود میا د من قبال با باطری های 4.5 امپر که 6 ولتی هستن و تو بعضی ماشین های شارژی استفاده شده به صورت مستقیم استفاده کردم که جواب نداد
        باید ولتاژت به 7 ولت برسه و یدونه مقا ومت 5 اهم باهاش سری کنی (1 وات)
        و به ورودی شارژو بزنی این مشخصات ان 95 بود که چنان فرقی با ان 70 نداره چون هر دوشون سوزنی میخورن
        در ضمن اقای علی علی پور ریکنده
        باید یک مدار اینورتر بزاری تا بتونی از مدار ضرب کننده ولتاژ استفاده کنی :nerd:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اره داداش مجتبی با استفاده از قا نون خودت دستاتو میبندم
          ببین شما گفتی یه مقاومت با منبع ولتاژ 5 ولت که usb باشه باید موازی کرد درسته اقای بهادر عزیز
          خوب usb میتونه 2 امپر بده البته تا 500 میلی امپر مجازیم بکشیم بعد اون ممکنه مین بردت بسوزه
          خوب داداش شما فک کن مقدار مقا ومت شد 5 اهم جریانش میشه 1 امپر بدون اینکه ولتاژش تغیر کنه
          خوب توان رو مقاومت میشه جریان ضرب در ولتاژ 1*5 میشه 5 وات ینی یه گرمایی که حدودا یک هشتمه توان یدونه هویست خوب خوبه داداش حالا میتن بردت هی سیستمو ریست میکنه تا پورت usb نسوزه :cry2:

دیدگاه

داداش نمیشه از ای سی های سویچینگ افزایش ولتاژ استفاده کرد؟
            lt1073 چطوره؟ البته من خودم کار نکردم و اون رو توی یه کتابی دیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
              اره داداش مجتبی با استفاده از قا نون خودت دستاتو میبندم
              ببین شما گفتی یه مقاومت با منبع ولتاژ 5 ولت که usb باشه باید موازی کرد درسته اقای بهادر عزیز
              خوب usb میتونه 2 امپر بده البته تا 500 میلی امپر مجازیم بکشیم بعد اون ممکنه مین بردت بسوزه
              خوب داداش شما فک کن مقدار مقا ومت شد 5 اهم جریانش میشه 1 امپر بدون اینکه ولتاژش تغیر کنه
              خوب توان رو مقاومت میشه جریان ضرب در ولتاژ 1*5 میشه 5 وات ینی یه گرمایی که حدودا یک هشتمه توان یدونه هویست خوب خوبه داداش حالا میتن بردت هی سیستمو ریست میکنه تا پورت usb نسوزه :cry2:
              ولی تو بازم روشن میکنی تا بسوزه اخه ما دروغ میگیم و 8 ساله دروغ دروغ کار کردیم :cry2:
              ببین دوست من مداری که من دادم یاد آوری قانون اهم بود که هیچ کدوم از دوستان اشاره نکرده بودن. من از پاور کامپیوتر خبر ندارم که نهایتا میشه 500 میلی آمپر ازش کشید یا نه؟. شما که میخوای با USB شارژ کنی باید این رو تحقیق کرده باشی و بدونی که نمیشه 500 میلی بیشتر کشید (من بازم صحت این موضوع رو نمیدونم) با فرض درست بودن حرف شما، میشه یه مقاومت با شبکه قبل، سری کنی تا امپدانس کل شبکه بالا بره و جریانی از پاور کشیده نشه. موفق باشید
              چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

اره درسته اون قانون اهم که جای خود داره ولی جریان پاور یه سیمو میسوزونه :eek:
                مقاومت بدبخت چه گناهی داره :cry2:
                انشالا با کمک هم یه راه حل پیدا میکنیم که نه مقاومت بسوزه نه سیم :mrgreen: (نه سیخ بسوزه نه کباب) :mrgreen:

دیدگاه

داداش نمیشه از ای سی های سویچینگ افزایش ولتاژ استفاده کرد؟
                  lt1073 چطوره؟ البته من خودم کار نکردم و اون رو توی یه کتابی دیدم

دیدگاه

توی مین های معمولی میشه تا 900 میلی آمپر از usb کشید

دیدگاه

سلام .برای این کارا خیلی دستگاه ها توی بازار هست مثل شارژر های خورشیدی .به نظر من یه مبدل 3 ولت به 5 ولت بسازین بهتره.که توی اینترنت هم هست.ولی توی بازار پیدا نمیشه.حالا اگه کسی مداری آسان پیدا کرد یه خبری بده.

دیدگاه

به دلیل کمبود وقت توی اینجا ننوشتم هیچ وقت،که حتما مدار محافظ یادتون نره.حتما مدارتون رو باید گام به گام درست و مطابق اصول درست کنید.چون قطعات موبایل خیلی حساس هستند.من تنها یه مدار تهیه ی ولتاژ جریان ساده رو معرفی کردم و امیدوارم دوستان با کمک از فکرشون و ساختن مدار محافظ و دیگر ملزومات تکمیلش کنن
                        شکر که این سرا را دست بشر نداد
                        ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
                        ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X