اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت منبع تغذیه از طریق خط تلفن

مرکز مخابرات فیوز های دیر سوز ( یا مدار الکترونیکی مشابه ) دارند که در صورت افزایش جریان مصرفی ، مدار تلفن را قطع می کنند.

دقیقا نمیدونم جریان مجاز چقدر است .

به فرض متناوب کردنش ، کلی تلفات در ترانس دارید .....

بسته به نسبت ترانس ولتاژ رو میتونید پایین و جریان را میتونید بالا ببرید یا برعکس

موفق باشید

دیدگاه

با سلام به همه دوستان . من دوست دارم این تاپیک نیمه کاره رو با کمک همدیگه به یه جایی برسونیم . نمیدونم آقای محمود کریمی در مورد این تاپیک به نتیجه ای رسیدن یا نه . من چون پروژه کارشناسی خودم در ارتباط با تلفنه خیلی مایلم که بدونم چطوری باید از خط تلفن به عنوان منبع تغذیه ای که بتونه جریان در حدود 60 میلی آمپر را تامین بکنه استفاده کرد(چه در حالت on-hookو چه در حالت hook-off) . اصلا آیا چنین امکانی وجود داره ؟؟!!! من اون فایل telephone refrence book رو مطالعه کردم ولی مداری که اونجا به عنوان منبع تغذیه طراحی شده قادره جریان بسیار کمیو تامین کنه .حالا چه جوری میشه این جریان را افزایش داد (یادمون باشه قرار نیست منبع تغذیه ای وجود داشته باشه ) موضوعیه که دوست دارم به کمک شما دوستان عزیز در این تاپیک دنبال بشه نا بلکه بتونیم یه مدار کابردی و مفیدی رو در انتهای این تاپیک داشته باشیم . از همه ی عزیزانی که در این مورد مایلند کمک کنند خوا هش میکنم که منو یاری کنند . از همتون ممنونم .

دیدگاه

سلام دوستان ممنون از اطلاعاتی که دادین.
        اما من که خودم نتونستم از لینک های بالا استفاده کنم.اگه لطف کنید لینک رو چک کنید و هم اینکه یه توضیح جامع تر بزارید ممنون میشم.
        :job:

دیدگاه

دوست عزیز قبلا سوئیچ ها مکانیکی بودند یه کاری می شد کرد اما حالا نه چون الان از سوئیچ های کامپوتری استفاده می کنند که جریان خیلی کمی دارد و در حالت پالسی فقط خط قطع نمی شه که در آن صورت هم برای شما پول می اندازد که فکر نکنم به صرفه باشد.

دیدگاه

سلام

بحث جالبی هست ولی یه نکته مهم رو فراموش کردین این موضوع ساخت و یا طراحی محسوب نمیشه با یه مثال توضیح میدم
            چطوری میشه با بنزین باک ماشین همسایه ماشین خودمونو رو شن کنیم اداره مخابرات برا راه اندازی خطوطش یه مقدار محدود پتانسیل یا ولتاژ روی خط میزاره درست نیست ما از اون استغاده کنیم چون باعث اخطلال در مخابرات میشه من 10 سال قبل این کارو کردم و یه جورایی خونه رو روشن کردم از خط تلفن از نول و لوله آب و.... ولی فرض کنید همه این مدار دزدیدن توان از مخابراتو داشته باشن مخابرات مجبوره یه نیروگاه احداث کنه

موفق باشین البته قصد جسارت نداشتم خیلی خوبه که ذهن به سمت ابادانی بره

دیدگاه

باز سلام فراموش کردم اینو بگم
              منابع انرژی در اطراف ما هست مه داره از بین میره بهتره اونها رو بازیافت منیم مثل امواج رادیویی تا 3 ولت 1 میلی میشه کرفت مداراتشم هست اگه سرچ کنید رادیوی بدون باطری پیدا میکنین
              موفق باشین

دیدگاه

عالی بود :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X