اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پری آمپلی فایر و آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پری آمپلی فایر و آمپلی فایر

میشه بگین فرق پری آمپلی فایر و آمپلی فایر چیه؟؟؟؟

پاسخ : پری آمپلی فایر و آمپلی فایر

سلام
    آمپلی فایر که کارش مشخصه: تقویت سیگنال ورودی. ولی وظیفه پری آمپلی فایر ، تامین سیگنال ورودی آمپلی فایر در موارد استفاده از میکروفون هست.
    همونطور که می دونید ، میکروفون به تنهایی نمی تونه تو خروجیش سیگنال داشته باشه بلکه باید مداری داشته باشیم که میکروفون بهش وصل بشه و سیگنالی متناظر با ارتعاشات دیافراگم میکروفون بسازه. ( این ارتعاشات ، بر حسب نوع میکروفون ، باعث تغییراتی در امپدانس ، راکتانس یا .... میکروفون میشه. )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramin-hosseini
      میشه بگین فرق پری آمپلی فایر و آمپلی فایر چیه؟؟؟؟

دیدگاه

ببین چند حالت داره!
        1- زمانی هست که مثلا ورودی آمپلی فایر قراره وصل بشه به یک میکروفون!
        در امپلی فایر ها پارامتری وجود داره به نام Input Sensivity که مشخص میکنه که امپلی فایر به ازای چه سطح دامنه ای از ورودی توان نامی رو به بار تحویل میده. معمولا بین 0V8 و 1V5 ولت rms هست. ولی خروجی میکروفون ها در حد 5 تا 20 میلی ولت هست! حالا خودت قضاوت کن تو بود میکروفون رو یکراست وصل می کردی به امپلی فایر؟ :rolleyes:

2- زمانی هست سطح سیگنال درست هست ولی باید قبل از اعمال اون یکسری پردازش رو صدا انجام بشه! مثلا یک دست گاهی خروجی رو به صورت تفاضلی می فرسته خوب قبلش باید ....

3- یه زمانی هست که باید ورودی رو از یکسری فیلتر ها بگذرونن که معروف ترینشون هم استاندارد RIAA هست! می تونی در موردش سرچ بزنی!

4- یک زمانی هست که چون مقاومت ورودی آمپلی فایر کم هست اول سیگنال رو بافر می کنن تا روی طبقه قبل بویژه Slew Rate تاثیر نذاره! اینم خودش یکجور پری هست!

HTH - Shahriar
        Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

دوست عزیز من به سختی می توانم توضیح بدم ولی سعی میکنم:
          کل مدار تقویت کننده ها متشکلند از:قسمت ورودی ,قسمت اماده کننده برای خروجی و قسمت خروجی.دوست دیگری قبلا اشاره کردنند که برای میکرفن فقط قرار دادن قسمت خروجی کافی نیست به دلایل زیر:
          1)تغذیه نا مناسب مدار خروجی تقویت کننده:
          مثلا سیگنال ورودی نمی تواند ترانزیستور(لامپ) را تعمین کند و یا اینکه h پارامتر ترانزیستور پایین است
          2)تحریف سیگنال :
          وقتی که شکل ورودی سیگنال و شکل خروجی ان متفاوت باشد
          حال قسمت ورودی و قسمت اماده کننده برای خروجی _ نامیده میشود پری امپری فایر.
          اساسا تعداد مدارهای تقویت کننده را از روی گرافیک مشخص می کنند

دیدگاه

سلام
            میشه خروجی امپلی فایر کامپیوتر رو زیاد کرد؟
            بی زحمت یه کم توضیح بدید برام !
            ممنونم :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shadi1366
              سلام
              میشه خروجی امپلی فایر کامپیوتر رو زیاد کرد؟
              بی زحمت یه کم توضیح بدید برام !
              ممنونم :cry:
              اگه منظورتون بلندتر کردن صدای اسپیکر هستش خوب نه.باید یه آمپلی براش بسازید.چیز زیادی هم هزینه نداره.بخواین راهنمایی می کنم.
              اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

جهت تقویت با بهره بالا از آی سی های STK استفاده کن.
                از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
                گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

سلام به همه منم یک سوال مشابه دارم
                  از پری واسه تقویت اولیه مدار میشه استفاده کرد (برا موزیک )یعنی کمک کنه تو خروجی مدار صدای بیشتری داشته باشیم
                  من میخوام با آیسی tda7377 یک آمپ استریو 30w بسازم
                  واسه موزیک اصلا لازم هست که پری استفاده کنیم
                  یک سوال دیگه آیا پری میتونه صداهای اضافه مدار رو کم کنه یا بگیره و باعث شفافی صدا بشه
                  همیجور سوال میاد توذهنم شرمنده :nice:
                  من یک آمپ 40 استریو با tda2004 ساختم یک صدایی اضافه داره یعنی انگار صدای ترانس از باندا میاد
                  میخوام آمپم تو حالت سکوت بدون صدا باشه چارش چیه (از کتاب بخت آور صدای واقعا خوبی هم داره)
                  یکی گفت که از منبع تغذیه سویچینگ استفاده کنم مشکلم از بین میره
                  مدار سویچینگ برا آمپها خوبه اگه خوبه راهنماییم کنین و مداراتشو هم بزارین و چیزهای دیگه هم اگه به ذهنتون میرسه که بتونه به ما یک آمپ با صدای صاف تحویل بده ، بگین همراه با نقشه و تصاویر و... که قابل فهمتره ممنون
                  :biggrin:
                  kohsarimog@gmail.com
                  بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
                  [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوباره :cry:
                    ممنون که توجه زیاد شد به مطلب من
                    یعنی کسی نبود که یک کمک کوچولو مارو کنه از دست ااین صدای ناجر راحت شیم
                    kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

خوب دوست من سال 2007 یه بنده خدایی اشتباهاً اینجا پست زده و شما هم مجدداً همون اشتباه رو کردی. این سوال تو انجمن مدارات صوتی میپرسیدی رفیق.
                      در مجموع پری هیچکدام از مواردی که شما خواستید رو انجام نمیده. پری کارش تقویت سیگنالهای خیلی خیلی ضعیفه. شما مدار رو برای موزیک میخوای. پس منبع صوتی شما هر چی که باشه مثل MP3 PLAYER یا کامپیوتر یا هر چیز دیگه خودش پری داره که داره به شما موزیک تحویل میده. پری نه تنها نویز رو نمیگیره بلگه حساسیتش نسبت به نویز صدها برابر بیشتر از آمپلیه. یعنی نویز پذیریش بیشتره.
                      مشکل شما از تغذیه است که احتمالاً از ترانسهای آماده بازار استفاده میکنید. ترانس با کیفیت تهیه کنید مشکل حل میشه.البته شیلد کردن ورودی مدار و مسیر سیمکشی خیلی خیلی مهمه. تا حد امکان از سیمهای شیلد و کوتاه و دور از ترانس تغذیه استفاده کنید.
                      موفق باشید. :bye
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استادashk دست شما درد نکنه که منو راهنمایی کردین :nerd:
                        :bye
                        kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

سلام
                          امپلی فایر های قدیم لامپی دیگه کاربر د دارند
                          جدیدترین ویرایش توسط محسن زارع 344; ۱۶:۲۸ ۱۴۰۰/۰۳/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن زارع 344 نمایش پست ها
                            سلام
                            امپلی فایر های قدیم لامپی دیگه کاربر د دارند
                            با سلام به شما .....بله کاربرد دارند و نسبت به امپلیفایر های ترانزیستوری کیفیت صدا ی خوبی هم دارند ...

دیدگاه

سلام
                              من دوتا دارم از خیلی سال پیش اینها را نگه داشتم می خواهم بفروشمش نه از قیمتش می دانم نه از جایی که بشود بفروشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X