اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اپتوکوپلر و تریاک به جای رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اپتوکوپلر و تریاک به جای رله

با عرض سلام خدمت دوستان .
    من یک مداری رو درست کردم که در خروجی یک رله 3 ولتی رو راه بندازه میخوام به جای رله از اپتوکوپلر و تریاک استفاده کنم .یعنی خروجی 3ولت رو به اپتوکوپلر و از اونجا به تریاک بدم و تریاک مثله کلید دستگاه و روشن کنه لطفا به من بگویید از چه نوع شماره اپتوکوپلر و تریاک استفاده کنم و مدارش چگونه است یعنی بینشان از قطعات دیگر هم باید استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : اپتوکوپلر و تریاک به جای رله

شما اول جریان مصرفی را بگید
    moc3021 این شماره که گذاشتم یه اپتوتریاکه که تریاک داخل اون با نور فعال میشه (راه انداز)ومیتونی برق 220 را قطع ووصل کنی با استفاده از یه تریاک دیگه ......کمتر و بیشتر 1200 تومان هست......منتها کلا برای انتخاب باید جریانی که لازم داری را بدونی که متناسب بااون تریاک اصلی انتخاب شه هر چه جریان بیشتر باشه متناسبا تریاک باید قویتر باشه ...که می تونی سرچ کنی....می تونی از دیتا شیت استفاده کنی...
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

البته مدار های زیادی داخل انجمن هست که اگه یه سرچ میزدید ....

دیدگاه

با سلام
        اقا مثه اینکه اصلا متوجه موضوع نشدین.
        یک بار دیگه خواهش میکنم پست و بخون. من میخوام این 3 ولت خروجی رو به جای اینکه به رله بدم به اپتو و تریاک بدم.
        در واقع این سه ولت اونقدر جریان نداره تا رله رو به کار بندازه چون رله اهمش کمه برا همین میخوام از این دو قطعه استفاده کنم.
        با تشکر.
        دست علی یارتان.

دیدگاه

اولا اینکه هر قطعه ای رو بهر مداری ساختند! شما نمیتونی دقیقا خواص رله رو روی تریاک داشته باشی
          شما اول بگو چیو میخوای سویچ کنی و چقدر جریان داری و دفعات سویچ زیاد یا کم تا ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bainery
            یک بار دیگه خواهش میکنم پست و بخون. من میخوام این 3 ولت خروجی رو به جای اینکه به رله بدم به اپتو و تریاک بدم.
            در واقع این سه ولت اونقدر جریان نداره تا رله رو به کار بندازه چون رله اهمش کمه برا همین میخوام از این دو قطعه استفاده کنم.
            همون نقشه ای که دوستمون بالا گذاشتند، حلال مشکل شماست.
            نگران نباش،اون سه ولت شما با اینکه نمیتونه رله رو بکار بیاندازه، ولی اپتوکوپلر با همون ولتاژ و جریان هم کار خواهد کرد.

دیدگاه

اید ایشون بخوان بدون هیچ افت ولتاژی یک سیگنال رو سویچ کنند
              شاید جریان به اندازه راه اندازی یک رید رله کافی باشه

دیدگاه

دوستان کسی قیمت اپتوکوپلر رو داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X