اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش الکترونیک از صفر تا بینهایت ( مباحث تئوری )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش الکترونیک از صفر تا بینهایت ( مباحث تئوری )

مبحث خوبی رو راه انداختید ولی ظاهراً عکسهای آموزشها بالا نمیان ، احتمالا توی سایت پلود پاک شدن ، بد نیست به روز رسانی بشن ! به نظرم اگه توی سایت پرشین گیگ پلود کنید بهتره! کلا این جور آموزشها باید با همکاری اساتید ECA انجام بشه که اگر مشکلی بود ویرایش کنن. اگه دوستان پیگیر باشن خیلی خوبه . کلا بار آموزشی ECA بیشتر از هر چیز دیگه ایه ، برای همین ما متوقع شدیم.

http://www.persiangig.com

دیدگاه

الان دیگه خود eca سرویس پلود عکس داره:
      ecapic.ir

دیدگاه

سلام. یه سری مقاومت هم هستند به نام متال فیلم . که این مقاومتها تا اونجایی که من میدونم ضریب حرارتی پایینی دارند و مقدار مقاومتشون مثل مقاومتهای معمولی در برابر حرارتی که در اثر عبور جریان ازشون ایجاد میشه کم نمیشه و ضریب حرارتی مثلا 0.1 دارند. مقاومتهای معمولی در اثر داغ شدن مقدارشون کم میشه اما این مقاومتها اینطوری نیستند و بیشتر به درد اندازه گیری دقیق ولتاژ میخورن . حالا تا اونجایی که من فهمیدم. دوستان اگه کاربرد دیگه ای سراغ دارن لطف کنند بگن
        مثلا من تو یه مداری از یک مدار تقسیم مقاومتی استفاده کردم که خروجی میرفت به یک adc که مقدار ولتاژ رو باید نشون میداد . وقتی ولتاژ پایین بود ولتاژی که خونده میشد با ولتاژی که یه ولتمتر نشون میداد برابر بود اما وقتی ولتاژ بالا میرفت و مقاومتها داغ میکردن مقدار اندازه گیری شده بالاتر از مقدار نشون داده شده توسط ولتمتر بود .بعد از جایگزینی اون مقاومتهای معمولی با متال فیلم خیلی بهتر شد.

ممنون
        "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
        در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

مقاومت ها با گرم شدن مقاومتشون کمتر نمیشه بلکه بیشتر میشه
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            الان دیگه خود eca سرویس پلود عکس داره:
            ecapic.ir

پس خواهشا بیشتر اطلاع رسانی کنید تا عکسهای آموزشی ، توی سایت های بیگانه پلود نشه چون بعد از یه مدت پاک میشن و هیچ کدوم بالا نمیاد و شکل سایت رو خراب میکنه.

دیدگاه

سلام. آره شما درست میگین و با توجه به این فرمول هم همین میشه

delta(R)/R0=alpha*delta(T)

ولی پس چرا تو مداری که من بستم با داغ شدن مقاومتها ولتاژ خروجی مقسم ولتاژ زیاد میشد و وقتی فوتش میکردم ولتاژ پایین می اومد !!

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

خوب ولتاژ زیاد میشد چون مقاومت بالا تر میرفت
                حالا من مدار شما رو ندیدم
                ولی در کل چون مقاومت بالاتر میرفت ولتاژ دو سرش هم بالاتر میرفت

دیدگاه

دو تا مقاومت سری با هم در نظر بگیرین که یه سر زمین و سر دیگه به ولتاژ 3000 ولت وصل شده. مقاومت پایینی 20 کیلو و بالایی 4.7 مگا اهم 10 وات . وقتی مقاومت بالایی که داغ هم میشه اگه فرض کنیم که مقاومتش کم بشه ولتاژ وسط مقاومتها بالاتر میره و اگه زیاد بشه ولتاژ پایین تر میاد. مقاومت پایینی دمای مناسبی داره.

دیدگاه

نباید با این اوصاف مقاومت تون اصلا داغ بشه!!
                    شاید مشکل از مدارتون باشه

دیدگاه

پاسخ : آموزش الکترونیک از صفر تا بینهایت ( مبا

نوشته اصلی توسط tictactoe
                      دو تا مقاومت سری با هم در نظر بگیرین که یه سر زمین و سر دیگه به ولتاژ 3000 ولت وصل شده. مقاومت پایینی 20 کیلو و بالایی 4.7 مگا اهم 10 وات . وقتی مقاومت بالایی که داغ هم میشه اگه فرض کنیم که مقاومتش کم بشه ولتاژ وسط مقاومتها بالاتر میره و اگه زیاد بشه ولتاژ پایین تر میاد. مقاومت پایینی دمای مناسبی داره.

سلام دوست من اگه واقعاً ولتاژ شما 3 کیلو ولت هستش باید بگم که خوب حق داره مقاومت گردن کلفت 4.7 مگا اهمی هم داغ بشه چون اساسا اون مقاومتی که اهم بیشتری داره ولتاژ بیشتری هم نصیبش میشه و بنابراین تلف قدرت بیشتری هم داره !!! مقاومت 20 کیلو هم که در مقایسه با رفیق گردن کلفتش اصلا ولتاژی نداره! جریان هر دوتا هم که یکیه!

ببین چقدر ولتاژ مقاومت 4.7M بالاست :

هر چی هم مقاومت بزرگتر داغ بشه ولتاژ وسط تغییر چندانی نمیکنه ، البته تغییر میکنه ولی نسبت به 3000 ولت زیاد نیست ! اینم بگم که مقاومتها با گرم شدن اهمشون بالا میره و گرم و گرمتر میشن .

برای درک بهتر به فرمول مشهور و کار آمد اهم مراجعه کن!

موفق باشید.

دیدگاه

ممنون از وقتی که گذاشتین . مشکل منم با داغ کردن نیست . مشکل من این هستش که چرا ولتاژ با داغ کردن بالا میره؟ بعد اینکه شما در نظر بگیرین که حداکثر جریان عبوری از مقاومتها 0.6 میلی آمپر هستش و با این جریان تلفات روی مقاومت 4.7 مگا اهم میشه تقریبا 2 وات و این مقاومت 2 وات برای یک سری مقاومت (سری-موازی) که جمع توان اونها میشه 10 وات نباید قابل لمس باشه در صورتیکه با دست زدن به مقاومتها میبینی که خیلی داغ کردن!! اینش هم کمی عجیبه!!
                        راستی این نرم افزار که ازش استفاده کردین چیه؟ خیلی بامزه است :smile:

ممنون

دیدگاه

نه عزیزم من
                          کمتر از 2 وات تلف میشه روی این مقاومت و 10 وات هم گفتن هست
                          جریان روی مقاومت تلف نمیشه بلکه توان تلف میشه

دیدگاه

پاسخ : آموزش الکترونیک از صفر تا بینهایت ( مب&#1575

نرم افزار نیست
                            یکسری فایل جاوا هست
                            خوب مشکل میتونه از همین قسمت باشه
                            تلرانس مقاومت های شما چقدره؟
                            وقتی شما به این روش مقاومت وات بالاتر درست میکنین شاید مقاومت یک شاخه کمتر در بیاد و یکی بیشتر و ...
                            بقیش هم که دیگه فکر کنم واضح باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
                              ممنون از وقتی که گذاشتین . مشکل منم با داغ کردن نیست . مشکل من این هستش که چرا ولتاژ با داغ کردن بالا میره؟ بعد اینکه شما در نظر بگیرین که حداکثر جریان عبوری از مقاومتها 0.6 میلی آمپر هستش و با این جریان تلفات روی مقاومت 4.7 مگا اهم میشه تقریبا 2 وات و این مقاومت 2 وات برای یک سری مقاومت (سری-موازی) که جمع توان اونها میشه 10 وات نباید قابل لمس باشه در صورتیکه با دست زدن به مقاومتها میبینی که خیلی داغ کردن!! اینش هم کمی عجیبه!!
                              راستی این نرم افزار که ازش استفاده کردین چیه؟ خیلی بامزه است :smile:

ممنون
                              ما یک توان اسمی برای مقاومت داریم یک توان مصرفی شرکت سازنده این یکی رو تعیین میکنه ! اگه میزان توان مصرفی بیشتر از توان اسمی یک مقاومت باشه اون مقاومت کارش تمومه و میسوزه ! حالا اینجا چون توان مصرفی حدود 2 واته و توان اسمی مقاومت 10 وات مقاومتمون نمیسوزه و فقط گرم میشه که طبیعیه. بالاخره بنابر فرمول تلف قدرت تبدیل به گرما میشه دیگه اونم 2 وات!!!

این نرم افزارم که با فرمت جاواست هم خیلی کارش درسته و توی یه مداری به این سادگی خطا نمیکنه!
                              توی این پست دربارش نوشتم :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47937.0

دیدگاه

چرا کمتر؟ تلفات توان میشه VI درسته؟

0.6*3000 میشه تقریبا 2 وات دیگه یا 1.8 وات

من 9 تا 4.7 مگا اهم داشتم. به خاطر یکسان بودن تقسیمات جریانی بر روی هر کدوم اومدم 3 تا 3 تا با هم موازی و نتیجه رو با هم سری کردم مجموع میشه دوباره همون 4.7 مگا اهم. پس همشون باید یکسان گرم بشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X