اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست نقشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست نقشه

با سلام و ادب خدمت دوستان.
    من به یک مداری احتیاج دارم که لزوما باید با با طری کار کنه که ورودیش وصل بشه به دو شاخه برق و وقتی که برق رفت از بلندگو یا همون خروجی صدای هشدار بده یا صدایی شنیده بشه که من متوجه بشم برق رفته (در یک جایی که اگه فورا بعد از برق رفتن به آن مکان که یه اتاق هست نرسی فاجعه به بار میاد)
    اگه میشه مداری باشه که من بتونم 2 تا بلندگو بهش وصل کنم یکی برای هشدار داخل اتاق و یکی برای هشدار بیرون اتاق (2تا خروجی داشته باشه یا یه بلندگو دیگه رو با بلندگو اولم موازی کنم اگه میشه دیگه نمیخواد 2 خروجی باشه)
    من میتونم از مدار چراغ اضطراری که وقتی برق میره خودش روشن میشه استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
    اگر این مدار با تریاک هست که خیلی خوبه چون تو چراغ اضطراری هم از قطعه تریاک استفاده میشه.
    با تشکر
    به حق ساقی کوثر وجودتان بی بلا باشد.

پاسخ : درخواست نقشه

دوست من داخل چراغ اضطراری از تریاک استفاده نمیکنند.اون که شما دیده اید یه ترانزیستور bjt قدرته.
    برای مشکل شما خیلی پیشنهاد میشه داد. یک راهش همونه که توی چراغ اضطراری استفاده میشه. یه ترانزیستور قدرت بوسیله یه ترانزیستور معمولی درایو میشه.که اون ترانزیستور معمولی با برق شبکه خاموش نگه داشته میشه. وقتی برق میره اون ترانزیستور روشن شده و ترانزیستور قدرت رو بکار میندازه.
    ولی من یه راه خیلی ساده و غیر متعارف هم پیشنهاد میدم. شما یه رله 220VAC تهیه کن، بوبینشو که به برق شبکه وصل کنی پلاتینهاش تغییر حالت میده و وقتی هم برق بره پلاتینها دوباره به حالت اولیه برمیگردند. شما میتونی از این تغییر حالت رله برای کارت استفاده بکنی.
    برای اعلام هشدار هم میتونی از بیزر هایی که خودشون اسیلاتور دارند استفاده کنی.تو بازار به قیمت زیر هزار تومان هست و میتونی همزمان هر چند تا که دلت خواست بهش وصل کنی.
    باز اگه مشکل داشتی بگو.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X