سلام. من تازه عضو این فروم شدم. یه راه حل میخواستم که خیلی دنبال جوابش هستم. از اساتید محترم اطفا کمک کنید. ما یه کتری برقی داریم که یک سره هست به برق میزنی روشن میشه آب جوش امد باید از برق بکشیش. حالا من میستام بدونم چجوری میشه کاری کرد که خود به خود بعد جوش امدن خاموش بشه؟ باید بهش ترموستات وصل کرد؟ کجاش؟ چجوری؟ لطفا کمک کنید مرسی :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتوماتیک کردن کتری برقب.فورررررری لطفا مکم کنید:(
Collapse
X
-
پاسخ : اتوماتیک کردن کتری برقب.فورررررری لطفا مکم کنید:(
سلام
اگه میخای کارتون فوری راه بیوفته پیشنهاد میکنم که برید یه قوری یا غوری برقی بخری که مطمئن تره . :mrgreen:
شوخی میکنم برادر
شما بگو هدفت یاد گرفتنه یا فقط کارت راه بیوفته کافیه ؟
اگه منظور یاد گرفتنه یه جوری با هم پیش میریم که بتونی یه دماسنج دیجیتال بسازی که اتومات کنترل کنه دمای قوری یا غوری رو . :mrgreen:
نگران هم نباش من کامل کمکت می منم ، ( دارم رو یه پروژه پالایشگاه کار میکنم ، جونیام از این کارای شما کردیم )نینیم به دنیا اومد
-
پاسخ : اتوماتیک کردن کتری برقب.فورررررری لطفا مکم کنید:(
بهتره از یه سنسور از سریه pt استفاده کنی که خروجی اهم میده و مستقیما می تونی بزاریش تو سماورت!
بعد با یه میکرو دما رو بخونی.حالا 2 تا بحث پیش میاد 1.سماور برقی رو خیلی راحت میشه با یه رله برقشو قطع و وصل کرد یا یا یه دیمر هیترشو کنترل کرد 2.واسه سماورای گازی یه خورده فرق میکنه.یه شیر برقی باید بزاری سرراه گازش و از یه جرقه زنه برقیم واسه روشن کردنش استفاده کنی.یعنی هرلحظه دما رو بخونی اگه از یه مقداری بیشتر شد(آب جوش اومد) سماور و خاموش کنی بعد که اب داشت سرد می شد دوباره روشن کنی اینجوری آب همیشه جوشه :nice:
اگه سوالی بود در خدمتیم
دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم
دیدگاه
دیدگاه