اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ 1.8 به 3.6 ولت مستقیم (SMD LED(DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش ولتاژ 1.8 به 3.6 ولت مستقیم (SMD LED(DC

بار عرض سلام و خسته نباشید
    من مداری دارم که مربوط می شه به یک کیلومتر
    بک لایت یا نور زمینه این کیلومتر به رنگ نارنجی است،من خواستم که به رنگ سفید دربیارم بنابراین از led smd سفید استفاده کردم ولی متاسفانه روشن نمیشه (ولتاژ کم میاره)
    همانطور که می دانید ولتاژ 805 led smd سفید از نارنجی بیشتره یعنی رنگ نارنجی با اعمال ولتاز1.8 و30میلی آمپر روشن می شه ولی رنگ سفید با 3.6 و 20میلی آمپر روشن میشه

smd استفاده شده در این مدار به شماره 805 می باشد.

باید ذکر کنم که ولتاز و جریان led SMD ها توسط IC اصلی داده می شه و حتی با عوض کردن مقدار مقاومت در راه led نتوانستم که smd LED سفید را در مدار روشن کنم،چون ولتاز سر led ها در هر شرایطی 1.8 است و رنگ سفید روشن نمی شود

سوالی که بنده داریم این است که آیا می شود توسط IC افزاینده ولتاز که خیلی کوچیک باشه چون فضاش کمه این ولتاز را از 1.8 به 3.6 برسه؟

کلا ic افزاینده ولتاژ برای این کار وجود دارد در حجم کوچک؟
    آیا می توان از رله ای یا ترازیستوری که با این ولتاز کار کند و فرمان قطع و وصل بگیرد استفاده کرد؟

نمونه از مداری که من نیاز دارم البته در حد یک آی سی جمع و جور
    www.bascom.blogfa.com/post-133.aspx
    یا راه حل دیگه است دوستان منو راهنمایی کنند؟

با تشکر فراوان
    تا همیشه . . .

پاسخ : افزایش ولتاژ 1.8 به 3.6 ولت مستقیم (SMD LED(DC

بنام خدا
    با سلام
    نوشته اصلی توسط navid2630
    بار عرض سلام و خسته نباشید
    من مداری دارم که مربوط می شه به یک کیلومتر
    بک لایت یا نور زمینه این کیلومتر به رنگ نارنجی است،من خواستم که به رنگ سفید دربیارم بنابراین از led smd سفید استفاده کردم ولی متاسفانه روشن نمیشه (ولتاژ کم میاره)
    همانطور که می دانید ولتاژ 805 led smd سفید از نارنجی بیشتره یعنی رنگ نارنجی با اعمال ولتاز1.8 و30میلی آمپر روشن می شه ولی رنگ سفید با 3.6 و 20میلی آمپر روشن میشه

smd استفاده شده در این مدار به شماره 805 می باشد.

باید ذکر کنم که ولتاز و جریان led SMD ها توسط IC اصلی داده می شه و حتی با عوض کردن مقدار مقاومت در راه led نتوانستم که smd LED سفید را در مدار روشن کنم،چون ولتاز سر led ها در هر شرایطی 1.8 است و رنگ سفید روشن نمی شود

سوالی که بنده داریم این است که آیا می شود توسط IC افزاینده ولتاز که خیلی کوچیک باشه چون فضاش کمه این ولتاز را از 1.8 به 3.6 برسه؟

کلا ic افزاینده ولتاژ برای این کار وجود دارد در حجم کوچک؟
    آیا می توان از رله ای یا ترازیستوری که با این ولتاز کار کند و فرمان قطع و وصل بگیرد استفاده کرد؟

نمونه از مداری که من نیاز دارم البته در حد یک آی سی جمع و جور
    www.bascom.blogfa.com/post-133.aspx
    یا راه حل دیگه است دوستان منو راهنمایی کنند؟

با تشکر فراوان
    ..................
    دوست گرامی

تا اونجا که اطلاع دارم ، ال ای دی های سفید اس ام دی 1206 و 805 ، بصورت معمول و طبق اطلاعات کارخانه سازنده ، ولتاژ فورواردی بین 3.1 تا 3.3 ولت و همینطور پیک جریان مصرفی بین 15 تا 20 میلی آمپر دارند .

در مورد ال ای دی نارنجی هم ، فکر میکنم ، اطلاعات مصرف 30 میلی آمپری این ال ای دی ، صحیح نباشد .

بهر حال بفرمایید ، صفحه کیلومتر مربوط به چه ماشینی است ؟ پژو 206 ؟ لوگان ال 90 ؟ پژو پرشیا ؟

با احترام
    89/10/16

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری
      بنام خدا
      با سلامدوست گرامی

تا اونجا که اطلاع دارم ، ال ای دی های سفید اس ام دی 1206 و 805 ، بصورت معمول و طبق اطلاعات کارخانه سازنده ، ولتاژ فورواردی بین 3.1 تا 3.3 ولت و همینطور پیک جریان مصرفی بین 15 تا 20 میلی آمپر دارند .

در مورد ال ای دی نارنجی هم ، فکر میکنم ، اطلاعات مصرف 30 میلی آمپری این ال ای دی ، صحیح نباشد .

بهر حال بفرمایید ، صفحه کیلومتر مربوط به چه ماشینی است ؟ پژو 206 ؟ لوگان ال 90 ؟ پژو پرشیا ؟

با احترام
      89/10/16
      سلام دوست من
      ممنونم از پاسخ شما
      طبق اطلاعات این سایت در مورد LED SMD 805 با ولتاژ 3.6 و جریان 20 میلی آمپر کار می کند.
      http://www.dotlight.de/products/en/LEDs/LED-SMD/LED-SMD-805/Ultrabright-white-SMD-LED-0805-200mcd-140.html

دوسته من این صفحه کیلومتر مربوط میشه به موتور پالس 180 دیجیتال که برای یکی از دوستان بنده است.
      حالا به نظر شما باید با چه روشی این موضوع را حل کرد اگر راه حلی وجود دارد.

ممنون که بنده را راهنمایی می کنید.

با تشکر
      تا همیشه . . .

دیدگاه

بنام خدا
        با سلام
        نوشته اصلی توسط navid2630
        سلام دوست من
        ممنونم از پاسخ شما
        طبق اطلاعات این سایت در مورد LED SMD 805 با ولتاژ 3.6 و جریان 20 میلی آمپر کار می کند.
        http://www.dotlight.de/products/en/LEDs/LED-SMD/LED-SMD-805/Ultrabright-white-SMD-LED-0805-200mcd-140.html
        دوسته من این صفحه کیلومتر مربوط میشه به موتور پالس 180 دیجیتال که برای یکی از دوستان بنده است.
        حالا به نظر شما باید با چه روشی این موضوع را حل کرد اگر راه حلی وجود دارد.
        ممنون که بنده را راهنمایی می کنید.
        با تشکر
        دوست گرامی

عرض کنم ، بنده ، بمدت 5 سال است که به واسطه علاقه ، در زمینه تغییر نور زمینه صفحات کیلومتر شمار فعالیت میکنم ( بصورت تفننی !! )

جنابعالی در پست اولتون از ultrabright led صحبتی به میان نیاوردید ، !!
        و بنظرم ، احتمالا محاسباتی فرمودید و نتیجه گرفتید ، که چون سایز ال ای دی های نصب شده بر روی بورد کیلومتر موتور پالس 180 ، اس ام دی 805 هست ، پس حتما مربوط به مدلهای dotlight.com هست .!

عذر میخوام ، سوالی به ذهنم رسید ، آیا اطلاعات کارخانه سازنده این نوع از ال ای دی ، در پشت این ال ای دی ها درج شده ؟
        و شما بر همین اساس ، در بازار تهران ، از همین مدل ال ای دی سفید دارای آدرس ، استفاده فرمودید ؟

بهر حال ، پیشنهاد میکنم ، تصویر واضحی از بورد ، ( ال ای دی ، محل قرار گیری ال ای دی ، چیپ پاور ، ....) را در اینجا قرار دهید ، تا بهتر بتوان تبادل نظر و نتیجه گیری نمود .

با احترام
        89/10/16

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری
          بنام خدا
          با سلام
          دوست گرامی

عرض کنم ، بنده ، بمدت 5 سال است که به واسطه علاقه ، در زمینه تغییر نور زمینه صفحات کیلومتر شمار فعالیت میکنم ( بصورت تفننی !! )

جنابعالی در پست اولتون از ultrabright led صحبتی به میان نیاوردید ، !!
          و بنظرم ، احتمالا محاسباتی فرمودید و نتیجه گرفتید ، که چون سایز ال ای دی های نصب شده بر روی بورد کیلومتر موتور پالس 180 ، اس ام دی 805 هست ، پس حتما مربوط به مدلهای dotlight.com هست .!

عذر میخوام ، سوالی به ذهنم رسید ، آیا اطلاعات کارخانه سازنده این نوع از ال ای دی ، در پشت این ال ای دی ها درج شده ؟
          و شما بر همین اساس ، در بازار تهران ، از همین مدل ال ای دی سفید دارای آدرس ، استفاده فرمودید ؟

بهر حال ، پیشنهاد میکنم ، تصویر واضحی از بورد ، ( ال ای دی ، محل قرار گیری ال ای دی ، چیپ پاور ، ....) را در اینجا قرار دهید ، تا بهتر بتوان تبادل نظر و نتیجه گیری نمود .

با احترام
          89/10/16
          سلام دوست من ممنونم از پاسخ شما
          متاسفانه اطلاعات کارخانه ای ای این ال ای دی را بنده ندارم و بنا به سایز به کار رفته در این برد اقدام به تعویض این ال ای دی ها کردم.
          حق با شما است ممکن است که محاسبات بنده صحیح نباشد و مشکل جایه دیگه باشد.
          عکس از برد و مدار خواهم گرفت و قرار می دهم.
          جناب معیری لطفا پیغام خصوصیتونو چک کنید.

با تشکر
          تا همیشه . . .

دیدگاه

سلام جناب معیری

این عکس LED نارنجی که روی مدار بود

اینمLED سفید که بنده خریداری کردم و نصب کردم

آیا SMD LED ها فرق می کنند از نظر ساخت منظورم اینه که بد و خوب داره ،یعنی کارخانه های معتبر و کارخانه های با رنج پائین تر تولید می کنند و مارک خاصی داره

در اولین فرصت عکس مدار کیلومتر هم براتون میزارم

خوشحال می شم دوستان دیگر هم اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند مخصوصا در مورد آی سی آفزایش ولتاز

با تشکر .
            تا همیشه . . .

دیدگاه

سلام و وقت بخیر

دوستان کسی نمی خواهد بنده را راهنمایی کنه؟

با تشکر
              تا همیشه . . .

دیدگاه

اول از همه بگم برای رفع مشکلت فکر استفاده از مدار و آی سی و سوئیچینگ و اینجور چیزهارو از سرت بیرون کن.روشن کردن یه LED چیه کی میخوای با توپ و تانک به استقبالش بری!
                تازه رو مدارت LED هم داشتی و فقط میخوای جایگزین کنی.مشکلت باید خیلی ساده تر از اونی باشه که فکرشو میکنی.
                به این مورد خوب دقت کن. ما تو تغذیه LED جریان اون رو کنترل میکنیم نه ولتاژشو. شما فقط باید جریان مناسب به LED بدی ولتاژ مناسبش خودش روش میفته.
                شما اگه تو مدار خودت اون LED روی مدار رو جدا کنی ولتاژ اون محل تا اندازه ولتاژ تغذیه میره بالا. پس نباید مشکل کمبود ولتاژ داشته باشی.
                ببینم نکنه LED خودت رو موازی LED روی مدار وصل میکنی؟؟
                موقع نصب پلاریته رو رعایت میکنی؟ :redface:
                اگه مشکلت حل نشد یه کاری کن.LED روی مدار رو جدا کن و ولتاژ اون دو نقطه رو اندازه بگیر و اینجا بگو :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X