پاسخ : IrDA
اول از همه خواهش میکنم جناب Selva این شماتیک رو ویرایش کنند و کوچیکش بکنند .صفحه کاملا خراب شده .
-
شماتیک Selva کاملا درست و عملیه . این همون کاریه که من قبلا کردم ولی با قطعات دیگه .
-
ببینید اصول کار اینطوریه که آی سی گیرنده امواج ریموت رو دریافت میکنه و دمدوله میکنه یعنی فرکانس کریر رو
از پالسها جدا میکنه و خروجیش فقط پالس صفر و یکه . حالا آی سی 555 میاد و دوباره کریر رو برای ارسال
استاندارد میسازه و توسط یک ترانزیستور و دیود فرستنده به سمت TV و یا دیگر وسایل ارسال میکنه .
حالا چرا مدارت کار نکرده :
احتمال زیاد از آی سی مناسب برای ورودی استفاده نکردی که شمارشو بعدا بهتون میگم .
دوم اینکه فرکانسی که 555 تولید میکنه با استانداردهای وسایل صوتی و تصویری مچ نیست
و باید مقادیراسیلاتور 555 دوباره محاسبه شود که من اینکار رو میکنم .
مطمئن باشید همین مدار بخوبی کار خواهد کرد . من نقشه اصلاح شده اون رو میزارم .
فقط میشه یکی بگه معنی این جمله چیه :
But I bet I Will
اول از همه خواهش میکنم جناب Selva این شماتیک رو ویرایش کنند و کوچیکش بکنند .صفحه کاملا خراب شده .
-
شماتیک Selva کاملا درست و عملیه . این همون کاریه که من قبلا کردم ولی با قطعات دیگه .
-
ببینید اصول کار اینطوریه که آی سی گیرنده امواج ریموت رو دریافت میکنه و دمدوله میکنه یعنی فرکانس کریر رو
از پالسها جدا میکنه و خروجیش فقط پالس صفر و یکه . حالا آی سی 555 میاد و دوباره کریر رو برای ارسال
استاندارد میسازه و توسط یک ترانزیستور و دیود فرستنده به سمت TV و یا دیگر وسایل ارسال میکنه .
حالا چرا مدارت کار نکرده :
احتمال زیاد از آی سی مناسب برای ورودی استفاده نکردی که شمارشو بعدا بهتون میگم .
دوم اینکه فرکانسی که 555 تولید میکنه با استانداردهای وسایل صوتی و تصویری مچ نیست
و باید مقادیراسیلاتور 555 دوباره محاسبه شود که من اینکار رو میکنم .
مطمئن باشید همین مدار بخوبی کار خواهد کرد . من نقشه اصلاح شده اون رو میزارم .
فقط میشه یکی بگه معنی این جمله چیه :
But I bet I Will
دیدگاه