اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار اشمیت تریگربا 555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار اشمیت تریگربا 555

سلام دوستان عزیز
    بیزحمت یک مدار اشمیت تریگر با آی سی 555 یا هر آی سی دیگه لطف کنید .منظور من اینه که مدارمون مثلا از ولتاژ 0 تا 4 ولت اصلا جریانی عبور نده و به محض رسیدن ولتاژ به 5 ولت جریان رو برقرار کنه.
    ممنونم.

پاسخ : مدار اشمیت تریگربا 555

نوشته اصلی توسط juiande
    سلام دوستان عزیز
    بیزحمت یک مدار اشمیت تریگر با آی سی 555 یا هر آی سی دیگه لطف کنید .منظور من اینه که مدارمون مثلا از ولتاژ 0 تا 4 ولت اصلا جریانی عبور نده و به محض رسیدن ولتاژ به 5 ولت جریان رو برقرار کنه.
    ممنونم.
    سلام
    اشمیت تریگر که کارش این نیست که شما گفتی، یه راه حل خوب واسه این کار استفاده از دیود زنره

دیدگاه

توصیه من استفاده از پ امپ هست.
      با پ امپ میتونی اون نقطه روشن شدن رو روی هر ولتاژی تنظیم کنی.

دیدگاه

جناب آریانژاد از توجه سرکار ممنونم اما تصور میکنم دیود زنر موقعی مناسب باشه که نخواهیم ولتاژ بالاتر از مقدار مجار مون وارد مدار بشه. وجناب Feredi ممنونم از راهنمایی تون میتونید مختصری راجع به مثلا نام و مشخصات پ امپی که فرمودین بیشتر توضیح بدین . با سپاس

دیدگاه

پ امپ یک نوع تقویت کننده است با دو ورودی ، که اختلاف ولتاژ بین این دو ورودی رو تقویت میکنه.یکی از از ورودی ها وارونگر و دیگری غیر معکوس کننده است.دارای بهره تقویت خیلی زیادی هست.
          741 از معروفترین پ امپهاست. شما میتونید پایه ( - ) رو با یه پتانسیومتر روی 5 ولت تنظیم کنی. و ولتاژ متغیرت رو به پایه ( + ) بدی. حالا خروجی برای ولتاژهای زیر 5 ولت پایین ، و به محض رد شدن از 5 ولت حتی به اندازه چند دهم ولت ، خروجی بالا خواهد رفت.

دیدگاه

جناب feredi از لطف حضرتعالی بینهایت سپاسگذارم. بیزحمت یه لطف دیگه بکنین . اونم اینه که حالا اگه خواستیم خروجی مدارمون از صفر تا مثلا 5 ولت heigh باشه و بالای 5 ولت جریان قطع بشه چکار میشه کرد.

دیدگاه

حالا اگه خواستیم خروجی مدارمون از صفر تا مثلا 5 ولت high باشه و بالای 5 ولت جریان قطع بشه چکار میشه کرد.
              برای اینکار فقط کافیه، محل اتصال دوتا ورودی پ امپ رو عوض کنی. یعنی با پتانسیومتر ورودی (+) رو روی 5 ولت تنظیم کن و ولتاژ متغیر رو به ورودی (-) بده.
              البته یه راه دیگه هم هست. خروجی همون مدار اولی رو میتونستی با یه ترانزیستور اینورت کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X