اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتوم برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باتوم برقی

ببینید من ترانس ورودی مدار رو گفتم 3 پایه باشه .....
    در ثانی تمام ترانزیستورهای دنیا 3 یا 4 پایه هستند....شما برای مصارف معمولی شک نکنید که همه ترانزیستورهاتون 3 پایه خواهند بود.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      اگه قصد کار علمی نداری، می تونی فلاش یک دوربین عکاسی قدیمی رو برداری و استفاده کنی ، فقط کنار فلزات از اون استفاده نکن

:twisted: :twisted:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavoshgar

من که تا حالا تراتزیستور 2n3055 سه پایه ندیدم.
        دوست عزیز

2n3055 هم سه پایه است ... ولی یک پایه آن ، بدنه آن است

موفق باشید

دیدگاه

دیدید گفتم مبتدی هستم
          ولی من که تا حالا تراتزیستور 2n3055 سه پایه ندیدم.ولی خوب متشکرم که گفتید.همین فردا می رم تهیش می کنم.
          در آخر بازم اگه نکته ای بذهنتون می رسه هرچه قدر هم که سادست لطفا بگید.
          بازم متشکرم
          به این ترانزیستورها اصطلاحا ( قابلمه ای ) می گند
          بدنه کلکتور
          با اهمتر می تونی به ساده گی بقیه پایه ها رو تشخیص بدی

دیدگاه

اوه خدای من
            عجب سوتی
            از همه دوستان بابت ضایعاتی که به بار آوردم معذرت می خوام.
            امیر علی جان . بله ترانسم سه پایه است . و در مورد ترانزیستور هم حرف شما درسته و من هم همین کار رو کردم. یعنی پایه کلکتور رو بدنه در نظر گرفتم.
            حالا اگه چیز دیگه ای بنظرتون می رسه ممنون میشم راهنمایی کنید. البته تا فردا من یک عکس از مداری که ساختم رو اینجا می زارم تا راحتر بتونیم تجزیه تحلیلش کنیم.
            در مورد نظر لیدای عزیز هم فکر جالبی به نظر می رسه اما اگر بیشتر توضیح بدن ممنون می شم.

دیدگاه

نمیشه از یک چیزی مثل کویل ماشین استفاده کرد

دیدگاه

و یک سوال دیگه: با افزایش ولتاژ برقگرقتگی در بدن بیشتر می شه یا شدن جریان؟
                در این مورد (برق گرفتگی و برق زدگی) یه مقاله ای بود که می خواستم واستون بذارم ولی برنامش اجازه کپی کردن متن رو نمیداد. ولی از اون قسمتش که مورد نظر شما بود یه عکس گرفتم که در پایین میتونید ببینید.
                البته اگه دوستان راهی پیشنهاد کنن که بشه متنشو کپی پیست کرد همشو میذارم.

دیدگاه

از دوست عزیزم freedom_truth به خاطر اطلاعاتی که دادن ممنونم.
                  اما یک سوال.من یک کویل تلوزیون دارم( نخندین ها اسمش رو نمی دونم) از این تلوزیون های کوچیک. می خواستم بدونم آیا از اون هم می شه استفاده کرد؟شنیدم برق قوی داره

دیدگاه

سلام
                    نگران نباش من هم اسمش رو نمیدونم. :mrgreen: ولی فکر کنم بهش میگن "های ولتاژ " . (اگه همونی باشه که من فکر میکنم.)
                    آره همونطور که از اسمش معلومه ولتاژش زیاده ولی فکر نکنم به درد بیهوش کردن بخوره! من خودم تا حالا امتحان نکردم!! :biggrin:

موفق نباشی (البته در این مورد خاص چون خطرناکه!) :biggrin:

دیدگاه

متشکر اطلاعات خیلی جالبی بودن
                      این مقالتون در چه قالبی هست که نمیشه کپی کرد؟ خوب کل مقاله رو بزارین اینجا :icon_razz:
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        این مقالتون در چه قالبی هست که نمیشه کپی کرد؟ خوب کل مقاله رو بزارین اینجا :icon_razz:
                        این مقاله توی یه مجموعه مزخرف آموزشی فیزیک هست که خودش یه محیط مستقل داره و با نرم افزارهای دیگه باز نمیشه .حجمش خیلی زیاده نمیشه پلود کرد. تازه! بدون CD هم اجرا نمیشه!
                        خلاصه یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی!

دیدگاه

http://www.divshare.com/download/526359-fd5
                          این اون چیزی که من ساختمش.اصل کیت فکر کنم مال مشهد کیت باشه اما لیست قطعات نداده بودن بی معرفتا. تا فردا یک عکس از مداری که ساختم هم می گیریم وا یناجا می زارم.

دیدگاه

سلام

دیدگاه

سلام دوستان.
                              اگر کسی می خواد باتوم برقی درست کنه(که من یه موقه می خواستم درست کنم) اول باید بدونه که ولتاژ خروجی مدارش dcباشه یا ac .اصلاٌ باید بدونه که کدومش خطرناکتر هستش البته من خیلی درباره اینکه dcخطرناک تر هستش یاacتحقیق کردم ولی به جواب نرسیدم یک استاد میگه dcیکی میگیac یه کتاب میگه dcیه کتاب میگه ac.اخرم نفهمیدم چه ولتاژ و جریانی و از چه نوع باید به بدن داد تا به بدن یک شوک درست و حسابی وارد شه.

امارها میگه که ولتاژ بالای 30 ولت dc احتمال مرگ هست ولی من خودم باتوم برقی با ولتاژ 900کیلو ولت (البته جریانشو نمی دونم ) دیدم که از روی لباس طرفو چند متر پرت میکنه.

امید وارم که موفق باشیم.

دیدگاه

تا اونجایی که من می دونم ولتاژ dc در حد بالاش باعث سوختگی در محل برق گرفتگی می شه اما ولتاژ ac باعث شوک شدید و حتی از کار انداختن قلب طرف می شه . اما در کل نظر من به ولتاژ ac است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X