اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار چشمک زن برای 900 عدد ال ای دی در 3 گروه 300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار چشمک زن برای 900 عدد ال ای دی در 3 گروه 300

ممنونم چشم حتما میسازم

دیدگاه

سلام مهندس فردی.
      ما تو یه شهرستان کوچیک زندگی می کنیم که من برای تهیه قطعات باید برم تبریز و از تبریز تهیه کنم.اگه براتون امکانش هست بقیه نقشه رو که میخوایم خروجی ها رو تقویت کنیم و زحمتشو بکشین.تا من قطعات و لیست کنم و برا مرحله دوم دوباره نرم تبریز.ممنونم از راهنماییتون

دیدگاه

سلام
        چون توی پستهای قبلی فرموده بودید که نمیخواهید با ولتاژهای بالا کار کنید، و ولتاژ 12 رو انتخاب کردید پس تقویت خروجی کار بسیار راحتی شد.
        خروجی رو با ترانزیستور تقویت خواهیم کرد. و چون برای هر کانال 200 عدد LED در نظر گرفته اید، جریان هر کانال دوروبر 1 آمپر خواهد بود. هر نوع ترانزیستور منفی با این جریان میتونیم استفاده کنیم. ولی من توصیه میکنم از ترانزیستور دارلینگتون مثل TIP110 استفاده بشه. این یه ترانزیستور منفی دارلینگتون 4 آمپر 60 ولت هست. که برای آینده هم جا داره که دوباره بهش بار اضافه کنی. و یه مقاومت 1.2 کیلو هم برای بیس ترانزیستور استفاده خواهیم کرد.
        البته باز میگم دستمون برای انتخاب ترانزیستور خیلی بازه. شما باید بری بازار ، اونجا ببینی چی گیرت میاد. هر نوع ترانزیستور منفی 2 آمپر یا یکمی بیشتر ، خوبه! مقاومت چون خیلی ارزونه بهتره چند رنج دوروبر مقدار بالا رو داشته باشی.

دیدگاه

ممنونم مهندس
          همون که پیشنهاد دادین فکر کنم خوب باشه.من قطعاتو میگیرم و مدارو رو برد برد می بندم.تازه یاد گرفتن پروتل 99 رو شروع کردم .می خوام با کمک و لطف شما رو مدار چاپی هم پیاده نکم .بازم ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
            این هم مداری که قولشو داده بودم.
            کل قطعاتش هزار تومان هم نمیشه!

از تمام 10 کانال خروجی استفاده شده است.
            اول پایه 3 روشن میشه بعد پایه 2 روشن میشه و پایه 3 خاموش میشه، بعد پایه 4 روشن میشه و پایه 2 خاموش میشه و . . .
            یعنی طبق شکل، خروجیها از پایین به بالا به ترتیب روشن و خاموش میشوند.
            پایه شماره 15 کارش reset هست و موقعی به کار میاد که شما کمتر از 10کانال،آ‌ بخواهید.
            سرعت چشمک زدن با ولوم 10 کیلو تنظیم میشه.
            شما فعلا این مدار رو به همین شکل بساز! تا خیالمون از بابت سیم بندی راحت بشه، بعد خروجی ها رو برای توانهای بالا ، تقویت میکنیم.

fhبا سلام اگه بخاهیم تو یه مدار با 300 ال ای دی یه دونه یه دونه همینجوری روشن بشه بعد خاموش باید چکار کرد؟

دیدگاه

میشه شکل کلی این مدار به همراه ترانزیستور برای دو کانال ، که هر کانال حدود 300 ال ای دی داشته باشه رو قرار بدین
              ممنون میشم . و همیچنین طریقه ی وصل کردن ال ای دی ها به همدیگه

دیدگاه

اگه طریقه تقویت پایه ها به وسیله ترانزیستور رو بزاری مثل شکل که ساده بود ممنونت میشم

دیدگاه

سوال در رابطه با فلاشر تابلو ثابت

سلام دوستان
                  اگر برای فلاشر تابلویی که حدودا 700 ال ای دی قرمز داره میتونیم پالس تولیدی از تایمر 555 رو بکار بگیریم.
                  ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن.
                  جدیدترین ویرایش توسط arshak; ۲۲:۴۲ ۱۳۹۶/۰۶/۰۳.

دیدگاه

پاسخ : سوال در رابطه با فلاشر تابلو ثابت

نوشته اصلی توسط arshak نمایش پست ها
                    سلام دوستان
                    اگر برای فلاشر تابلویی که حدودا 700 ال ای دی قرمز داره میتونیم پالس تولیدی از تایمر 555 رو بکار بگیریم.
                    ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن.
                    سلام
                    بله میشه خروجی ای سی رو به ماسفت بدید و به ال ای دی ها وصل کنید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : سوال در رابطه با فلاشر تابلو ثابت

سپاسگزارم مهندس جان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X