اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ بدون ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش ولتاژ بدون ترانس

7660 ؟ oo:

نشدنیه دوست من . اولا ماکزیمم تغذیه اون همش 6.5 ولته دوما خروجی هم نسبت به ورودی ایزوله نیست . پس برای بدست آوردن مثلا 30 ولت در خروجی ، باید 3 تا منبع مجزای 5 ولت داشته باشید تا هر چیپ رو به یک منبع وصل کنید و سپس خروجی ها رو با هم سری کنید تا در نهایت بشه 30 ولت که اصلا جالب نیست ...

یا منظورتون چیز دیگه ایه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
      با سلام

با آی سی8 پایه 7660 که مبدل ولتاژ ساده 5+ به 5- می باشد.( 10+ به 10- ، حد اکثر مجاز آن است.)
      و با بستن چند طبقه از آن در سطوح مختلف ولتاژ ، می توانید به ولتاژ هدف براسید. ( جریان محدودی خواهد داشت.)

اگر هم با ولتاژ منفی ، مشکل داشته باشید ، از ]ی سی 232 استفاده کنید.

با سپاس

به نظر من هم فکر جالبی نیست. البته منظورتون از این که گفتید بستن چند طبقه رو متوجه نشدم. منظورتون همون سری کردنه؟
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
        با سلام

با آی سی8 پایه 7660 که مبدل ولتاژ ساده 5+ به 5- می باشد.( 10+ به 10- ، حد اکثر مجاز آن است.)
        و با بستن چند طبقه از آن در سطوح مختلف ولتاژ ، می توانید به ولتاژ هدف براسید. ( جریان محدودی خواهد داشت.)

اگر هم با ولتاژ منفی ، مشکل داشته باشید ، از ]ی سی 232 استفاده کنید.

با سپاس
        مدار مورد نظر:
        برای ولتاژهای کم و جریان ضعیف:

ویژگی:

ورودی 5+ و زمین.
        خروجی :45- و 5+ و زمین.
        غیر ایزوله .
        جریان کم.

5 عدد آی سی 7660 و 11 عدد خازن 10 میکرو. ( 6000 تومان )

با سپاس
        برای ولتاژهای ورودی بزرگتر و جریان بالاتر ، بدون ترانس ، باید از تکنیکهای دیگر استفاده نمود...

گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

oo: oo: oo:
          نمی دونم دوست من ولی در دیتا شیت نوشته ماکزیمم ولتاژ اعمالی به Vin یا همون تغذیه ، همش 6.5 ولته . اما مدار بالا به راحتی اومده 10 ولت ، 40 ولت و حتی 60 ولت oo: رو به Vin داده که نشدنیه ...

دیدگاه

حالا بهتره بحث نکنیم.
            جناب solsal، شما خودتون از این مدار استفاده کردید؟
            البته مساله یه چیز دیگه ای هم هست که شما بهش دقت نکردید، اونم اینه که این مدار یه کم بزرگ میشه ها!!! oo:
            دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

با سلام مجدد،

از توجه جناب PERSIAN.BRIGHT و جناب پورآزاد تشکر می کنم.
              مدل های دیگری از 7660 هستند که تا 10 ولت تغذیه را قبول می کنند.( LMC7660 )
              ولتاژ تغذیه آی سی های 2و3و4و5 ، 10 ولت است و تغذیه آی سی 1 ، با 5 ولت برقرار شده است.
              با آی سی مورد نظر شما که حداکثر 6.5 ولت است، مدار فوق نیاز به تصحیح خواهد داشت.

جناب پورآزاد ، من از این مدار استفاده نکرده ام.
              در دیتا شیت ( LMC7660 ) به ولتاژ بالاتر از طریق مدار CASCADE رسیده است. و این مدار توسعه یافته آن است.
              و عملی می باشد.

با توجه به اینکه ، ایجاد کننده تاپیک ، مشخصات ولتاژ X و جریان هدف ( بدون ترانس و 10 برابر نمودن ولتاژ X ) را مشخص ننموده اند،
              با فرض اینکه بالاخره به هر دلیل می خواهیم ، بدون ترانس و سلف اجرا کنیم!
              یکی از روشهایی که می توان گفت ، استفاده از مدارات Switched Capacitors در حالت پاور می باشد.
              به عبارت دیگر مدارات داخلی 7660 را با Mosfet پاور و لاجیک ترانزیستوری و خازن های پر ظرفیت ، پیاده سازی کنیم.

با سپاس

گشتی در لاله زار
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                با توجه به اینکه ، ایجاد کننده تاپیک ، مشخصات ولتاژ X و جریان هدف ( بدون ترانس و 10 برابر نمودن ولتاژ X ) را مشخص ننموده اند،
                با فرض اینکه بالاخره به هر دلیل می خواهیم ، بدون ترانس و سلف اجرا کنیم!
                حرف شما درسته مهندس جان، اما همون اول تاپیک، که الان نمیشه اینجا qoute کنم دوستمون خواسته که یه پیز جمع و جور باشه. گفت که واسش پمپ دیودی (همون چند برابر کننده خازنی) و 555 یه کم بزرگه. فعلاً هم که معلوم نیست چرا نمیاد دنبال جواب سوالش :eek:
                اما مدار شما مدار جالبی بود. من بهتون پیشنهاد می کنم شما اگه مقدور هست براتون، یه مدار برای مثلاً ولتاژ 24+ ولت (همینجوری گفتم) با همین آی سی طراحی کنید و نقشه اون رو توی سایت (توی یه تاپیک جدا و با توضیحات کامل) پلود کنین. اگه به درد سوال کننده نخوره، به درد ما که می خوره

دیدگاه

سلام
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43919.0
                  مولای من
                  نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

مداری در این سایت قرار دادم که فکر میکنم به دردت بخوره در تالار الکترونیک سری بزن
                    http://04.kiansat.net/index.php

دیدگاه

لطفا صبر کنید...