اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال طراحی مدار در Orcad و Proteus--فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اشکال طراحی مدار در Orcad و Proteus--فوری

با سلام.
    دوستان این مدار رو ببینید:

مدار یه تقویت کننده دیفرانسیلی سادست، که قراره برای یه بنده خدایی خیلی سریع انجامش بدم. مشکل اساسی من سر اینه که ولتاژی که بالای منبع جریان هست 152KV- نشون میده :angry: :angry:
    عین همین مشکل وقتی تو پروتئوس بستم هم بوجود اومد. اونجا هم همین ولتاژ منفی در اومد.
    چرا این مشکل بوجود میاد؟ برای رفعش چه کنم؟ با این وضعیت شکل موج خروجی مثل نویز میشه.

لطفاً بهم کمک کنید :cry2: :cry2:
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

پاسخ : اشکال طراحی مدار در Orcad و Proteus--فوری

حامد این جوری دقیقا نمیشه گفت مشکل از کجاست . ولی به احتمال زیاد از مقدار دهی المان ها باید باشه . المان ها رو یکی یکی عوض کن تا ببینی مشکل از کجاست . مثلا به جای ترانزیستور 2n سری bc بزار یا حتی مقدار و اسم مقاومت ها رو عوض کن.با دستگاه های اندازه گیری دیگه مثل اسکوپ هم اندازه بگیر نتیجه رو بیا بگو

تجربه ای که من دارم اینه که پروتوس به بعضی از المان یا حتی منابع تغذیه گیر میده و نتایج غلط میده
    موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
    (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_eca
      حامد این جوری دقیقا نمیشه گفت مشکل از کجاست . ولی به احتمال زیاد از مقدار دهی المان ها باید باشه . المان ها رو یکی یکی عوض کن تا ببینی مشکل از کجاست . مثلا به جای ترانزیستور 2n سری bc بزار یا حتی مقدار و اسم مقاومت ها رو عوض کن.با دستگاه های اندازه گیری دیگه مثل اسکوپ هم اندازه بگیر نتیجه رو بیا بگو

تجربه ای که من دارم اینه که پروتوس به بعضی از المان یا حتی منابع تغذیه گیر میده و نتایج غلط میده
      نه عزیز، مشکل از این چیزا نیست. من وقتی منب جریان رو بر میدارم، ولتاژها همشون کاملاً منطقی میشن. منتها جوابی نیست که من بخوام. در ضمن نمی تونم خودم با ترانزیستور منبع جریان بسازم. نمی دونم چرا درست کار نمی کنه.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

salam
        age tanzimate manabe va meghdar dehi ha sahih bshe
        mosalaman to tarahiee va maghadire mighavemat ha eshtebahii kardi
        1 bare dige maghadiro chek kon

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taksun
          salam
          age tanzimate manabe va meghdar dehi ha sahih bshe
          mosalaman to tarahiee va maghadire mighavemat ha eshtebahii kardi
          1 bare dige maghadiro chek kon

دوست عزیز، مقدار دهی ها که معلومه توی شکل. و اشکالی از نظر مقدارهاشون نیست. می گم وقتی منبع جریان رو بر میدارم، مستقیم به زمین وصل می کنم مدار درست میشه. فقط اشکال وقتی هست که منبع جریان میاد. روی شکل ولتاژا معلومه.

دیدگاه

با سلام--اگر به مقادیر ولتاژها توجه کنید میبینید که ترانزیستورهای بالای منبع جریان قطع هستند و یعنی امپدانس خیلی بالایی دارند و شما دارید از انها توسط منبع جریان ایده ال جریان میکشید خوب طبیعی است که ولتاژ خیلی بالا برود شما یک مقاومت با منبع جریان موازی کنید تا از حالت ایده ال خارج شود.
            در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
              با سلام--اگر به مقادیر ولتاژها توجه کنید میبینید که ترانزیستورهای بالای منبع جریان قطع هستند و یعنی امپدانس خیلی بالایی دارند و شما دارید از انها توسط منبع جریان ایده ال جریان میکشید خوب طبیعی است که ولتاژ خیلی بالا برود شما یک مقاومت با منبع جریان موازی کنید تا از حالت ایده ال خارج شود.
              بله، درست شد. ممنون از راهنمائیتون. :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X