اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال: سنسورهای حرارتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال: سنسورهای حرارتی

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    شما اون سلول خورشیدی که گفتم رو تست کن ببین توی محیط شما چند ولت چند آمپر میده

سلام
    به صورت مستقیم نمیشه با نور خورشید در ارتباط بود. میشه به صورت غیر مستقیم استفاده کرد؟ یعنی با وجود یک لایه مزاحم از سلول های خورشیدی استفاده کرد؟
    شاد باشید
    @};-

دیدگاه

نه عزیز منظور من نور خورشید نبود که
      بزار دوباره بگم
      اجسام گرم نور مادون قرمز منتشر میکنند شما تست کن جلوی اون جسم گرمت چند وات میده سلول خورشیدی
      میتونی جلوی نور غیر مستقیم خورشید رو هم تست کنی چند وات میده بعد هر کدوم بیشتر میده یا هر دو تا رو استفاده کن

دیدگاه

سلام
        سال نو مبارک @};-
        من اصلا متوجه منظور شما نمیشم...میشه بیشتر توضیح بدید؟
        با تشکر

دیدگاه

ok
          انتقال گرما به چند روش هست
          1- رسانش یعنی تماس دو جسم با هم
          2- جریان همرفتی مثلا وقتی اب گرم بریزی تو اب سرد
          3- تابش:
          تمام اجسام گرم تابش دارند که این تابش به صورت امواج مادون قرمز هست و مادون قرمز هم نوعی موج الکترومغناطیسی یه به عبارت ساده نوعی نوره

و سلول های خورشیدی در برابر نور برق تولید میکنند درسته؟ بنابراین *شاید* بتونی با گزاشتن یه سلول خورشیدی داخل اون محیط و به سمت جسمی که از همه تیره تره و دماش بالاتره (چون اجسام تیره تابش مادون قرمز بیشتری دارند) برق واسه دستگاهت تولید کنی

و یه راه دیگه هم به نظرم رسید تازه
          ببین تو میتونی چیزی بیرون از محفظه یا محیطت بزاری یا کل دستگاه باید داخل باشه؟ اگه بتونی سر یه ترمو کوپل رو بیرون محفظه گرم بزاری میتونی جریان کمی هم از این روش تولید کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X