اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن 6 تا led سفید با یک ترانزیستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن 6 تا led سفید با یک ترانزیستور

سلام.
    عید بر همه شماها مبارک باشه.
    من می خوام با یک ترازیستور BC547 تعداد 6 عدد LED سفید رو با شدت روشنایی زیاد روشن کنم. آیا 1 عدد ترازیستور کافی است؟
    ممنون

پاسخ : روشن کردن 6 تا led سفید با یک ترانزیستور

نوشته اصلی توسط feshwari
    من می خوام با یک ترازیستور BC547 تعداد 6 عدد LED سفید رو با شدت روشنایی زیاد روشن کنم. آیا 1 عدد ترازیستور کافی است؟
    منظور از LED پرنور چیست؟
    اگه منظورت POWER LED است که اصلا برای آن به درد نمی خورد.
    اگه منظورت LED لیزری است که بله تا 40تا هم میتوانی به آن وصل کنی
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
      بهترین و استاندارد ترین کار اینه که شما یه دونه از LED هات رو روشن کنی و با آمپرمتر جریانی رو که میکشه رو بفهمی .بعد ضربش کن توی ولتاژی که دادی بهش تا بتونی توان مصرفی رو به دست بیاری .
      حالا مثلا اگه هر کدوم 100 میلی وات توان مصرفیشون باشه ، 6 تاش میشه 600 میلی وات .بعد باید بری دیتاشیت ترانزیستور رو بخونی ببینی تا چه حدی میتونه جریان تحمل کنه .
      همیشه 3 در صد بالاتر در نظر بگیر توانت رو تو کارای طراحیت .
      :smile:
      نینیم به دنیا اومد

دیدگاه

برخلاف صحبتهای جناب نیاورانی باید بگم که اول از همه خودت باید جریان LED رو تعیین کنی
        این هم برمیگرده به اینکه منبعت چیه ؟ باتری یا تغذیه خارجی مثل آداپتور .
        برای مدارات طراحی شده با باتری معمولا حداقل جریان رو در نظر میگیرن .

بعد اینکه جریان ممتد یا Continues هر ترانزیستور با جریان پالسی اون زمین تا زیر زمین
        تفاوت داره اینو تو دیتاشیت هر قطعه نوشتند . معمولا جریان ممتد خیلی پایین تر از جریان
        پالسی هستش .

بنظرم کشیدن جریانی در حدود 100 میلی آمپر بصورت ممتد ار BC547 اونرو بشدت داغ
        و غیر مطمئن میکنه .
        توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alpha+
          برخلاف صحبتهای جناب نیاورانی باید بگم که اول از همه خودت باید جریان LED رو تعیین کنی
          این هم برمیگرده به اینکه منبعت چیه ؟ باتری یا تغذیه خارجی مثل آداپتور .
          برای مدارات طراحی شده با باتری معمولا حداقل جریان رو در نظر میگیرن .

بعد اینکه جریان ممتد یا Continues هر ترانزیستور با جریان پالسی اون زمین تا زیر زمین
          تفاوت داره اینو تو دیتاشیت هر قطعه نوشتند . معمولا جریان ممتد خیلی پایین تر از جریان
          پالسی هستش .

بنظرم کشیدن جریانی در حدود 100 میلی آمپر بصورت ممتد ار BC547 اونرو بشدت داغ
          و غیر مطمئن میکنه .
          شما در کل با من مشکل داری نکته :
          1- جناب به آقایون میگن ، من خانمم ، باید بگی سرکار خانم .کلاس چندمی پسرم ؟
          1-یعنی چی ؟ :خودت باید جریان LED رو تعیین کنی :eek: یعنی ما بهش بگیم که انقدر جریان مصرف کن ؟ oo:
          اگر هم دقت کرده باشی دیدی که گفته بودم مثلا 100 میلی آمپر :biggrin:
          پیشهاد میکنم آقای آلفا مشکلات شخصیت با من رو با مسائل کاری قاطی نکنی
          این دفه اگه تکرار بشه جور دیگه ای برخورد میکنم
          .اینجا جای تبادل اطلاعات علمیه ، نه اینکه .... :
          از همه معذرت میخوام به خاطر مسائل حاشیه ای :redface:
          نینیم به دنیا اومد

دیدگاه

نمیخواهم موجب گیج شدن شما شوم برای همین یک پروژه RGBW را مثال میزنم.
            شما این مدار رقص نور را ببین که 4تا خروجی برای 4 رنگ دارد و هر خروجی آن را با همین ترانزیستور تقویت کردم که هر کدام به 34تا دیود هایبرایت متصل میشود.کمی گرم میشود ولی مشگلی ایجاد نمیکند
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
              نمیخواهم موجب گیج شدن شما شوم برای همین یک پروژه RGBW را مثال میزنم.
              شما این مدار رقص نور را ببین که 4تا خروجی برای 4 رنگ دارد و هر خروجی آن را با همین ترانزیستور تقویت کردم که هر کدام به 34تا دیود هایبرایت متصل میشود.کمی گرم میشود ولی مشگلی ایجاد نمیکند
              ممنون آقای MEGAMAN بی زحمت میشه نقشه مدار رو بزارید ؟
              در ضمن یه سوال ! این چراغ های تزئینی که تو شهر نصب می کنند میشه دقیق بگید به چه صورت کار می کنن ؟
              آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                ممنون آقای MEGAMAN بی زحمت میشه نقشه مدار رو بزارید ؟
                در ضمن یه سوال ! این چراغ های تزئینی که تو شهر نصب می کنند میشه دقیق بگید به چه صورت کار می کنن ؟
                بله چشم سعی میکنم تا صبح یا فردا شماتیک و هگز آن را در این تایپیست قرار دهم.

چراغ های 7رنگ توسط یک میکرو چیپ برای کنترل رنگ استفاده میشود که تایم چنج رنگ رو از یک کریستال ساعت میگیرد .برای همین اگر به هر تعداد از یک تیپ آنها همزمان برق وصل کنیم به صورت هماهنگ رنگ هایشان تغییر میکند.

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X