اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فوری :ساختن دستگاهی برای مشخص شدن توان مصرفی در وسایل خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فوری :ساختن دستگاهی برای مشخص شدن توان مصرفی در وسایل خانگی

بچه ها من یه حلقه دو لوپ نوشتم با این عنوان
    Do
    Conter = Conter + 1
    Locate 1 , 1

V = Getadc(0)
    I = Getadc(1)
    If V > Vv Then Vv = V
    If I > Ii Then Ii = I

If Conter > 500 Then Goto Lcdd

Loop
    500 بار از ورودی انالوگ نمونه برداری میکنه
    تقسیم بر رادیکال 2 میکنه بعد ولتاژ اصلی میاد
    برنامه رو میخواین بفرستم ؟
    در ضمن اگه dc کنم نمیشه کسینوس فی رو بسنجم فقط با یه دیود نیم سیکل های منفی رو به زمین اتصال کوتاه میکنم نا ولتاژ های منفی روی adc نیفته شماتیک بکشم میزارم
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : فوری :ساختن دستگاهی برای مشخص شدن توا&#1606

این شماتیک مدار
      شرمنده که عجله ای شد یکم ضایع هستش
      خوب کار قطعات
      مقاومت 0.2 اهم که من به جای 2 تا 24 تا 2.2 اهم گذاشتم که جریان تا 20 امپر هم بشه کشید
      موازی هم دیگه شده و مقا ومت معادل کمتر از 0.1 اهمه
      خوب دیود ها وظیفه اتصال کوتاه ولتاژ منفی رو به زمین دارن و اون مقاومت 1 کیلو اهم هم برای جلو گیری از انفجار دیود هستش تو جریان های بالا وقتی ولتاژ مقاومت زیاد میشه دیوده میسوخت که با افزودن مقاومت 1 کیلو بالای r3 درستش کردم
      r3 مصرف کنندست بار لامپ متور یا هر چی
      r5 , r4 تقسیم ولتاژ 220 ولترو انجام میدن تا به ورودی adc داده بشه
      سعی کنید به جای r4 از پتانسیومتر 1 کیلو استفاده کنید واسه کالیبراسیون ولتاژ نشان داده شده
      اون 2تا ac هم برق شهرمونه
      اگه سوالی بود هستم خد متتون شرمنده یکم قاطی پاتیه
      عکس حجمش بالاست صبر کنید لود شه
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
        فکر نکنم . چون کل جریان داره از مدار عبور میآ‌کنه . اگه از همون اول DC بشه که دیگه جریان AC نداریم.
        احتمالا قبل از اعمال به میکرو DC شده
        در ضمن حامد جون اگه از CT استفاده میآ‌کردی نه مشکل مقاومت داشتی، نه افت ولتاژ، نه دقت کم، نه محدود شدن به این چند آمپر!
        کو چند امپر؟
        20 امپره پسر گل :eek:
        در ضمن دباره میگم این ولتاژ کم رو نمیشه یک سو کرد مگه فرکانس چقدره ؟
        مستقیما به میکرو دادم فقط برای اینکه میکرو خراب نشه نیم سیکل - هاشو با دیود قطع کردم زمین کردم به شماتیک نگاه کنید
        میکرو در این حالت میتونه فرکانس و کسی نوس فی روبسنجه اگه یکسو و جریان dc به میکرو بدی به درد نمیخوره

نوشته اصلی توسط SeGMeX
        لطف میکنید شماتیک مدار رو بزارید . چون برای ولتاژ های پایین فکر نکنم عملی باشه !
        واسه ولتاژ های بیشتر از 5 ولت عملی هستش
        نوشته اصلی توسط narek
        سوال اینه که اگه مثلا 1 آمپر از مقاومت 0.1 اهمی عبور کنه افت ولتاژش میشه 0.1 ولت، حالا یکسو کردن این 0.1 ولته مصیبته چون اصلا دیودها روشن نمیشن که یکسو کنه
        تو این شکلی هم که آقا حامد گذاشته 2 تا دیود دیده میشه اینا کارشون چیه؟؟
        اقا حامد ممنون میشم اگه یه توضیح اجمالی بفرمایید :redface:
        اینم توضیح اجمالی ببینید فکر کنید یه دیود رو با ورودی adc موازی کردی به صورت بر عکس خوب اگه به adcولتاژ بدی دیود چون بایاس معکوسه خاموشه خوب ولی وقتی نیم سیکل منفی میاد دیود تو منفی 0.7 ولت روشن میشه و نمی زاره ولتاژ معکوس رو ورودی از 0.7 زیاد تر بشه فقط کارش اونه که محافضت میکنه از adc فکر کنم ضروری باشه استفاده از اون

دیدگاه

منظورم 50 به بالا بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
            سلام
            دوست عزیز بهتره از سنسور جریان استفاده کنید. من یک پروژه برای اندازه گیری کسینوس فی بستم که در این پروژه جریان و ولتاژ هم محاسبه کردم. همچنین نقشه و توضیحات کاملی هم دادم می تونید از لینک زیر دانلود کنید.
            اگر سوالی بود می تونید همینجا بپرسید.(البته روشی که دوستان گفتند هم خوبه ولی صنعتی نیست)
            موفق باشید
            http://hayatieng.com/index.php?option=com_content&view=article& id=84:1389-08-01-21-29-15&catid=44:1389-01-07-20-43-13&Itemid=77
            آقای حیاتی این مدار و سنسور حساسیتش در چه حده آیا میشه با این مدار ضریب توان مثلا یک لامپ کم مصرف 10 واتی را اندازه گرفت .چون سوال من در این تاپیک هم این است
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45741.0
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

بچه ها من به یه نتیجه ای رسیدم
              اون اینه که برای عبور جریان از یک مقاومت خیلی کم کمتر از اون مقداری که من گذاشتم
              مال من 0.1 بود یه مقاومت 0.01 بزاریم و بعد با یا اپ امپ با ضریب تقویت 10 برابر به ورودی a to d اعمال کنیدم در این حالت تو جریان 25 امپر توان افت شده روی مقاومت ها 6 وات میشه فک کنم 6 وات واسه 10 تا مقا ومت چیزی نباشه
              البته اینو میتونیم با یه سیم انجام بدیم یه سیم شماره 2.5 رو 10 سانت طول داشته باشه فک کنم بشه همین کارو با هاش کرد اپ امپ هم خیلی راحت میتونه تا 1000 برابرم تقویت کنه
              بازم اگه وقت شد تستش میکنم
              فلا که مشغول vs1003 هستم (mp3 pleyer)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                بچه ها من به یه نتیجه ای رسیدم
                اون اینه که برای عبور جریان از یک مقاومت خیلی کم کمتر از اون مقداری که من گذاشتم
                مال من 0.1 بود یه مقاومت 0.01 بزاریم و بعد با یا اپ امپ با ضریب تقویت 10 برابر به ورودی a to d اعمال کنیدم در این حالت تو جریان 25 امپر توان افت شده روی مقاومت ها 6 وات میشه فک کنم 6 وات واسه 10 تا مقا ومت چیزی نباشه
                البته اینو میتونیم با یه سیم انجام بدیم یه سیم شماره 2.5 رو 10 سانت طول داشته باشه فک کنم بشه همین کارو با هاش کرد اپ امپ هم خیلی راحت میتونه تا 1000 برابرم تقویت کنه
                بازم اگه وقت شد تستش میکنم
                فلا که مشغول vs1003 هستم (mp3 pleyer)
                چرا گیر دادی به مقاومت؟
                این همه سنسور و ترانس CT وجود داره.
                چرا الکی حجم مدار رو زیاد میآ‌کنی؟

دیدگاه

حمید جون می دونی چرا چون الان تو فروش گاه یه سنسور جریان 50 امپری دیدم 15000تومن :eek: :eek:
                  اصلا این ترانس ct چیه یه عکسی یه طرز کاری یه چیزی بابا
                  حجم مدار زیاد نمیشه توی اهمترو باز کن 5 سانت سیم هست قطرشم فک کنم 2 میلی متره 20 امپر می سنجه
                  از اول با مقاومت حال کردم
                  ما منتظریم حمید جون از ترانس ct بگو :redface:

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29719.0
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Current_transformer

دیدگاه

سلام
                      استفاده از سنورای هال بهتره جون هم دیسی رو میشه خوند هم توان اتلافی مثل سیتی نداره

خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                      چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                      ژان پل سارتر
                      [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                        این شماتیک مدار
                        شرمنده که عجله ای شد یکم ضایع هستش
                        خوب کار قطعات
                        مقاومت 0.2 اهم که من به جای 2 تا 24 تا 2.2 اهم گذاشتم که جریان تا 20 امپر هم بشه کشید
                        موازی هم دیگه شده و مقا ومت معادل کمتر از 0.1 اهمه
                        خوب دیود ها وظیفه اتصال کوتاه ولتاژ منفی رو به زمین دارن و اون مقاومت 1 کیلو اهم هم برای جلو گیری از انفجار دیود هستش تو جریان های بالا وقتی ولتاژ مقاومت زیاد میشه دیوده میسوخت که با افزودن مقاومت 1 کیلو بالای r3 درستش کردم
                        r3 مصرف کنندست بار لامپ متور یا هر چی
                        r5 , r4 تقسیم ولتاژ 220 ولترو انجام میدن تا به ورودی adc داده بشه
                        سعی کنید به جای r4 از پتانسیومتر 1 کیلو استفاده کنید واسه کالیبراسیون ولتاژ نشان داده شده
                        اون 2تا ac هم برق شهرمونه
                        اگه سوالی بود هستم خد متتون شرمنده یکم قاطی پاتیه
                        عکس حجمش بالاست صبر کنید لود شه
                        سلام
                        من از نقشه چیزی نفهمیدم
                        میشه کمی بیشتر توضیح بدی ؟
                        بعد اینکه زمین رو چه جوری درست کردین ؟ نول همون زمینه ؟

دیدگاه

بله این مدار یک مشکل دارره و اون هم اینه که به هیچ وجه ایزوله نیست یعنی اینکه ممکنه تو پایه میکرو ولتاژ ac 220 ولتی باشه
                          زمین به نول وصل میشه
                          فکر کنم این مدار یکمی غلطه
                          ببینید
                          http://bargiri3.persiangig.com/ampermetr%20ac.jpg

فقط اون دیود ها شمارو مشغول نکنه فقط تو سیکل های منفی ولتاژ های بیشتر از -0.6 رو برش میده
                          مدار اینه شرمنده نتونستم تو پروتیوس بکشم

دیدگاه

یه سوال دیگه :
                            شما چه جوری مقدار ولتاژ رو میخونی ؟
                            آخه با فرض حذف مقدار منفی موج ، قسمت مثبتش که متفیره و میتونه صفر تا مقدار ماکس داشته باشه ؟؟؟؟

شرمنده که من بی سواتم !

دیدگاه

سلام اقای درود سوال خوبیه و بنده اونو تو تاپیک صفحه اول توضیح دادم این دیگه کا برنامه داخل میکرو هستش به عبارت دیگه به مدت 2 سیکل پشت سر هم از ورودی نمونه برداریی
                              میکنه
                              بیشترین مقدارو پیدا میکنه
                              تقسیم بر رادیکار دو=vefe
                              خیلی اسونه :applause:

دیدگاه

یه سوال چرت :

حداکثر avr برای چه فرکانسی جواب میده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X