اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه بخور سرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه بخور سرد

خوب شما اگه بتونی مشخص کنی که ولتاژ تو چه بازه هایی هست اون وقت بهتر میشه در مورد تولید سیگنال فکر کرد. آی سی هایی هستند که ولتاژ مثبت و منفی بالا رو می تونن تولید کنن. توی انجمن سرچ کنی می تونی یه عالمه رو پیدا کنی.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
      مدارش چیز خاصی نداره،چند تا مقاومت،خازن،سلف،دیود،و یه ترانزیستور c945
      یه ترانس با ولتاژ 48 ولت AC داره که بعد تبدیل به DC میشه 60 ولت.
      اینایی که شمردی ، کلی برای خودشون آدمند!
      پس میخواستی چی داشته باشه ، تا تحویلش بگیری؟

شمارش رو تو سایت دیتا شیت هم که سرچ کردم نبود
      بهتر بود ،شمارش رو میگفتی شاید دوستای دیگه ات ، سر نخی برات پیدا کنند.
      البته هر چی شماره روی قطعه هست، بگو. شاید اون شماره ای که شما میگی ، کد قطعه نباشه.
      بهتر از همه عکس از قطعه و مدارت هست.

از فرکانس 50hz بگیر تا 4Mhz که توسط یه میکرو تولید کرده بودم رو با ترانزیستور c945 به سنسور دادم،ولی دریغ از یه لرزش کوچک
      خوب این فرکانس رو با چه دامنه ای بهش دادی؟
      بهتره از اون C945 روی خود برد استفاده نکنی! ممکنه آسیب دیده باشه! البته حتما خودت رعایت میکنی، گفتم شاید یه وقت حواست نباشه!

دیدگاه

با سلام
        دوست عزیز،اولا از نظر من مداری که فاقد ترانزیستور و آی سی های آنالوگ یا دیجیتال و با قطعات کم باشه پیچیده نیست.
        دوما من با بردبرد کار می کنم،پس حتما باید از قطعات فاقد لحیم استفاده کنم،سوما هر قطعه ای رو که بخوام
        داخل مدار قرار بدم،اول تستش میکنم تا از عملکردش مطمئن بشم.
        قطعه مورد نظر هم مفقود شده متاسفانه،اگر نه حتما این کار رو می کردم.شکلش دقیقا شبیه رگلاتور هستش،
        البته پشتش فلزی نیست.واسه خنک کردش تو دستگاه رو شاسی فلزی پیچ شده بود.
        این هم مدار دستگاه بخور ساز سانی مدل 380
        اگر سوالی راجع به مدار دستگاه داشتین بپرسین.مدار رو با نرم افزار الکترونیک ورکبنچ طراحی کردم که فایلش و زمیمه کردم به همراه عکسش.

http://www.pic.iran-forum.ir/images/x63v9exz9ush9cmmh7a.jpg

http://www.yasiupload.com/uploads/13...3047034521.rar

گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
        "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

با سلام
          خوب.خوشبختانه مشکل تا حدودی حل شد. :wow:
          به جای اون قطعه از ترانزیستور BU407 استفاده کردم که راه افتاد.
          اما نه مثل روز اول. :sad: شاید 20% کارایی اولش.فرکانس خروجی مدار حدود 100Hz هستش.یعنی چیزی که تو هیچ سایتی ندیدم.اول فکر کردم مشکل از فرکانس هست.با چرخوندن پتانسیومتر دیدم بهتر شد نوسان سنسور،اما فرکانس اضافه نشده بود،بلکه ولتاژ زیاد شده بود.با مولتی متر AC که تست کردم ولتاژ رو بالا تر از 1000 ولت،و با DC زیر 100 ولت نشون میداد.حالا کدومش رو باید اهمیت داد DC یا AC ؟...
          دوستان ترانزیستور منفی ولتاژ بالا چه رنجی تو بازار هست؟
          بین 6 شماره که از دیتاشیت در آورده بودم فقط همین Bu407 گیرم اومد که به نظرم ضعیفه چون زود گرم میشه.
          ترانزیستوری که استفاده کردم مشخصاتش اینه: BU407 SI-N 330V 7A 65W 0.75us
          حالا یه چیزی میخوام تو این مایه ها :
          2SC5047 SI-N 1600V 25A 250W
          2SC5244A SI-N 1600V 30A 200W
          به فروشنده ها که میگی چی میخوای می گن شماره بیار...،شماره هم که میبری میگن نداریم.
          فکر میکنم شماره ترانزیستورهای اونا رو داشته باشم زودتر به نتیجه میرسم.

گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

سلام خودتو زیاد اذیت نکن اونن قطعه به این راحتی گیر نمیاد بهتره بری نمایندگیش اون قسمت و کامل دارن حول و حوش 15 تومن قیمتش پکیجشم کامله.

دیدگاه

با سلام
              دوست عزیز حرف شما متین،اما کو نمایندگی معتبر؟!!!
              رفتم نمایندگیش (البته به قول خودشون نمایندگی،به قول من تعمیراتی) میگه دستگاه شو بیار اینجا 3 هفته بمونه بعد شاید مدار کاملش رو شرکت بیاره.تازه بیاره هم دستت نمیده خودش میزاره.این شد جواب؟!...
              تو عصر امروز،صحبت از 1 ساعت و 1 روز هست نه 3 هفته،اونم شاید.
              نامرد باشم اگه خودم این و راه نندازم.تا چند روز دیگه خبرای خوش آیندی خواهم داشت.
              انشاءلله

دیدگاه

با سلام
                دوستان 2 هفته پیش مدارش درست شد با همون ترانزیستور و تغیرات تو سلفها.

دیدگاه

سلام به همه اساتید
                  موضوعات بالا رو خوندم ولی بالاخره متوجه نشدم که اصولا صرف وقت و هزینه روی این پروژه برای رسیدن به جواب عملی معقوله یا نه؟ :question:
                  و اینکه آیا بعداز ساخت با نمونه تجاریش برابری میکنه ؟ :question:
                  خوشحال میشم نظر اساتید رو بدونم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tad
                    سلام به همه اساتید
                    موضوعات بالا رو خوندم ولی بالاخره متوجه نشدم که اصولا صرف وقت و هزینه روی این پروژه برای رسیدن به جواب عملی معقوله یا نه؟ :question:
                    و اینکه آیا بعداز ساخت با نمونه تجاریش برابری میکنه ؟ :question:
                    خوشحال میشم نظر اساتید رو بدونم :smile:
                    یکی جواب این آقارو بده برای من هم همچین سوالی پیش اومده
                    وقتی به نعمتآ‌ها عادی نگاه میآ‌کنید حجاب عادت شما را کور میآ‌کند.
                    کلید همه بدبختیآ‌ها در دو چیز است؛ تنبلی و بیآ‌حوصلگی.
                    حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآ‌دارد به اوج خواستهآ‌های خود میآ‌رسد .
                    اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyedmohsenho
                      یکی جواب این آقارو بده برای من هم همچین سوالی پیش اومده
                      سلام اگه این طوری فکر کنیم حتی اینورتر سه فاز هم ساختش به صرفه نیست چون کشور چین با ارزونترین قیمت این وسیله پرکاربرد تو صنعت رو برامون میزنه ولی مسئله هایی که تو انجام این پروژه ها پیش میاد وحل کردن اون مسائل مهمه
                      مثلا تو همین مدار مسائلی که پیش میاد 1.ساختن فرکانس1.7 مگاهرتز 2.تقویت این فرکانس تا ولتاژ 30ولت
                      حالا برای حل همین دو مسئله ساده شما باید انواع مدارهای اسیلاتور رو برید یاد بگیرید فیلتر کردنشو یاد بگیرید چون باید تقویت هم بشه پس باید سوئیچی پیدا کنید که تو این فرکانس کار کنه نحوه کوپلاژ بین دو طبقه رو یاد بگیریدو.....اگه همه اینارو بلدید که خوش به حالتون چون هر کدوم از اینها ممکنه تو ده تا پروژه دیگه هم به کارتون بیاد واگه بلد نیستید بهتره از این دست پروژه ها رو انجام بدید البته اگه به الکترونیک علاقه دارید و احتمالا میخواهید از این راه پول دربیارید.
                      امیدوارم مطلب رو رسونده باشم وحداقل تو انجمن تخصصی برق و الکترونیک دیگه از این سوالا پرسیده نشه.

دیدگاه

آقا بیخودی دردسر نکشید!! اولین و تنها تولید کننده رطوبت سرد تو آسیا شرکت بابای من هستش که همین عکسی که گذاشتید طرح کاملا کپی شده چین از ایرانه با این تفاوت که شدت بخار چینی خیییییلی کمتر از مدل ایرانیشه! تازه اونا به علت کیفیت کمشون سریع میسوزن و هیچ جا چون پیزو اصل ندارن و بلد نیستن درست نمیکنند!! این پیزو خاصه،خود ما اینارو از آلمان وارد میکنیم.
                        اگه خواستید میتونید به وبسایت شرکت ما www.mehavaran.com یا وبلاگ www.mehavaran.blogfa.com برید و ببینید
                        اگه سوالی دیشتید به من ایمیل بدید shayan.shirvani@gmail.com
                        اگرم کسی دستگاه چینی داره میخواد تعمیر بشه به من بگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan-shirvani
                          آقا بیخودی دردسر نکشید!! اولین و تنها تولید کننده رطوبت سرد تو آسیا شرکت بابای من هستش که همین عکسی که گذاشتید طرح کاملا کپی شده چین از ایرانه با این تفاوت که شدت بخار چینی خیییییلی کمتر از مدل ایرانیشه! تازه اونا به علت کیفیت کمشون سریع میسوزن و هیچ جا چون پیزو اصل ندارن و بلد نیستن درست نمیکنند!! این پیزو خاصه،خود ما اینارو از آلمان وارد میکنیم.
                          اگه خواستید میتونید به وبسایت شرکت ما www.mehavaran.com یا وبلاگ www.mehavaran.blogfa.com برید و ببینید
                          اگه سوالی دیشتید به من ایمیل بدید shayan.shirvani@gmail.com
                          اگرم کسی دستگاه چینی داره میخواد تعمیر بشه به من بگه.
                          یاد گیری دردسر کشیدن نیست من روی هر مداری کار میکنم با حساب هزینه های اولیه چینیش ارزونتره ولی به تولید انبوه که میرسه هم قیمت ارزونتر و هم کیفیت بالاتر از نوع چینی میشه اگر صنعتگران ما از اول مثل شما فکر نمیکردن الان وضعیت ما این نبود :cry2:
                          گل سرخ گل سرخ است و خار , خار . نه خار بد است و نه گل سرخ خوب . اگر انسان از روی زمین محو شود , گلها آنجا خواهند بود و خارها نیز آنجا . اما دیگر کسی نیست که بگوید گلهای سرخ خوبند و خارها بد !

دیدگاه

سلام

دوستان الان من اینو از کجا بگیرم؟؟؟ اسم کاملش چیه؟امروز کل لاله زار با جمهوریو امجدو گشتم کسی نداشت که

دیدگاه

مدار بخار سرد یک اسیلاتور ولی فرکانس خاصی نمی سازه که به پیزو بده بلکه خود پیزو به عنوان یکی از قطعات مدار اسیلاتور
                              استفاده شده و مثل کریستال به رزوناتس در میاد و حداکثر راندمان خودشو نشون میده که فرکانس در حدود التراسونیکه.
                              این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                              آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

سلام

دوستان الان من اینو از کجا بگیرم؟؟؟ اسم کاملش چیه؟امروز کل لاله زار با جمهوریو امجدو گشتم کسی نداشت که

:wow: :surprised:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X