اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره راه اندازی تریستور با اپتوکوپلر؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درباره راه اندازی تریستور با اپتوکوپلر؟؟؟

سلام بر همه دوستان ، من یه مدار ترموستات طراحی کردم و مشکلم در ارتباط دادن با گرماده مداره که یک لامپ 220 ولت هستش !!! میخواستم بدونم اپتو کوپلری هم موجوده که بتونه در حالت قطع 300 ولت رو تحمل بکنه ؟

مدار من ایناها:

پاسخ : سوال درباره راه اندازی تریستور با اپتوکوپلر؟؟؟

سلام
    این ولتاژ 300که میگی تو مدارت کجاست واصلا اپتوکوپلرت با ولتاژ بالا ارتباطی نداره البته شاید من ناشی باشم oo:
    عبادت به جز خدمت خلق نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_m66
      سلام
      این ولتاژ 300که میگی تو مدارت کجاست واصلا اپتوکوپلرت با ولتاژ بالا ارتباطی نداره البته شاید من ناشی باشم oo:
      سلام دوست عزیز ، منظورم یه چیزی بالاتر از حداکثر ولتاژ برق شهر بود که البته گاهی به 240 ولت هم میرسه !!!

توی این مدار وقتی خروجی اپتوکوپلر وصله همه ولتاژ روی مقاومت 2M میفته ولی وقتی ، اپتوکوپلر قطع بشه ولتاژ بالای ما ، دو سر خروجی اپتو کوپلر قرار میگیره و چون خروجی اپتو کوپلر یه فتو ترانزیستوره پس محدودیت های ترانزیستوری اون از جمله ولتاژ شکست و البته ماکسیمم ولتاژی که امیتر و کلکتور تحمل میکنن رو هم باید دونست و در نظر گرفت ! امیدوارم که دوستان ، توی این زمینه به من کمک کنن.

دیدگاه

از بین این دو مدار من مدار دومی رو برای راه اندازی هیتر استفاده کردم و جواب هم داد البته مدار اول هم باید جوای بده دیگه :agree:

دیدگاه

http://up.iranblog.com/images/z5df8oa7i83augi8229.bmp

دیدگاه

مدار اول جناب علی اشکال داره و اپتوگوپلر میسوزه در اون حالت ولی مدار دوم کار میکنه

مداری هم که اقای مشرقی گذاشتن من نفهمیدم چی به چیه !!!!
            صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

پاسخ : سوال درباره راه اندازی تریستور با اپت&

این مدارهایی که شما گذاشتید ، هر دو اشتباه هستن !!! و از اون گذشته چرا 3 مگابایت سایز عکسش بود داداش گلم؟!!!

من نمیدونم دوستان چقدر در زمینه الکترونیک تبحر دارن ، ولی ظاهرا توی اینجا اساسی دچار مشکل شدن. :eek:

دیدگاه

سلام دوستان
                میشه ولتاژ بالا رو به طرف دیود داد و از ترانزیستور ولتاژ پایین گرفت و به میکرو داد؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh1011
                  سلام دوستان
                  میشه ولتاژ بالا رو به طرف دیود داد و از ترانزیستور ولتاژ پایین گرفت و به میکرو داد؟؟
                  سلام دوست من

احتمالاً عکسها براتون لود نشده ، این مدار من بود (دو سال پیش :mrgreen... :NO:

البته الان واردآ‌تر شدم :biggrin:

درست وصل کردن اپتوکوپلر اینجوریه...

دیدگاه

سلام داداش
                    بعد از اپتوکوپلر یه ترانزیستور بزار بتونه ولتاژو تحمل کنه اگه چیزی پیدا نکردی
                    اپتو ترایاک گزینه مناسبتری باید باشه یه نگا بنداز به این قطعه ببین به کارت میاد moc3041
                    یاعلی
                    آدمها ... :وقتی کودکند می خواهند برای مادرشان هدیه بخرند ولی پول ندارند .
                    ... وقتی که بزرگتر می شوند ، پول دارند ، ولی وقتِ هدیه خریدن ندارند.
                    ... وقتی که پیر می شوند ، پول دارند ؛ وقت هم دارند ، ولی مادر ندارند !
                    گرپادشاه عالمی ، بازهم گدای مادری
                    در نظر کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X